חנוכה שמח לכולם, עכשיו אני פנויה מי איתי ?
י יוכי68 New member 5/12/07 #1 חנוכה שמח לכולם, עכשיו אני פנויה../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif מי איתי ?
ש שירת מדבר New member 5/12/07 #2 הי יוכי, מה שלומך?חג שמח לכולם! חג שמח כמובן! רציתי לשאול לגבי מתכון ללביבות... אם נתקעתי בלי קמח ויש לי רק קמח תופח זה בסדר? ובכלל- אם יש לך מתכון טוב- ואני בטוחה שיש לך- אשמח לקבל תודה
הי יוכי, מה שלומך?חג שמח לכולם! חג שמח כמובן! רציתי לשאול לגבי מתכון ללביבות... אם נתקעתי בלי קמח ויש לי רק קמח תופח זה בסדר? ובכלל- אם יש לך מתכון טוב- ואני בטוחה שיש לך- אשמח לקבל תודה
י יוכי68 New member 5/12/07 #4 שירת מדבר, מה שלומך? מקווה כי טוב לגבי הקמח התופח זה יתאים ואפילו מאוד. תיכף אחפש את המתכון ואעביר לך.
שירת מדבר, מה שלומך? מקווה כי טוב לגבי הקמח התופח זה יתאים ואפילו מאוד. תיכף אחפש את המתכון ואעביר לך.
D ddh1 New member 5/12/07 #3 ../images/Emo138.gifאני איתך. חג אורים שמח../images/Emo137.gif לכוווווווווווווווולם! אור ושמחה אושר וברכה שיהיה לכם חג מקסים. דינה|
../images/Emo138.gifאני איתך. חג אורים שמח../images/Emo137.gif לכוווווווווווווווולם! אור ושמחה אושר וברכה שיהיה לכם חג מקסים. דינה|
מ מאיוש י New member 5/12/07 #5 שלום לכולם מה נשמע? חג שמח לכולם מקווה שלא הפרזתם בסופגניות חהחהחהחהחהחהחה אצלנו כבר מפוצצים מסופגניות,צורוס,ספינג' ודונאטס אח איזה חג משמיןןןןןןןןןןן יוכי מה העינינים??
שלום לכולם מה נשמע? חג שמח לכולם מקווה שלא הפרזתם בסופגניות חהחהחהחהחהחהחה אצלנו כבר מפוצצים מסופגניות,צורוס,ספינג' ודונאטס אח איזה חג משמיןןןןןןןןןןן יוכי מה העינינים??
מ מאיוש י New member 5/12/07 #7 :-בטח כי התחיל החופש אז אפשר לחזור לעבודה האמיתית במטבח חהחהחהחהחהחהחהחה
מ מאיוש י New member 5/12/07 #10 ועוגיות מבצק השחמט הילדים מאוד אהבו את העוגיות האלו .....הפעם הכנתי אותם סתם עגולות ומהשאריות הכנתי לקטנה בצורה של פרפר וברווז וכ"ו
ועוגיות מבצק השחמט הילדים מאוד אהבו את העוגיות האלו .....הפעם הכנתי אותם סתם עגולות ומהשאריות הכנתי לקטנה בצורה של פרפר וברווז וכ"ו
י יוכי68 New member 6/12/07 #15 מאיוש, איזה יופי של מעדנים הכנת מתי הספקת? כל הכבוד הכל נראה טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.
י יוכי68 New member 6/12/07 #16 ../images/Emo24.gifתודה חני, התגעגעתי../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif