חנוכה בפתח
-טיפים בשטח...

  • פותח הנושא psa
  • פורסם בתאריך

psa

New member
חנוכה בפתח../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif-טיפים בשטח...

נשמח לטיפים , מתכונים , רעיונות יצירה , כל מה שקשור לחנוכה. נא שרשרו תחת הודעה זו.
 
טיפ נהדר.....

אין לי
אבל באתי להגיד שבת שלום לפורום המקסים של psa , פתרונות אדירים יש לכם כאן !
 

psa

New member
נתוש יקירתי../images/Emo24.gif

ושבת שלום והטיפ הטוב ביותר , שיהיה רק טוב!!!!!!!!!
 

בAטריס

New member
טיפ לחנוכה ../images/Emo138.gif

כשנרות דולקים הם מטפטפים את השעווה, ואחר כך קשה מאוד להסיר אותה מהחנוכייה עצמה ומהמשטח עליו עמדה החנוכייה. לכן, בחנוכייה אני עוטפת את הבית של הנר (איפה שמעמידים אותו) בנייר כסף - כך שאחר כך פשוט מוציאים וזורקים ואין לכלוך. שנית, אני מעמידה את החנוכייה על מגש, גם הוא מכוסה נייר כסף, ושוב - זורקים את הנייר והמגש לא מלוכלך
 

psa

New member
טיפ נוסף לגבי ../images/Emo213.gif

מקפיאים את הנרות ובעת הדלקתם,הן כמעט ולא מטפטפים.
 

little moon

New member
טיפ על הפחת קלוריות מלביבות:

מכינים את הלביבות לפי המתכון, אבל במקום לטגן מסדרים בתבנית בצורת עיגולים ואופים כמה דקות. מניסיון יוצא טעים מאוד!
 

little moon

New member
בבקשה- מתכון פשוט וטעים:

(מתכון לכ-20 לביבות בינוניות)
2-3 בטטות גדולות או 4-5 תפוחי אדמה או חצי סלסלת פטריות או כל ירק אחר לפי בחירתך
5-6 כפות קמח (אני משתמשת בקמח מלא)
1 גביע שמנת חמוצה/ גבינה לבנה לחיסכון בקלוריות
שתי פרוסות גבינה צהובה מפוררות לחתיכות קטנות
מלח
פלפל
טימין וכל תבלין אחר לפי טעמך. מחממים תנור לחום בינוני. מגררים את הירקות בפומפיה, מערבבים אותם עם שאר המצרכים. התערובת צריכה להיות די סמיכה ודביקה. עם היא נוזלית מדי מוסיפים עוד קמח. מצפים תבנית בניר כסף ומשמנים. מסדרים עליה את התערובת בעיגולים בעובי של כחצי סנטימטר. אופים כעשר דקות (שימי לב! אני לא זוכרת בדיוק כמה זמן זה לוקח אז שימי עליהן עין!), עד שהלביבות מזהיבות. טעים לאכול עם שמנת חמוצה. בתאבון לכולם!
 

psa

New member
יאמי ../images/Emo51.gif ליטל מון. אני מדמיינת את

הטעם והריח. מתאים לבתי הצמחונית. חג שמח
 

psa

New member
היום מדליקים ../images/Emo16.gifראשון של חנוכה../images/Emo137.gif

איזה חג יפה, מלא אור והעיקר שנשמח .
 
למעלה