חנויות לגרביונים אטומים?

חנויות לגרביונים אטומים?

מישהו מכיר חנויות לגרביונים אטומים (לחורף) עם ציורים שמוכר גרביונים כאלה כל השנה? זה בשביל להסתיר את השערות מהרגליים
.... תודה

DarlingAdam

New member
פעם אחרונה שבדקתי,

בכל סופרפארם וחנות גרביים יש גרביונים 70 דנייר ומעלה, שזה מספיק אטום כדי להסתיר תלתלי פרא :) לא זוכר ציורים, אבל.

ליטל ו

New member
כנ"ל :)

גם אני משתמשת בכאלה כשאני רוצה להסתיר שערות ברגליים :) אני חושבת שיש כל מני דוגמאות (דמוי תחרה ושכאלה), אבל ציורים צבעוניים שמחים, למשל, לא כל כך ראיתי. שווה אולי להתקשר/ללכת אל חנות בית החרושת של כיתן (בין נאות אפקה לצהלה), יש להם כמה וכמה מוקדים של חברות שונות שמוכרות גרביונים, אז יש סיכוי שלמישהו יהיה. במיוחד כי אולי הם עוד מוכרים עודפים מהחורף.

iris00

New member
גרביונים גרביונים

ליפני שבועיים ביקרתי בשוק הכרמל במקרה ניתקלתי בהם בכל הצבעים ההדפסים והסוגים שווה לבדוק. אם אין על הבסטה לישאול את המוכר צריך להיות לו בפנים באיזה מקום.

אורי 0

New member
פעם היה לי גרביון רשת כהה

שהסתיר הכל, למרות שלכאורה הוא לא אמור - השערות כנראה השתלבו ברשת או משהו. פשוט מאוד, ב 5 ש"ח משוק בצלאל דווקא. עכשיו יש בו חור מליל ריקודים סוערים, אבל אין לי לב לזרוק אותו, הזכרונות...

ליטל ו

New member
אוה, גרביונים מיתולוגיים... :)

גם לי יש כמה... :) Hee - זה שרשור שמוצא חן בעיני - סיפורים על בגדים שאנשים שומרים למרות שהם כבר מרוטים וקרועים, או סתם שיש המון שנים - שרשור על בגדים מיתולוגיים :) יש למישהוי סיפורים?

DarlingAdam

New member
ובכן, מאחר ושאלת,

כבר מאות שנים שלא שמתי גרביונים, אבל עדיין לא זרקתי את - רשת אדום, רשת שחור, באטיק סגול-לבן, ודוגמת נמר שהאמת, לא נראה לי שאי פעם אפילו לבשתי. הייתי קרוס דרסר מטורף קלאסי, קניתי בגדי סלאט מתוקים שבחיים לא לבשתי מחוץ לבית. היה כיף.

ליטל ו

New member
Meep :) (ואזהרה מראש לאזכור עכבישים

חמוד :) גם לי יש דברים שמעולם לא לבשתי/מעולם לא לבשתי מחוץ לבית. אם כי זה אף פעם לא היה בכוונה... יש גם דברים שתמיד התכוונתי לגמור לתפור/לתקן/לחבר/לשנות, ואף פעם לא עשיתי, אז גם לא לבשתי. למשל שני העכבישים הקטיפתיים התלת מימדיים שהתכוונתי לתפור על חזיה. מצד שני, כן, למשל, ישבתי שבוע ותפרתי שנצים על חצאית :)

אורי 0

New member
אדיוטשכמוני!

"הבזאר של אסתי פרץ", קינג ג'ורג' פינת העבודה בערך. כל מיני גרביונין ותחתונין וחזיותין, די קרוס-פרנדלי.

למעלה