מממ...
"באנו חושך לגרש בידנו אור ואש כל אחד הוא הוא אור קטן וכולנו אור איתן" נר ראשון-להורים המקסימים.שתומכים אוהבים עוזרים ודואגים שאני אהיה הכי מאושרת בעולם. דואגים להכל,כולל הכל, שלא יחסר כלום..שאני אהיה מאושרת ושמחה =] ואני לא בדיוק נותנת להם את מה שמגיע להם אני יודעת..אבל מגיע להם כ"כ על כל התמיכה וההבנה.=]
נר שני-( כן,כן תתפלאי) לילדה הכי מדהימה בעולם.נעה! תומכת,מקשיבה,יודעת לדבר,מצחיקה,מעודדת,כייפית,משמחת,נותנת השראה, נותנת איזה משהו קסום שתמיד נשאר איתך לאורך כל הדרך שבלעדיו לא הייתי יכולה להמשיך, אוהבת תמיד ,תמיד מבינה את מה שאני עושה,תמיד איתי! כשאני בדיכאון מעודדת ומעניקה לי ציפיות רק ל-טוב. ולפעמים לדעת שיש גם צדדים טובים בחיים ותמיד לחפש אותם,בכל דבר ובכל דרך שהולכים בה. אוהבת לעזור לי! מדהימה מקסימה ומצחיקה בעיקר,בעלת רעיונות מטופשים!משוגעת על כל הראש! ונעה יפה שלי! ככה אני אוהבת אותך וככה תשארי! אל תשתני לי בחיים! אוהבתותך הכי בעולמיי!
נר שלישי-לקופיף הקטן במשפחה,אוריקי-אחי הקטנצ'יק. אהוב ליבי..הדבר הכי משמח שקרה לי בחיי, דבר מושלם ויפה! שיודע לאהוב ,מצחיק וכמה שהוא קטן תמיד בא ומחבק אותי שאני עצובה! "קונה" לי מתנות , מעיר אותי בבוקר עם נשיקות וכוס תה.. =] אוהבת אותו כ"כ.. אפילו שזה נראה שאני לא אוהבת לשמור עליו,אני חולה על זה שאני איתו ושיש לי את הדבר המפלא הזה בבית! אלפקה סונית שלי,אהוב ליבי..מת עלייך!
נר רביעי-לכל החברים והאנשים בחווה! כמה שאני אוהבת אתכם,לא מתארים לעצמכם! תמיד עוזרים,מתקשיבים,מתחשבים,יודעים לעשות כייף! משוגעים! להילה-תודה על הכל,את עושה לי את השבוע כל פעם מחדש! מצחיקה,מעודדת,מטפלת בסנואית,באדמייאר, כל הזמן מחייכת,נותנת השראה להמשיך קדימה,מדברת על דברים איישים ויודעת לתת עצות הכי חשוב! תמשיכי ככה תמיד! בדרך שלך!אני אוהבתותך ככה..ולא משנה איך תהיה אני עדיין אוהב אותך =] (מדריכה ראשונה שלי) חח לעומרי-המשוגע! המצחיק,המקשיב,המחבק,המועך,הטמבלל! תודה על הכל,כל ההקשבה,על הצחוקים שאתה עושה..על ההבנה,על העידוד,על הרצון לעזור,על הכוח שלך בתחרויות להמשיך למרות כל הקשיים עם קינג באמת כל הכבוד אני מעריצה אותךךך ילדד! תמשיך ככה אוהבתותך הכי בעולם! ליהב-המשוגע! המוחץ,האוהב,המחבק,יודע לעזור,יודע לתת עצות,יודע להקשיב,לרכב יפהההה!!!!! תודה על הכל עד עכשיו ,אתה עושה לי כל הזמן את היום ,אתה מצחיק ,חכם והכי חשוב חם ואוהב. אל תשתנה בחיים תמשיך ככה בדרכך..תמשיך להעניק את מה שאתה מעניק לסוס המדהימי שלך כן כן אמרתי את זה.. שלך.. אוהבת מאוד מאוד מאוד!! אמרתי את זה כבר? אל תשתנה? ! לא משנה! אל תשתנה בחיים!!! ולכל הצוות אוהבתותך מאוד,הכי בעולמייי יפים שליי!!! נר חמישי-לכל החברים בבצפר! למיכלל! י'אוהבת סוסים אחתת יש לי סוףסוף אחת בכיתה שבסוסים!תמשיכי בזההה את חייבת! ולכל החברים ..: דניאלושקה,מייקלית,ירדנוש, לירונצ'קה ועדועוד..אוהבתתת!!! נר שישי-לסבא שלי.זכרונו לברכה.לא זכיתי להכיר בנאדם מדהים כמוך .. כמה ששמעתי עלייך זה מדהים,אדם חכם ,ישר,מסכיל,אוהב , כל שישי ליםהמלח! חבל שלא חוויתי את החוויה הזו איתך.. וזה הנר הכי חשוב לי סבא..הייתי שמחה לפגוש אותך אבל לא זכיתי בתואר..אני אוהבת הכי בעולם. =] נר שביעי-למשפחת מוכתר! הבית השני שלי! מקום ההתנחלות שלי תודה רבה על הכל עד עכשיו! על הדאגה,האהבה ועל הכל.. על זה שאתם נותנים לי הכל,כל מה שאני צריכה..לברבר היפה!! אל תשתני לעולמיי עולמים! תמשיכי בדרכך ותמיד תהיה חזקה!! אוהבתך אותך מאודד..ומקווה שגם את אותי!! חוחו =]]] נר שמיני ואחרון-מפליא! למאיה ונופר.. על כך שגידלתן סוסים כ"כ טוב וכשהם באו אליי הם היו במצב מושלם .. על כל האהבה שנתתן להם..על הדאגה,ההשקעה והרצון לקדם אותם!! הנר הזה הוא מסנואית ואדמייאר! אני בטוחה שהם היו רוצים להגיד לכן את זה!! =]] את תמשיכו בדרככן עם הסוסים וחג שמח!! שמחתי להכיר אתכן..אוהבת.=] כמו שאתם מבינים..יש עוד רשמה ארוכה.. נתתי את הנקודות החשובות לי ביותר,והנוגעות ללבי. ונ,ב . א-ל ת-ש-ת-נ-ו ב-ח-י-י-ם-! חג שמח ומשמין לכל הפורום.אוהבתתכם!