חנוכה שמח! לכו תשמינו מנחת.
מ מיכאל ברגמן New member 19/12/03 #1 חנוכה שמח! ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif לכו תשמינו מנחת.
מ מיכאל ברגמן New member 20/12/03 #8 זה מה שאמור להיות? יכול להיות בגלל שאני לא גולש בכלל בנענע זה לא מופיע אצלי... אני רואה רק סתם לוגו של נענע.
זה מה שאמור להיות? יכול להיות בגלל שאני לא גולש בכלל בנענע זה לא מופיע אצלי... אני רואה רק סתם לוגו של נענע.
S Scarlet Spider New member 20/12/03 #11 זה אמור ליפעול: http://planet.nana.co.il/comicsil/stuff/hanoca.jpg
מ מיכאל ברגמן New member 21/12/03 #14 אני מרגיש כזה חנון על זה שאני גם מזהה את הדמויות וגם מבין מה זה 616...
מ מיכאל ברגמן New member 21/12/03 #16 אם אני לא טועה... 616 זה המספר של היקום ה"מקורי" של מרוול קומיקס. לכל עולם מקביל יש מספר משלו וכשחנונים רוצים להתייחס לעולם המקורי של מרוול (לא אולטימט או וואט איף) אז מתייחסים ל616. לא זוכר איזה סיפור הציג את הקונספט הזה.
אם אני לא טועה... 616 זה המספר של היקום ה"מקורי" של מרוול קומיקס. לכל עולם מקביל יש מספר משלו וכשחנונים רוצים להתייחס לעולם המקורי של מרוול (לא אולטימט או וואט איף) אז מתייחסים ל616. לא זוכר איזה סיפור הציג את הקונספט הזה.