חנוכה שמח כפרות .. ועכשיו שתי שאלות חח .. =]

חנוכה שמח כפרות .. ועכשיו שתי שאלות חח .. =]

1 - יש לי את השיר יעקב בביצוע של דנה אינטרנשיונל המלכה .. עכשיו אני רוצה לדעת באיזה שנה היא הוציאה את השיר ? ולמה הוא לא נכנס לאף אלבום רשמי שלה, אם בכלל נכנס לאיזשהו מקום ? .. כי השיר הוקלט באולפן .. מי שרוצה את השיר יכול להשאיר את המסנג'ר שלו ואני ישלח לו .. אחלה גרסה - אני חושב שיותר טוב אפילו מזה של בנות ללדין ! 2 - למישהו יש כתבות מהעבר של דנה [אני חושב שהכתבות מהעבר הרבה יותר מעניינות מהיום]עם תמונות והכל על המחשב שיעלה אני רוצה לראות ונראה לי שעוד הרבה .. תוודה רבה למעלה ! וחבר'ה .... אחרי ייסורים וכאבי לב השגתי את האלבום אי פי טמפה מקוריי ודנדששששששש !!!!! תודה לבורא עולםם חח שיהיה לכולם סוף שבוע קטלניי וחג חנוכה שמחח ! אוהב אותכםם עד השמיים ...

m o r a m i r

New member
גם לך סוף שבוע קטלניייייייייייי

וגם אני מחפשת תמונות וכתבות מהעבר

nerod 72

New member
תשובות...

1- "יעקב" בביצוע של דנה זה בעצם רק סקיצה שהוקלטה בשנת 95' לא נעשה בו שום שימוש ובסך הכל מדובר בסקיצה שדלפה לאינטרנט... 2- יש לא מעט אתרים של דנה שאת יכולה לראות בהם כתבות ותמונות מהעבר... אני מכיר אתר נורווגי (מקווה שאת יודעת אנגלית) שמכיל בעצם ארכיון עצום של כתבות של דנה שמסודרת לפי שנים מההתחלה ...הנה פה לגבי תמונות כאן תוכלי למצוא ארכיון מקיף ונרחב במיוחד מההתחלה ועד היום.... שבת שלום ....

nerod 72 תודה רבה אח שלי ..

דרך אגב אני בן .. ותודה רבה נשמה שבווע טווב עזרת לי מאוד !

למעלה