חנויות לממכר צרכי אוריגמי בארץ

gaharoni

New member
חנויות לממכר צרכי אוריגמי בארץ

זה יכול אולי לעניין מישהו. הקליקו על שם החנות לקבלת פרטים נוספים, כתובות וטלפונים. * המרכז הישראלי לאוריגמי - נייר אוריגמי מיוחד (ריבועים) ומבחר ספרי אוריגמי. * תחביב לכל עת - מבחר מצומצם של ספרי אוריגמי, סוגים שונים של לכה ועוד ציוד אמנותי. * A4U - חנות נייר קטנה וחביבה, המון סוגים של נייר A4, וגם כמה סוגים של גליונות גדולים של נייר אורז וכד'. המשך בהודעה המשורשרת הבאה (אפשר לשלב רק 3 לינקים בהודעה...)

gaharoni

New member
עוד חנויות

* ארטא - מקדש הנייר! בסניף נחלת בנימין מוקדשת הקומה העליונה לעשרות סוגי נייר. ניתן להשיג כאן גליונות גדולים וניירות בגודל A4 של המון המון סוגים. מנייר אורז ועד גליונות פלסטיק הולוגרפי. * פנאי לי - חנות גדולה לצרכי אמנות ותחביב. לפעמים יש כמה ספרי אוריגמי. אני קונה שם בעיקר נייר אריזה דק, המתאים לדגמים מורכבים מאוד. * טינקרבל - חנות אמנות נחמדה בדיזנגוף סנטר. יש להם גם ניירות A4 מיוחדים (ויקרים!). אלה החנויות שעולות על דעתי כרגע. אשמח אם תוסיפו את החנויות החביבות עליכם!

תודה לך!

ראית אם יש שם במקרה את אוריגמי 3 של רוברט הרבין? חיפשתי בכמה חנויות בראשון, ומצאתי רק את 1,2, 4 אם אין שם, אתה יודע איפה אוכל למצוא?

הלכתי לאחד הסניפים שלהם..

אבל שם מצאתי את הספר הראשון ולא את השלישי. ננסה בסניף אחר.

bshuval

New member
יש ב"מיתוס"

כרגע בדקתי באתר של מיתוס, והם מוכרים את אוריגמי 3 ב 30 ש"ח (ו60 אגורות).

gaharoni

New member
בבני ציון

במושב בני ציון יש חנות ספרים גדולה - בסגנון "צומת ספרים". הייתי שם לא מזמן, וראיתי שיש את כל הארבעה. ואם לא שם - צריך לסרוק חנויות סטימצקי. בטח אפשר למצוא.

gilg1

New member
עוד חנויות

בעצם כל חנות מכשירי כתיבה יכולה להכיל ניירות מעניינים. גם בהפנינג יש ניירות עטיפה מגניבים שמתאימים ליצירת מעטפות. רק הזהרו מהניירות הנוצצים, יען כי הם דקים מאוד ואינם טובים לאוריגאמי.

למעלה