חנוכה כבר פה
,מי האור שלכם?!

SNTQ

New member
חנוכה כבר פה../images/Emo213.gif,מי האור שלכם?!

~ברצוני להתחיל ולהודות למנהלת פורום מכתב שלא נשלח (אהמ
אהמ),226,על הרשות לתת לי לפרסם בפניכם את הרעיון הזה,מורידה בפניה את הכובע על היצירתיות~
"באנו חושך לגרש בידנו אור ואש כל אחד הוא הוא אור קטן וכולנו אור איתן"
לכל אחד מאיתנו יש מישהו שהצית עבורו אור קטן ברגעים של חשיכה במעשה קטן,בהקשבה,בהושטת יד,במילותיו,בעצם קיומו ברגעים הכי חשוכים לעיתים נושאי הלפידים מגיחים לחיינו מציתים אור ונעלמים לפני שהספקנו לומר להם תודה או מילה טובה על האור שהביאו עימם אור וזו העת להאיר ולגרש את החושך במכתבי האור לאלו שהיו [ועדיין ] אורות קטנים בחשיכה ובזכותם ניסים ונפלאות מתגשמים לא רק בחנוכה
אני בטוחה שלכל אחד ואחת מכם יש את האור הקטן שלו או שלה
ובזכות זה שתשלחו פה תודה תהיו אתם אור איתן המגרש גם חשיכה גמורה
בואו נדליק את חנוכיית האור
ושיהיה חג שמח לכולם וחנוכה טעים (ומשמין
)

SNTQ

New member
ומתחילה../images/Emo9.gif

"..מישהו שהצית עבורו אור קטן ברגעים של חשיכה,במעשה קטן,בהקשבה,בהושטת יד,במילותיו,בעצם קיומו ברגעים הכי חשוכים.." השמש- האדם שמאיר לי את החיים ויעשה אותם להכי טובים שיש (גם אם אין ממה לשמוח). אחי! האדם שהכי מקשיב,עוזר,תומך,מייעץ,איכפתי ואוהב בעולם. מאז שסבא שלי נפטר (10 וחצי חודשים) אחי מהווה את האדם הכי חשוב לי בחיים שלי. נר ראשון- סבא.
שהאיר לי את החיים במשך 17 וחצי לצידי, לא הפסיק לתמוך,להעריך,לאהוב ולהיות ה-סבא.
נר שני- אמא ואבא
שהיוו את הדלקת הנר הראשון בשבילי, שחינכו,תרמו לידע,עזרו,תמכו,הקשיבו ואהבו מעל ומעבר נר שלישי- דן ורון
שמילאו לי את החיים באור של חיוכים,של אהבה,של עולם אחר שלא הכרתי לפני.. נר רביעי-יעלי
חברה מאוד טובה שהייתה זאת שהתחילה את התקופה ה"מוארת" הייתה זאת שנתנה לי את המשפט הכי טוב שקיים ("אם לא היו לנו רגעים רעים לא היינו מעריכים את הטובים") שהיווה פתח אור גדול בשבילי למשהו חדש שלא הכרתי לפני. נר חמישי- מעיין ומאיה
שנתנו לי לראות את החיים שלי בצורה שונה מזאת שאני מכירה,שעזרו לי להשתנות למי שרציתי להיות,שעזרו לי להיות מי שאני היום ולא התלוננו למרות שזה לא היה קל. שהיוו בשבילי אור עצום של חברות,שבזכותן הבנתי מה זה באמת "חבר אמיתי,חבר נפש" נר שישי- חברים שפשוט מאירים את היום כל פעם מחדש,שהם החיים שלי,האנשים שאני נמצאת איתם כל היום ולא רוצה להתנתק מהם לעולם.
נר שביעי- האנשים הקטנים שבאים כל יום ומאירים את הימים בצורה הכי טובה שיש,שעוזרים ותומכים ומקשיבים ושפשוט נשארים מי שהם עבורי
ונר שמיני אחרון לבן אדם שמאיר כרגע את החיים שלי באהבה

נקודות האור שלי../images/Emo9.gif../images/Emo213.gif../images/Emo107.gif

המשפחה- כי אין כמוהם. תמיד אוהבים, מקשיבים, עוזרים ותומכים.
החברות- כי הן פשוט מקסימות. תמיד חושבות עליי, אני מרגישה אכפת להן ממני. כיף לי להיות איתן.
החברות מהאינטרנט- כי לפעמים הן היחידות שיודעות להקשיב, לתמוך ולעזור.
הסוסים!!!- (ואלפרדוש כמובן
). הם התרופה הכי טובה שיש לדיכאון.
הכלב שלי- הוא פשוט מתוק אמיתי.
המורים שלי- לימודים, כמה שזה ישמע דפוק, מצליחים הרבה פעמים לגרום לי לשכוח מהדברים הקשים. והמורים שלי פשוט מקסימים. חברים של המשפחה- שהם בעצם כמו משפחה בשבילי.
האנשים מהפנימייה- חלק מהם לפחות, כי למרות שסיימתי את שהותי שם, הם עדיין בקשר איתי. חנוכה שמח לכולם!!!
(ולנוצרים שבינינו, אם יש כאלה- חג מולד שמח!
)

favory

New member
מממ...

"באנו חושך לגרש בידנו אור ואש כל אחד הוא הוא אור קטן וכולנו אור איתן" נר ראשון-להורים המקסימים.שתומכים אוהבים עוזרים ודואגים שאני אהיה הכי מאושרת בעולם. דואגים להכל,כולל הכל, שלא יחסר כלום..שאני אהיה מאושרת ושמחה =] ואני לא בדיוק נותנת להם את מה שמגיע להם אני יודעת..אבל מגיע להם כ"כ על כל התמיכה וההבנה.=]
נר שני-( כן,כן תתפלאי) לילדה הכי מדהימה בעולם.נעה! תומכת,מקשיבה,יודעת לדבר,מצחיקה,מעודדת,כייפית,משמחת,נותנת השראה, נותנת איזה משהו קסום שתמיד נשאר איתך לאורך כל הדרך שבלעדיו לא הייתי יכולה להמשיך, אוהבת תמיד ,תמיד מבינה את מה שאני עושה,תמיד איתי! כשאני בדיכאון מעודדת ומעניקה לי ציפיות רק ל-טוב. ולפעמים לדעת שיש גם צדדים טובים בחיים ותמיד לחפש אותם,בכל דבר ובכל דרך שהולכים בה. אוהבת לעזור לי! מדהימה מקסימה ומצחיקה בעיקר,בעלת רעיונות מטופשים!משוגעת על כל הראש! ונעה יפה שלי! ככה אני אוהבת אותך וככה תשארי! אל תשתני לי בחיים! אוהבתותך הכי בעולמיי!
נר שלישי-לקופיף הקטן במשפחה,אוריקי-אחי הקטנצ'יק. אהוב ליבי..הדבר הכי משמח שקרה לי בחיי, דבר מושלם ויפה! שיודע לאהוב ,מצחיק וכמה שהוא קטן תמיד בא ומחבק אותי שאני עצובה! "קונה" לי מתנות , מעיר אותי בבוקר עם נשיקות וכוס תה.. =] אוהבת אותו כ"כ.. אפילו שזה נראה שאני לא אוהבת לשמור עליו,אני חולה על זה שאני איתו ושיש לי את הדבר המפלא הזה בבית! אלפקה סונית שלי,אהוב ליבי..מת עלייך!
נר רביעי-לכל החברים והאנשים בחווה! כמה שאני אוהבת אתכם,לא מתארים לעצמכם! תמיד עוזרים,מתקשיבים,מתחשבים,יודעים לעשות כייף! משוגעים! להילה-תודה על הכל,את עושה לי את השבוע כל פעם מחדש! מצחיקה,מעודדת,מטפלת בסנואית,באדמייאר, כל הזמן מחייכת,נותנת השראה להמשיך קדימה,מדברת על דברים איישים ויודעת לתת עצות הכי חשוב! תמשיכי ככה תמיד! בדרך שלך!אני אוהבתותך ככה..ולא משנה איך תהיה אני עדיין אוהב אותך =] (מדריכה ראשונה שלי) חח לעומרי-המשוגע! המצחיק,המקשיב,המחבק,המועך,הטמבלל! תודה על הכל,כל ההקשבה,על הצחוקים שאתה עושה..על ההבנה,על העידוד,על הרצון לעזור,על הכוח שלך בתחרויות להמשיך למרות כל הקשיים עם קינג באמת כל הכבוד אני מעריצה אותךךך ילדד! תמשיך ככה אוהבתותך הכי בעולם! ליהב-המשוגע! המוחץ,האוהב,המחבק,יודע לעזור,יודע לתת עצות,יודע להקשיב,לרכב יפהההה!!!!! תודה על הכל עד עכשיו ,אתה עושה לי כל הזמן את היום ,אתה מצחיק ,חכם והכי חשוב חם ואוהב. אל תשתנה בחיים תמשיך ככה בדרכך..תמשיך להעניק את מה שאתה מעניק לסוס המדהימי שלך כן כן אמרתי את זה.. שלך.. אוהבת מאוד מאוד מאוד!! אמרתי את זה כבר? אל תשתנה? ! לא משנה! אל תשתנה בחיים!!! ולכל הצוות אוהבתותך מאוד,הכי בעולמייי יפים שליי!!! נר חמישי-לכל החברים בבצפר! למיכלל! י'אוהבת סוסים אחתת יש לי סוףסוף אחת בכיתה שבסוסים!תמשיכי בזההה את חייבת! ולכל החברים ..: דניאלושקה,מייקלית,ירדנוש, לירונצ'קה ועדועוד..אוהבתתת!!! נר שישי-לסבא שלי.זכרונו לברכה.לא זכיתי להכיר בנאדם מדהים כמוך .. כמה ששמעתי עלייך זה מדהים,אדם חכם ,ישר,מסכיל,אוהב , כל שישי ליםהמלח! חבל שלא חוויתי את החוויה הזו איתך.. וזה הנר הכי חשוב לי סבא..הייתי שמחה לפגוש אותך אבל לא זכיתי בתואר..אני אוהבת הכי בעולם. =] נר שביעי-למשפחת מוכתר! הבית השני שלי! מקום ההתנחלות שלי תודה רבה על הכל עד עכשיו! על הדאגה,האהבה ועל הכל.. על זה שאתם נותנים לי הכל,כל מה שאני צריכה..לברבר היפה!! אל תשתני לעולמיי עולמים! תמשיכי בדרכך ותמיד תהיה חזקה!! אוהבתך אותך מאודד..ומקווה שגם את אותי!! חוחו =]]] נר שמיני ואחרון-מפליא! למאיה ונופר.. על כך שגידלתן סוסים כ"כ טוב וכשהם באו אליי הם היו במצב מושלם .. על כל האהבה שנתתן להם..על הדאגה,ההשקעה והרצון לקדם אותם!! הנר הזה הוא מסנואית ואדמייאר! אני בטוחה שהם היו רוצים להגיד לכן את זה!! =]] את תמשיכו בדרככן עם הסוסים וחג שמח!! שמחתי להכיר אתכן..אוהבת.=] כמו שאתם מבינים..יש עוד רשמה ארוכה.. נתתי את הנקודות החשובות לי ביותר,והנוגעות ללבי. ונ,ב . א-ל ת-ש-ת-נ-ו ב-ח-י-י-ם-! חג שמח ומשמין לכל הפורום.אוהבתתכם!

את כזאת פרחה...

"בעולמי"? מה זו הפאקציות הזאת?!
וואו, תודה, ממש הפתעת אותי [באמת:X] גם אני אוהבת אותך!
אני עדיין לא מאמינה... "בעולמי"?!?!?!?!?!

favory

New member
אעע..

הלו פאקציתה..ככה אני משקיעה בך וזה מה שאת עונה לי?!!11?!?!?!?!?! לא הייתי מאמינה עלייך ל ****עולמיייייייייייייייי********... אני ישבתי ב-1 בלילה וכתבתי..וזה מה שיש לך לענות לי.. פרחולה את, ופרחולה תמיד תהיה. ודרך אגב-אני לא מדברת איתך ,י'מבריזנית אחת..הכנתי את שיער הפרחולות שלי במיוחד בשבילך..

חג שמח לכולם../images/Emo213.gif../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

האור הכי גדול שהדליק לי את החיים הם לא אחרים מאשר הסוסים של האורווה ואניטה בפרט. החיים שלי היו די עצובים לפניש באתי לחווה. כל הזמן רציתי סוס, רציתי מגע עם סוסים, רלאות סוסים. מאז שהייתי בערך בת שנתיים שלוש. הפגישה עם הסוסים והרכיבה היו חלום שהתגשם. אין ספק, הסוסים הם האור הכי גדול שהיה, עדיין, ויהיה בחיים שלי.

LordHorse

New member
חנוכה שמח (בקרוב מאוד)../images/Emo137.gif

אל תגזימו עם הסופגניות,אנחנו דור של אנשיםבריאים
אז האורות שלי הם.. המשפחה - ההורים,כמובן,והאחים,שאני כ"כ אוהבת,שהם תמיד יהיו אלה שתמיד יעודדו,שבזכותם יש לי כ"כ הרבה,ובין הכל את החיים:) החיות - ובינהם צל"ש לסוסים,שעד לפני זמן לא כ"כ רב,לראות סוס היה בשבילי משהו לא רגיל,חיה נדירה,חיה שרואים רק באלטיזחן או משהו כזה,ושהיום הם חלק בלתי נפרד ממני,ואני מפחדת בכלל לדמיין איך אני אחיה בלעדיהם.
החברים - כי הם לרוב שם בשבילי,צוחקים איתי,בוכים איתי,סובלים אותי אפילו שאני מדברת במונחי סוסים שהם לא מבינים,וגם יש להם פרוטקציות
,כמו לכל אדם שחי כאן,אני מניחה. המוצקים - כל מה שאני אוהבת,ומצב הצבירה שלו הוא מוצק,או לעיתים נוזל,אבל לא גז.להלן רשימה דלה במיוחד: הספרים שלי
,הבובות שלי שממלאות לי את כל החדר (אני שומרת כמעט את כל הבובות שלי מאז שנולדתי,זה המון.),הטלויזיה שלחשוב שאנשים פעם הצליחו לחיות בלעדיה,המחשב,ואני מאוד מעריכה אוכפים גם שאני חושבת על זה. המורות - כי בתכלס אין הרבה מורים.וכי אני צריכה לקבל בגרות טובה.מאוד.(למרות כי יש עוד דרך ארוכה לפני.) מוסיקה - כי לפני פסיקתי האחרונה,שנערכה בסופ"ש האחרון,אין יותר מוזיקה דכאונית רק אם זה למטרות מוצדקות,וכי מוזיקה תמיד מעודדת,ותמיד יהיה שיר אחד לפחות בעולם שאני אוכל להזדהות איתו.
ויש עוד המון אורות,אבל עצרתי כאן,כדי להגיד תודה,וגם כי חפרתי מספיק:| ותמשיכו להדליק אורות,כי יש עוד המון כאלו.חג שמח!

ממ

נר ראשון לאמא ואבא שתמיד תומכים ועוזרים בהכללל מממ שני לחברות שתמיד עוזרות ומתעניינות ובאות לתחרויות לראות אפילו שהן לא קשורות לסוסים... שלישי לחברות והחברים מהסוסים שמממממ הם הכל בשבילי בעקרון! רביעי לחווה המדהימה שיש לי עכשיו ולמאמן החד והמדהים שיש לי....כי הוא קידם אותי כ''כ וכל הבננות בחווה פשוט מדהימות אחת אחת....מאיה נועה נויקה אוריאן ויסמין אוהבת אותכןןןןןןןןןן חמישי ליעל שלימדה אותי לצלם!!!חח תודה לך! שישי לרוני המלכעעעעע שתודה לך שאת תמיד בשבילי ושומעת תחפירות שלי שביעי לטולי ודגנית הבננות הכי מושלמות בארץ שיודעות עליי הכל מהכלללללל ותמיד עוזרות תומכות והכל תמיד בשבילי אפילו שהן לא קשורות לסוסים... שמיני לו כי הוא שם כי הוא קיים כי הוא מושלםםםםםםםםם!!!! ***יובל המבולבל שליטה****

מממ חייבת להוסיף עוד מיש'י...

ספיר את הכל בשבילי!!!חיים מושלמים שליייייייייייייייייייייי מאוהבת בך!!תודה על הכל ובמיוחד על היום!

favory

New member
../images/Emo98.gif

אני יודעת שאני מלכה
כי יש לך חפירות מעניינות נו באמת..

למעלה