חנויות ספרים

אלהין

New member
חנויות ספרים

לחנות ספרים אני נכנס למספר מטרות. לקנות ספרי לימוד ו/או ספרי עיון הנחוצים לי למטרות שונות. לקנות ספרי קריאה. ולעיתים לא פחות חשוב להריח. כן פשוט להכנס לחנות מלאה ספרים חדשים ולהתמכר לריח המשכר של ספרים חדשים. להעביר מבט בערמות הספרים ולהבין שעם כל הרצון שלי לא אצליח לקרא את כולם.להחזיק ספר בידי ולהניחו חזרה על מנת לשוב ולקחתו שוב. ואם התמזל המזל ומצאתי משהוא כלבבי. לרוץ מהר הביתה, להכין כוס קפה, להכנס לתנוחת קריאה ושלום לכולם.

גם אני אוהבת להכנס לחנויות ספרים

רק בשביל ה"ריח".. אבל בסטימצקי לצערי עדיין לא מצאתי את ה"ריח" הזה...

hunky@dory

New member
מסכימה לחלוטין

כתבתי על כך פעם מאמר ואם אני אמצא אותו בין כל הניירת שלו אני אביא אותו זה הולך ככה אם אני נכנסת לסטימצקי לקרוא ספר תוך כמה דקות אני רואה צל על הספר- צל של המוכרת עם שני ידיים - ציליות על המותניים הצל על הספר - ועל הראש קסדה עם שתי קרניים היא שואלת ישר איך אפשר לעזור לי שפירוש הדבר הוא תקני מייד את הספר חנויות הספרים המומלצות הן כמובן חנויות הספרים העתיקות מרשת רובינסון ויקרא , שפת אם וכו´ ואם כבר מדברים על אהבת ספרים החלום הרטוב שלי הוא קיר מלא ספרים אני חיה בדירה נאה לגמרי אבל מה - לא התגשמות החלום הישראלי - בנין ישן וכו- בעוד אחרים עם דירה כשלי היו חולמים באופן טבעי לעבור לוילה או לבנין מגורים באיזור טוב יותר החלום שלי הוא להשאר באותה דירה רק מה לרפד קיר אחד שלם בספרים אח אח

hunky@dory

New member
וכמובן ציפי ../images/Emo39.gif

ברכות לפתיחת הפורום החדש ושיהיה כמו מלחמה ושלום בעובי וכמות ההודעות אה
ענבל

שרה נ

New member
איפה נמצאים החנויות שהמלצת עליהם ?

אני למשל אוהבת גם לבקר בכל החנויות ש{כביכול} יד שנייה שמוכרות את רוב הספרים בזול.. שם הרבה פעמים אני מענינת בספרים לעומק בלי שאף אחד יציק לי

אושר מ

New member
אתה לא גר רחוק משם, אז אין לך זכות

דיבור... ובאשר לתל אביבים - מתישהו אנחנו הצפוניים עוד נחזיר להם...

hunky@dory

New member
הם צודקים הם צודקים הם צודקים

בתקופות שחייתי בתל אביב היא סיפקה את כל מאוויי , ולא יצאתי מן העיר הזאת חודשים . וכי למה ? ענבל תל אביבית בנשמה ובזכרון

hunky@dory

New member
כי את לא מכירה את תל אביב

את יודעת כמו שאנשים מכנים את ירושלים של מטה של מעלה וכו - יש תל אביב של מועדונים יש תל אביב של שקיות מכולת עם לחם וחלב של להתעורר בבוקר אל מרפסת בית באוהאוס את מכירה את תל אביב של היום ? של חצרות אחוריות ? של חדרי מדרגות שנבנו בסגנון הבאוהאוס ? של מרספות מתפרקות בקינג´ גו´ורג? של נווה צדק ? של כרם התימנים ? זאת התל אביב שאני אוהבת . לא סליחה לא אוהבת ח=ולה ממש אלכסית חולת אהבה כזאת לתל אביב של מרצפות מקושטות ומרפסות מקורזלות ושדרות רוטשילדים

אין כריחן של חנויות הספרים....

כדי להזרים אדרנלין לעורקי ראשי...( אני נוסעת 45 ק"מ לחנות ספרים אהובה..שמוכריה סימפטיים ויודעי ספר... ואשאיר חולצה יפהפיה על הקולב בחנות מול ביתי)..אני ממש מכורה לספרים..וכלכך מזדהה עם הכתובים כאן,,

2_be

New member
חנויות ספרים- עוד פתרון

ואם לא חנויות ספרים עתיקות, אני ממליצה להכנס לצומת ספרים (או לחנות גדולה אחרת) שם אף אחד לא מציק לך (לפחות מניסיוני בחנות בצומת ירקונים), אפשר שעה שלמה להסתובב בין הספרים בלי לשמוע את השאלה המציקה הזו של: "אפשר לעזור לך?". ממני חובבת ספרים חדשה פה בפורום.

ואני דווקא אוהבת את הריח

של ספרים ישנים. כשהייתי באמסטרדם לפני שנתיים נכנסתי לחנויות הרבות שיש להם שם של ספרים ישנים ופשוט השתגעתי.

למעלה