חנויות למכירת חיות

dipsi Ha Ha

New member
חנויות למכירת חיות

שלום, אני די חדשה פה.. רציתי לספר על משהו די מעציב שראיתי היום.. נסעתי למרכז קניות באזור מגוריי והלכתי להציץ בחיות החמודות שנמצאות בחנות החיות שם.. הכל טוב ויפה ופתאום אני קולטת 3 תאים סגורים עם חלונות פלסטיק ובהם גורי כלבים גזעיים. על רצפות התאים היתה מפוזרת נסורת(שאם אני לא טועה יכולה לגרום לבעיות אם הכלבים בולעים אותה), לא היו שום אוכל אלא רק מים מלוכלכים עם נסורת. הגורים היו מכורבלים אחד בשני ורעדו מקור כשלא היתה להם אפילו חתיכת בד להתחמם ממנה. כל גור נמכר ב1200 או 2200ש"ח, תלוי בגזע. ואני שואלת, למה? למה האנשים האלה מחזיקים את הגורים הפצפונים האלה בכאלה תנאים?? זה לא שאין להם כסף, הרי כל כלב עולה מינימום 1200 ש"ח ,בעוד שלאמץ כלב מצב"ח עולה 500-350 ש"ח ועוד כולל חיסונים, תילוע ועיקור/סירוס.. אני מתנדבת בצב"ח כבר תקופה ואפילו פה בארגון הזה הלא כלכך עשיר בוא נגיד הכלבים מקבלים משהו שיוכלו להכנס אליו כשקר(מלונות או דברים בסגנון) ,שמיכות ואוכל ומים נקיים.. רציתי לצעוק על המוכרים שם, הגורים המסכנים האלה נראו כלכך סובלים.. מה אתם אומרים? יש מה לעשות? או ההתעללות פשוט תמשיך?? אשמח אם תחוו דעתכם.

Sweet Fantasy

New member
אם אתה יכולה להגיע לשם שוב

ולצלם את זה (אפילו במצלמת פלאפון) אם הם שואלים למה את מצלמת תתרצי שאת רוצה מזכרת מהגורים החמודים, או משהו דומה. תתיעצי עם אתי אלטמן מתל"ל.

למעלה