חנוכה שמח.

ל3

New member
חג שמח לפונפוני וכולם

שיהיה באמת חג של אור ובריאות. יאלה לאכול הרבה

חג שמח

לכל הפיות המדהימות והכי אמיתיות בעולם של הפורום חג שמח מלא אור שמחה ואהבה
ביום שבת יש אצלנו התכנסות משפחתית דודה שלי אחות של אימא הגיעה ביום רביעי מדנמרק הרחוקה לשבוע(היא חולה במחלה קשה ומחכה להשתלת מיח עצם) והולכים להגיע אלינו בערך 12 איש -משפחה הורים דודים דודה שלי החליטה שהיא עושה את משחק המתנות ------- זה משחק מקסים שהם משחקים בדנמרק כל אחד אורז 10 מתנות קטנות בכל מני עטיפות שונות ומשחקים בסוף המשחק כל אחד מקבל לפחות 10 מתנות והרבה הרבה ברכות ואיחוליםי חנה, היא אישות טיפוליות ואישה מקסימה, הרבה בזכותה הלכתי ללמוד טיפול- מאהבת האדם שלה האנושיות והגישה המיוחדת שלה כלפי אנשים אני מחכה מאוד ליום שבת....... חוץ מזה........... ביום רביעי התבטלה לי ההתמחות לצערי, כי המרכז נסגר ליום אחד, המטופלים התאכזבו אבל הפייה הקטנה הרוויחה כי לקחנו אותה לפעילות חנוכה אצלנו בכפר תבור והיה פשוט כיףףףףףףףףףףףף והשבוע אנחנו מתכננים אני והבעלול לבלות קצת לעצמנו ולשמוח לצאת לסרט, ולצאת עם חברים ובוקר אחד לצאת לשחות יש לי עוד הרבה עבודות לשבת עליהן בחנוכה והצגת מקרה שאני צריכה להגיש בפרקטיקום הקבוצתי כמו-כן אני מעבירה סנדא לצוות במקום העבודה שלי אחרי חנוכה ולא ממש בא לי על זה אבל אין בררה זה חלק מהתפקיד זהו..........

gaia20

New member
עומס עומס עומס

זה ממש נחמד שיש התאספות משפחתית כזאת. אצלינו במשפחה זה לא קורה הרבה. אני הלכתי היום בבוקר לדבר עם איש נחמד שזקוק בדחיפות למטפלת לשני הילדים שלו, הקטנה שנה ושבעה חודשים והגדול ארבע וחצי, נראה שהייתה כימיה טובה ביני לבין הילדים (טוב נו...שיחדתי את הילד עם מדבקות מהבורגראנץ...) ובמיוחד עם הקטנה שהרגישה צורך להראות לי את כל אוסף הבובות שלה
אוסף מרשים, אין ספק. אני מתחילה אצלם ביום ראשון ונראה שהולך להיות לי עמוס במיוחד. בבוקר מ 9 עד 14 אני במשרד עורכי דין, עד 15 וחצי אני מגיעה לנס ציונה ואז ב 16 וחצי צריך לאסוף את הגדול מהגן ולהיות עם שניהם (לקטנה יש מטפלת בבוקר) עד 19-20 בערב..... כל זה 4 פעמים בשבוע. מי אמר שקשה לממן לימודים?!
שיהיה לנו חנוכה שמח!!!

חג חנוכה שמח לך הדרי

בהצלחה בתפקיד החדש, אני בטוחה שהילדים רק ירוויחו ויהנו ממך גם אני זוכרת שעבדתי קשה כדי לממן את הלימודים שלי זה מאוד קשה גם לעבוד וגם ללמוד בתואר השני כבר היה לי קצת יותר קל כי הבעלול קצת עזר ואני שמחה שעכשיו ההורים שלי במצב כלכלי טוב יותר ומסוגלים לעזור לאחותי

1ט ל י

New member
שתהיי בריאה הדרוש...

איזה אנרגיות... הרבה בריאות, ושכל החיים יהיה לך כוח לתזז ככה אם רק תרצי

למעלה