חנוכה מלא אור ובובות

tov22

New member
חנוכה מלא אור ובובות

היי לכולם, ביום חמישי אירחתי כמה חברים להדלקת נר. אחרי שהשולחן התפנה מהאוכל (היות וחיסלנו את כולו) פתחנו בסדנת הכנת בובות סופגניה אישיות. הכנתי מראש 20 כדורי ספוג עם פה נפתח (הבית היה נראה כמו מפעל למריטת נוצות אווזים מכל שאריות הספוג..) ובערב כל אחד קיבל בובה ועל השולחן פיזרתי המון חומרים לעיניים, שיער, ושאר קישוטים וקישקושים חדוות היצירה היתה מעל למצופה! אפילו אני הופתעתי- היה כיף אדיר ויצאו בובות מקסימות! אני מצרפת כמה תמונות ובהמשך השבוע יגיעו אלי עוד כמה תמונות אומנותיות ומוצלחות יותר שצילמה חברתי הצלמת הכישרונית... אנחנו נהננו! עכשיו אתם...

tov22

New member
המערכת רוצה לנוח...

המערכת מסרבת להעלות תמונות נוספות הערב. אין מנוס, יש להתאזר בסבלנות ולחכות למחר שיביא עימו תמונות חדשות :) לילה טוב לכולן, טובית

הסבר לטובית לגבי התקלה

הסיבה לבעייה שחווית בהעלאת יתר התמונות נובעת כנראה מכך שאמש נערכו עבודות תחזוקה במערכת והיו גם שעתיים בהם כל מערכת תפוז והפורומים נפלו בגלל זה. היום המערכת כבר שבה לפעילות תקינה כשהיא משופצת, מתחוזקת וחזקה יותר כך שאני מחכה לשאר התמונות... יום נפלא

tov22

New member
תודה :)

היי דודי, תודה רבה על ההסבר- זה תמיד יותר נעים לדעת שזו לא התנכלות אישית של המערכת כלפי... אני חוסכת לכולנו את התמונות הבינוניות ומטה שאני צילמתי וברגע שיעברו אלי התמונות מחברתי אעדכן. שיהיה לכולנו סופ"ש נעים ומלא מנוחה, טובית

tov22

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif , אעלה תמונות נוספות בקרוב

למעלה