חנויות

mayafa

New member
חנויות

שלום. האם תוכלו לתת לי אינפורמציה לגבי חנויות ספרים משומשים שאפשר להחליף בהן ספרים יד שניה. מדובר על ספרים רגילים מהתקופה האחרונה שנקראו כבר ואין לי עניין לשמור אותם אבל אשמח להחליפם באחרים. מדובר על איזור ת"א כמובן. תודה

פּלפּל

New member
רשימת חנויות במאמרי הפורום

כאן. ואם מישהו מוכן לעדכן אותה, אשמח אם יפנה אלי במסר.

ramylevy

New member
רובינזון נחלת בנימין

שלום רב, הנני מוצא לנכון להפנות את תשומת ליבכם לעובדה הבאה. בדקתי אצל רובינזון האם מצוי ברשותם הספר "גאולוגיה - יסודות ותהליכים" של עקיבא פלכסר. גיל מרובינזון חזר אלי בתשובה שיש ברשותו הספר המבוקש, הוא במצב טוב (למיטב הבנתי כוונתו היתה שהעותק שברשותו הוא משומש אבל במצב טוב) אבל הואיל והספר אזל בהוצאה הוא דורש עבורו 250 ש"ח. השגתי את הספר אצל "יפת", רחוב ויצמן כפר סבא, ב 30 ש"ח. כל מילה נוספת מיותרת. בברכה רמי לוי

אבאדוב1

New member
אולי תפרסמי את הספרים שלך בפורום ?

אין ספק שכאן תקבלי תמורה גבוהה יותר מהחנויות

mayafa

New member
תודה על התגובות. הספרים..

הם סתמיים למדי, (את הלא סתמיים אני מעדיפה לשמור אצלי משום מה..)שוכבים בבית הורי כאבן שאין לה הופכין. את רובם לא קראתי והם גם לא מעוררים בי עניין לנסות. זו הרשימה הקצרה: רומן לנשים / מיכאל ויווג ולנטינו / נטליה גינצברג גרעינים לבנים / יוכי ברנדס בצדו - השנים האחרונות של איסאק באבל / א.נ. פירוז'קובה מלאכיה נרדמו כולם / מירה מגן תחת שמש טוסקנה / פרנסס מאייס אם יש מישהו המעוניין - אשמח לשמוע ממנו

למעלה