חנויות תוים תהיתי אם מישהו מכם יוכל לומר לי איפה אפשר למצוא תוים? יש חנויות בתל אביב?
E elma New member 6/1/03 #1 חנויות תוים תהיתי אם מישהו מכם יוכל לומר לי איפה אפשר למצוא תוים? יש חנויות בתל אביב?
U utoo New member 6/1/03 #2 חנות נהדרת נמצאת דווקא ברמת גן וקוראים לה מרום. מוכרים שם כלי נגינה וחוץ מזה יש להם ספריית תווים וספרים בכל סגנונות הנגינה . מקום ממש מעניין !!! נמצא דרך אגב במתחם של הבורסה ברמת גן. אין לי כתובת מדוייקת אבל זה בכביש הראשי ממש במתחם של די מול.
חנות נהדרת נמצאת דווקא ברמת גן וקוראים לה מרום. מוכרים שם כלי נגינה וחוץ מזה יש להם ספריית תווים וספרים בכל סגנונות הנגינה . מקום ממש מעניין !!! נמצא דרך אגב במתחם של הבורסה ברמת גן. אין לי כתובת מדוייקת אבל זה בכביש הראשי ממש במתחם של די מול.
ע עדי זילברברג New member 6/1/03 #3 תווים של מה? שירים יש בכל חנות מוזיקה. גדולות לדוגמא כלי זמר בסנטר וטאוור רקוקדס בעזריאלי לגבי יצירות קלאסיות אפשר לנסות את פרום בבלפור אם אני לא טועה
תווים של מה? שירים יש בכל חנות מוזיקה. גדולות לדוגמא כלי זמר בסנטר וטאוור רקוקדס בעזריאלי לגבי יצירות קלאסיות אפשר לנסות את פרום בבלפור אם אני לא טועה