איזה כיף, ../images/Emo26.gif עוד פרויקט! ../images/Emo36.gif
שרשור שירים של חנוך לוין!
איזה כיף!
יש לי המון!
אשתדל להיות כרונולוגי (אפשר להגיד דבר כזה? לא נשמע לי נכון כל כך, אבל שיהיה..) *
החלונות הגבוהים - חייל של שוקולד *
תיקי דיין, ישראל גוריון ועוד ב"מלכת האמבטיה" (מחזה סאטירי של לוין בקאמרי. לחן של זהר לוי). בין השירים: אבל המלכות היא שלמה, רגעים יפים, אבי היקר, פגשתי בחור ביישן, ועוד. תיקי דיין גם שרה כמה שנים אח"כ את "חיה לי מיום ליום" מתוך איזו הצגה או סרט שכתב לוין. הרבה אח"כ רמי הלחין עבור בחיל"תו
ריטה גרסה שונה לשיר. *
אחרית הימים (גבי שושן, יצחק קלפטר, זהר לוי, מירי אלוני אולי מגן) - אולי הלהקה המזוהה ביותר עם ח.לוין: אין מקום לשניים על עמוד החשמל, העץ הוא גבוה, התעמלות בוקר, חייו ומותו של מר גוסקין שהיה איש קטן. כל שירי אחרית הימים זכו לחידושים: את "אין מקום לשניים" חידשו (בנפרד)
מני בגר ורוני ידידיה. את "חייו ומותו של גוסקין" חידשה להקת
גוונים כהים. גידי גוב בלילה גוב את "מה אכפת לציפור".
דודי לוי את "התעמלות בוקר". *
זהרירה חריפאי (בתקליט "לשיר תיאטרון", שירים מהצגות שונות) - נערת חלומותי ובאשר אלך (מתוך ההצגה הראשונה שלוין גם ביים, "יעקובי וליידנטל"). *
יהודית רביץ - בלדה על אדון כמעט וגברת כלום *
שמוליק קראוס - אני בדרכי למוסד הסגור *
ריקי גל - בצער לא רב ביגון לא קודר *
חוה אלברשטיין - שחמט, לונדון, לא הצלחתי בחוץ לארץ *
שמיניית ווקאל - שיר הרמזים *
ציפי שביט - איבדתי את אמא שלי (או מצאתי את אמא שלי) *
גידי גוב - ציפור המכנסיים הקטנה *
שלמה יידוב - ואני אוהב אותך *
מיקי גבריאלוב - צופיה, טורקי טורקי *
אבי טולדנו - (לפי מומה) הוציא ב 1990 תקליט משירי לוין, כמו שציין גרי. לא מכיר, ולא הצלחתי למצוא פירוט שירים, חוץ ממה שכתוב בביוגרפיה של אבי במומה: שחמט, שתי משאיות, והחיים מתחילים בגיל 62 (שלוין כתב במיוחד עבור טולדנו). שחמט מופיע גם באחד האוספים של טולדנו. *
דודי לוי - הוציא תקליט בשם "פרויקט חנוך לוין" עם לחנים ישנים וחדשים ל: הנה הארץ השלמה, אני בדרכי למוסד הסגור, לונדון, הבטחה, מה קטנות עינייך, אין מקום לשניים על עמוד חשמל, צופיה, שיר הפלגה עליז, לא הצלחתי בחוץ לארץ, פעם במאי חיבקתי נערה, התעמלות בוקר. זהו. אני נהניתי. תודה לשואלת. אם יש עוד, שרשרו שרשרו. ואם למישהו יש את התקליט "שישה ימים בטנק" של להקת גייסות השריון, אודה אם יציץ בו ויראה אם את אחד השירים כתב לוין. אם כן, שישרשר את שם השיר. בתודה מראש. צ´או