חנוכה-לא חג של ניסים בשבילי

גלי88

New member
חנוכה-לא חג של ניסים בשבילי

בדיוק לפני שנה,בחנוכה, התבשרנו לצערי כי לאבא שלי חזרה המחלה הארורה הזאת. אחרי יותר משנה שהוא היה בריא נפלה עלינו הפצצה שזה חזר. עכשיו הוא ממשיך בטיפולים ובמעכב ובדיוק מחר יש לו סי.טי חשוב שכולנו מתפללים שיצא תקין. בדיוק שנה שעברה והיום התבשרנו כי גם אימי חולה באותה מחלה מקוללת. למה? לא עברנו מספיק? עשינו משהו רע? שניהם אנשים טובים, עוזרים למי שרק אפשר, למה דוקא הם?????? אני כותבת ובוכה. רוצה להתעורר ולגלות שהכל זה סיוט שעבר. אלוהים, אני לא מבקשת הרבה, רק בריאות לכולם. שאף אחד לא יפול למחלה הזאת, שכל מי שנפל ירפא.

כואב הלב

אני משתתף בבקשה שלך, ומקווה שהכל יסתדר לבסוף. היי אופטימית.

yiska11

New member
היי מתוקה

מותר לבכות אבל תמיד תשתדלי להסתכל על הצד החיובי . מותר לבכות ולפעמים כדאי אבל תהיו יחד. תראי להם להורים שאת איתם לא משנה מה. אל תשאלי למה - זה לא עוזר תשאלי איך . איך תעברו את זה כמו גדולים ותנצחו את הקללה הזאת ואיך תצאו יותר חזקים . בריאות טובה רבה ולכולם ושיהיה חג שמח עד כמה שאפשר !!

Mushies

New member
כולי תקווה

שהוא יצא מזה בשלום כמו פעם קודמת, לצערי חג החנוכה הזה הוא ממש לא חג של ניסים בשבילי, המחלה הארורה הזאת קטפה את אבא שלי זכרונו לברכה כל כך מהר (יום רביעי שעבר הלך לעולמו) והשאירה אותנו לבד. רק שלושה חודשים ארורים הוא סבל מהמחלה הזאת (ואוי, איך הוא סבל) - סרטן הריאות הזה........ מי יתן ויימצא מרפא למחלה הזאת... תהיו בריאים כולכם

ליMור

New member
כמה נורא,,,

ליבי איתך מאחלת לך שעם כל המכה הזאת שתימצא נחמה אם בתוצאות הסי טי של אביך ואם בסוג, מיקום וזמן גילוי המחלה של אימך

גלי בוקר טוב

אני מקוה בכל ליבי שהוריך יחלימו מהמחלה הארורה הזאת. ושתספר לנו שברוך השם הכל בסדר .הרבה בריאות והרבה צחוק ואושר ועושר לכולם

גלי88

New member
תודה לכולכם

טוב לדעת שלמרות שאתם לא מכירים אותי אתם משתדלים לנחם ולחזק. עכשיו נשאר לנו הלתפלל ולקוות שהתוצאה של הסי.טי תהיה טובה והאצל אמא שלי יגלו שזה ממוקד ותוך זמן קצר היא תחזור להיות בריאה.

מיליתו

New member
שיהיה המון בהצלחה

שתוצאות הבדיקות תהיינה טובות, והכל יסתדר - לכם ולכולנו.

גוהנה

New member
גלי../images/Emo39.gif

בחיים שלנו אין חוקיות...ההתמודדות עם מחלת הסרטן מפגישה אותנו שוב ושוב עם חוסר האונים ןשליטתינו בגוף "שלנו" כל מה שנוכל מכאן לעשות זה להצטרף לכאב האדיר הממלא אותי עם קריאת מכתבך, לסמוך על אהבתך הגדולה להורייך ויכולתך לראות את טוב ליבם ואנושיותם, זה מה שנותן כוח לך ןלמשפחתך היקרה להתמודד עם הסרטן המכה ללא רחם. קבלי מכאן חיבוק גדול וסיוע לרוחך הדואבת....

גלי88

New member
שוב תודה ועדכון קטן ומשמח

בדיקות ה-PET של אבא שלי יצאו תקינות! עכשיו נותר לקוות ולהחזיק אצבעות שגם התוצאה של ה-PET של אמא שלי (ביום חמישי הבדיקה) תצא תקינה.

למעלה