חנויות מיסטיקה בתל אביב...

BlaT©

New member
חנויות מיסטיקה בתל אביב...

היכן בתל אביב יש חנויות מיסטיקה או חנויות ספרים שמוכרות ספרים של קאנינגהם או סטארהוק? היום אני באופן חד פעמי נוסעת לתל אביב לאיזור בית האופרה (רק היום נודע לי על כך, כך שלא יכולתי לברר קודם) ואני ממש לא מכירה אותו, כך שאני מאוד צריכה עזרה. תודה מראש למי שיעזור

BlaT©

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

התקשרתי לחנות והיא נסגרת ב-7.30, כך שזו טיפה בעיה - הרי אני יוצאת מירושלים בשבע. יש עוד חנויות?
תודה...

gwizard

New member
הנה פתרון

תסתכלי באמאזון איזה ספר בדיוק את רוצה (את יכולה לקרוא בתוך הספר כל מיני עמודים) ואז תתקשרי לקיטרו ותזמיני. פשוט, נוח ולא חייבים לנסוע לשום מקום :)

BlaT©

New member
והנה הבעיה ../images/Emo13.gif

אני יודעת בדיוק איזה ספרים אני רוצה. הבעייה היא שאין לי שום דבר להזמין אותם הבייתה, כי אם אעשה זאת - הם יהיו חייבים לעבור דרך ההורים שלי. לכן אני חייבת לקנות אותם במקום. מבין?
(ואני אשמח לפיתרונות לבעיה הזו
)

gwizard

New member
הממ

את מתכוונת שאין לך כרטיס אשראי או צ'קים וההורים שלך לא יודעים או לא מתלהבים מהתחום העניין החדש שלך ? בעיה :) אני רואה רק פתרון מעשי אחד, לא בעצם שניים. 1. אם יש לך חברה או חבר שגרים ליד, תזמיני דרכם. 2. דברי עם קיטרו שישלח לך את הספרים עם שליח והתשלום יתבצע דרך השליח. שיטה זו נקראת Cash on delivery או בקיצור COD. יש אותה גם בארץ, אם כי אני לא יודע אם זיו יסכים.

BlaT©

New member
ההורים לא יודעים כלום... ../images/Emo13.gif

התקשרתי לקיטארו וקיבלתי יחס אישי נפלא, שתוצאתו הייתה שנפגשתי עם גליה (אחת המוכרות) וקניתי ממנה את הספר במקום. אני מאוד ממליצה לחנות ומודה למוכרים האדיבים.

למעלה