חנוכה שמייח מסריחים!

דוVשה

New member
חנוכה שמייח מסריחים! ../images/Emo140.gif

[נגנב, שוחזר וכו' וכו']. אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 2- אתה אהב עגבניות? 3- וגמבה? 4- ותותים? 5- אתה נגעל מדם? 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 7- יש לך בגדים באדום בארון? 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 10- אוהב את הצבע? צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

דוVשה

New member
תגוביות.[בשם מישהו סמוי כרגע ../images/Emo3.gif]

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? עידו, ענת, אמאבא. 2- אתה אהב עגבניות? כן. 3- וגמבה? כן. 4- ותותים? כן. 5- אתה נגעל מדם? לא. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני שבוע. 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: מחזור. 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה אהבה וסכנה. 10- אוהב את הצבע? כן. צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ. 2- אוהב חרדל?חצי חצי. 3- וגבינ"צ? כן. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לעיתים. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? עבור. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... צהבת זיהומית. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא תמיד. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? השיניים שלי. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? חרדה. 10- אוהב את הצבע הזה? כן. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן ולפעמים לאכול אותו. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני יומיים. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? שניהם טעימים. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: תפוז. 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? מיכל. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? יציבות אדמה וטבע. 10- אוהב את הצבע הזה? כן. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? ילדות. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () כן ירבו. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן. 4- אוהב ללכת לים? חצי חצי. 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? תלוי מתי. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 3. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? כמעט סקס. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוחניות התמלאות שגשוג הצלחה. 10- אהב את הצבע הזה? כן. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פנתר. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא. 4- זה צבע רק לבנות? לא. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא, אבל אני אחשוב שהוא ערס.. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) לא. 7- החיים ורודים? עכשיו כן. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? המחשבות שלי. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? גמישות משהו שחוזר לאופנה. 10- אוהב את הצבע? במחלוקות. כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? בטאח. 2- וקלמנטינות? אה הא. 3- וגזר? יאמ יאמ. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא. 6- אורנג' חברה טובה? הכי טובה. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? חדש בעסק. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? המהבהב של המסנג'ר. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? כרגע זה בעייתי כי הוא מזוהה עם זרם שאני לא מזוהה איתו. 10- אוהב אותו? כן.

דוVשה

New member
תגוביות - הפעם בשמי.

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? משפחה, חברים. 2- אתה אהב עגבניות? פיכס. 3- וגמבה? סביל. 4- ותותים? מאוד. 5- אתה נגעל מדם? ממש לא. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? ברגעים אלו. 7- יש לך בגדים באדום בארון? חיובי. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: חסוי. 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה. 10- אוהב את הצבע? מאוד. צהוב 1- מה דעתך על לימון? מוסיף המון. 2- אוהב חרדל? מאוד. 3- וגבינ"צ? כנ"ל. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? חיובי. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? באיזה צבע שואלים שאלות סתומות?. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? פעם זה היה ככה. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? השיניים של זה ששאל קודם [או אלו שלי]. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? סרטן. מפחיד אותי הצבע הזה. 10- אוהב את הצבע הזה? לפעמים. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? נייט. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? בטח =]. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? ברגעים אלו. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה. 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? נגיד. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הצבע של ה 'התחל' במחשב. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? צמיחה. 10- אוהב את הצבע הזה? מאוד. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? סוטים. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () בכייף. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? חיובי. 4- אוהב ללכת לים? איכס. למרות שדווקא בשנים האחרונות התחברתי אליו יותר. 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? כשהלכתי אז אהבתי ממש בריכה. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לפעמים. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אין לי שמץ. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? צבעים על המסך מחשב. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוחניות. 10- אהב את הצבע הזה? מאוד. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? שיר [קיפודית סתמי!]. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת לאמיתה. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? בטח יש כמה. 4- זה צבע רק לבנות? לא. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? ברור. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) המון. 7- החיים ורודים? החיים יפים. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? לא אוהבת ורוד. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? ילדות קטנות. 10- אוהב את הצבע? סביר. כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? לפעמים. 2- וקלמנטינות? תמיד. 3- וגזר? כנ"ל. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי יותר קיצונית מהמתנחל הכי קיצוני. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? בטח. ועם כתובת על הסרט הכתום גם. 6- אורנג' חברה טובה? לא יותר מכל האחרות. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? חרא של דבר. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? תמונה של תפוז בראש. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? ילדות. 10- אוהב אותו? נחמד.

דוVשה

New member
עוד אחד מפעם.

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? 4. מהו צבע העיניים שלך? 5. מהו צבע השיער שלך? 6. מה מעורר אותך? 7. מה מרגיע אותך? 8. ההרגשה הכי טובה היא... 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? 12. 3 תחביבים שלך: 13. 3 תכונות טובות שלך: 14. 3 תכונות פחות טובות שלך: 15. זיכרון טוב שלך: 16. זיכרון רע שלך: 17. מה אתה שותה במהלך היום? 18. משקה אלכוהולי או אחר אהוב במיוחד? 19. מקום בו היית רוצה לבקר: 20. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: 21. מה יש לך מתחת למיטה? 22. מה הכי רומנטי בעיניך? 23. ספר על רגע מאושר בחייך: 24. שתף בתקרית מביכה: 25. מעשה נועז שעשית: 26. מעשה טיפשי שעשית: 27. תופעת טבע שמקסימה אותך: 28. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: 29. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? 30. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... 31. אני מפחד/ת מ... 32. אילו שפות את/ה דובר/ת? 33. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? 34. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? 35. המוטו שלי בחיים הוא: 36. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? 37. מהי המילה האהובה עליך? 38. מהי המילה השנואה עליך? 39. מהי הקללה האהובה עליך? 40. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? 41. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? 42. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? 43. גלידה- בכוס או בוופל? 44. שוקו או וניל? 45. חוף או הרים? 46. לישון או לקום? 47. שקיעה או זריחה? לילה או יום? 48. בזבזן/ית או חסכן/ית? 49. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? דברים אהובים עליך: 50. צבע: 51. בעל-חיים: 52. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): 53. סרט: 54. שחקן: 55. שחקנית: 56. דיסק: 57. שיר: 58. מאכל: 59. מקום בילוי: 60. פורום אהוב: 61. עונה: 62: מקום להעביר בו חופשה: 63: רכב: מתי בפעם האחרונה: 64. חייכת? 65. זכית לחיוך? 66. הענקת מחמאה? 67. קיבלת מחמאה? 68. פינקת מישהו/י? איך? 69. פינקת את עצמך? איך? 70. צחקת? 71. גרמת למישהו לצחוק? 72. התחרטת על משהו שאמרת? 73. בכית? 74. הסתפרת? האם אי פעם... 75. עשית משהו מסוכן? מה? 76. נשארת ער/ה כל הלילה? 77. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? 78. נרדמת בשיעור? 79. מה היית משנה בעצמך ? 80. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: 81. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 82. למי את/ה מתגעגע/ת? 83. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? 84. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? 85. מתי כבר יגמר השאלון הזה?

דוVשה

New member
שוב סמוי לפני התשובות שלי.

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מסתכל על השעון. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? כנ"ל. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? איזה כייף. 4. מהו צבע העיניים שלך? לא יודע. 5. מהו צבע השיער שלך? חום. 6. מה מעורר אותך? אותנטיות. 7. מה מרגיע אותך? שקט נפשי. 8. ההרגשה הכי טובה היא... אבטיח קר. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... גרעין שחור עם אבקה מרה בפנים. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? ברוגע. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? מספר לאבאמא. 12. 3 תחביבים שלך: נהיגה, אופניים לעצבן את ילדה שהשם שלה מתחיל באות ה'. 13. 3 תכונות טובות שלך: נאמנות, מסירות. 14. 3 תכונות פחות טובות שלך: פרפקציוניזם, ביקורת עצמית גבוהה. 15. זיכרון טוב שלך: לא עולה כרגע. 16. זיכרון רע שלך: טבעתי בברזיל. 17. מה אתה שותה במהלך היום? מים. 18. משקה אלכוהולי או אחר אהוב במיוחד? נסטי אפרסק. 19. מקום בו היית רוצה לבקר: סודי. 20. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: בבית. 21. מה יש לך מתחת למיטה? שטיח מקיר לקיר. 22. מה הכי רומנטי בעיניך? שהאחד יודע מה השני רוצה לעשות לפני שהוא מדבר. 23. ספר על רגע מאושר בחייך: חתונה של ענת. 24. שתף בתקרית מביכה: לא עולה. 25. מעשה נועז שעשית: הצלתי אנשים מתאונה. 26. מעשה טיפשי שעשית: תאונה. 27. תופעת טבע שמקסימה אותך: ים. 28. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: הורדתי את הזקן. 29. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? מבוגר. 30. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... סבא וסבתא. 31. אני מפחד/ת מ... לפעמים מחושך. 32. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית. 33. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? תחת ללימודים. 34. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? שנות החמישים בארה"ב. 35. המוטו שלי בחיים הוא: חיה ותן לחיות. 36. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? לא וכן. 37. מהי המילה האהובה עליך? גוספראבא. 38. מהי המילה השנואה עליך? סמוך עליי. 39. מהי הקללה האהובה עליך? כוסראבאק. 40. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? נשימות. 41. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? צפצופים טורדניים. 42. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? ברגוע. 43. גלידה- בכוס או בוופל? וופל. 44. שוקו או וניל? תלוי איזה צד בקסטה. 45. חוף או הרים? אם ליד ההרים יש חוף. 46. לישון או לקום? לקום. 47. שקיעה או זריחה? לילה או יום? הכל עובר חביבי. 48. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזן. 49. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? לפעמים ככה לפעמים ככה. דברים אהובים עליך: 50. צבע: סגול. 51. בעל-חיים: גירית הדבש. 52. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): 34 מעלות בבוקר של פיליפ דיג'יאן [לא סגור]. 53. סרט: זולנדר. 54. שחקן: אדם סנדלר. 55. שחקנית: רנה זלווגר. 56. דיסק: אוסף ביטלס. 57. שיר: next 58. מאכל: אבטיח קר. 59. מקום בילוי: עם אנשים שאני אוהב. 60. פורום אהוב: 61. עונה: כולן. 62: מקום להעביר בו חופשה: מקום רגוע. 63: רכב: עדיין במחלוקת. מתי בפעם האחרונה: 64. חייכת? עכשיו. 65. זכית לחיוך? עכשיו. 66. הענקת מחמאה? עכשיו. 67. קיבלת מחמאה? לא עכשיו. 68. פינקת מישהו/י? איך? חסוי. 69. פינקת את עצמך? איך? חסוי. 70. צחקת? עכשיו. 71. גרמת למישהו לצחוק? עכשיו. 72. התחרטת על משהו שאמרת? לא. 73. בכית? לפני כמה ימים. 74. הסתפרת? שבועיים שלושה. האם אי פעם... 75. עשית משהו מסוכן? מה? נולדתי. 76. נשארת ער/ה כל הלילה? בטח. 77. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? אין לי מקום מתחת למיטה. 78. נרדמת בשיעור? בטח. 79. מה היית משנה בעצמך ? קצת מזה וקצתזה. 80. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: לא. 81. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? בחדר ליד. 82. למי את/ה מתגעגע/ת? שוקו. 83. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? אינטרנט. 84. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא. 85. מתי כבר יגמר השאלון הזה? עכשיו.

דוVשה

New member
תגוביות.

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? אומרת תודה על הדברים שיש לי בחיים. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? לפעמים כנ"ל, אם לא אז מסתכלת על השעון. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? חסוי. 4. מהו צבע העיניים שלך? כחול. 5. מהו צבע השיער שלך? שחור. 6. מה מעורר אותך? מוזיקה. 7. מה מרגיע אותך? מים וילדים קטנים. 8. ההרגשה הכי טובה היא... שקט פנימי. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...חוסר אונים. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? תלוי. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? קונה בית. 12. 3 תחביבים שלך: אין לי כוח לזה. 13. 3 תכונות טובות שלך: כנ"ל. 14. 3 תכונות פחות טובות שלך: כנ"לX2. 15. זיכרון טוב שלך: יש כמה. 16. זיכרון רע שלך: קיים ולא מעוניינת להתעמק בו כרגע. 17. מה אתה שותה במהלך היום? מים. 18. משקה אלכוהולי או אחר אהוב במיוחד? מרטיני ביאנקו. 19. מקום בו היית רוצה לבקר: פרו, אירלנד. 20. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: אם לא בארץ אז בלונדון או באיטליה. 21. מה יש לך מתחת למיטה? כלום. 22. מה הכי רומנטי בעיניך? פתיחות [אבל לא בכללי] בקשר, כשהבנזוג מספר גם על הטעויות שלו וגם על דברים פחות טובים [אצלו או שהוא עשה] ולא מסנה להסתיר/לשנות/לייפות. אמת כזו מאוד רומנטית בעיניי. 23. ספר על רגע מאושר בחייך: פעם ראשונה שראיתי את אחיין שלי. 24. שתף בתקרית מביכה: 25. מעשה נועז שעשית: מעשיי הנועזים לעולם לא נפסקים. 26. מעשה טיפשי שעשית: כנ"ל. 27. תופעת טבע שמקסימה אותך: טבע זה דבר מדהים, כולו. 28. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: שיניתי את עצמי מקצה לקצה. 29. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? קטנה. 30. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...את אבא של אבא ואת ג'ון לנון. 31. אני מפחד/ת מ... נמלים. 32. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית וקצת איטלקית. 33. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? ציור. 34. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? ימי הביניים [אבל רק בגלל הבגדים]. 35. המוטו שלי בחיים הוא: אין לי מוטו. 36. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? כן וכן. 37. מהי המילה האהובה עליך? כוסריה [ככה התאומים קוראים לסוכריה]. 38. מהי המילה השנואה עליך? שתקי. 39. מהי הקללה האהובה עליך? אינעלזיבראבקום ערס. 40. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? הצחוק של לירון, מים מים מים. 41. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? צפירות ב 06:00 [!!!!!!!!!!!!!!!!!!] בבוקר מתחת לחלון. 42. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? קודם שאני אכנס לגן-עדן. 43. גלידה- בכוס או בוופל? כוס. 44. שוקו או וניל? וניל. 45. חוף או הרים? אם כבר צריך לבחור אז שיהיה חוף. 46. לישון או לקום? גם וגם. 47. שקיעה או זריחה? לילה או יום? גם וגם. 48. בזבזן/ית או חסכן/ית? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. 49. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות. דברים אהובים עליך: 50. צבע: כחול, סגול, בורדו, ירוק. 51. בעל-חיים: חתול. 52. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): סוזנה הבוכיה, הנה אני מתחילה, אלפי שמשות זוהרות, פרפר. 53. סרט: חומות של תקווה. 54. שחקן: 55. שחקנית: 56. דיסק: ביטלס. 57. שיר: To the edge of the world של פיית' נו מור, וכל דבר של ג'ון לנון. 58. מאכל: כל דבר שקשור לתפוחים, תמרים ואגוזים. 59. מקום בילוי: פחות מקום יותר האנשים. 60. פורום אהוב: 61. עונה: סתיו, אביב. 62: מקום להעביר בו חופשה: לונדון
ופירנצה. 63: רכב: רגל. מתי בפעם האחרונה: 64. חייכת? כרגע. 65. זכית לחיוך? גם. 66. הענקת מחמאה? היום. 67. קיבלת מחמאה? כנ"ל. 68. פינקת מישהו/י? איך? מכות. 69. פינקת את עצמך? איך? כנ"ל =]. 70. צחקת? היום. 71. גרמת למישהו לצחוק? כנ"ל. 72. התחרטת על משהו שאמרת? בטח מתישהו. 73. בכית? רציתי אבל עצרתי את עצמי. 74. הסתפרת? מזמן לא. האם אי פעם... 75. עשית משהו מסוכן? מה? לא עולה לי משהו כרגע. 76. נשארת ער/ה כל הלילה? לפעמים. 77. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? נייט. 78. נרדמת בשיעור? מנקרת. 79. מה היית משנה בעצמך ? ש=י=י=נ=י=ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!. 80. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: לא נראה לי. 81. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? טוב לי איפה שאני, רק בלי הלחצים. 82. למי את/ה מתגעגע/ת? לתאומים!. 83. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? לא הולכת לאי בודד. 84. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? אכפת לי הרבה?. 85. מתי כבר יגמר השאלון הזה? דווקא מתחשק לי עוד אחד!.

מתנות

New member
התייאשתי לקראת הסוף..

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מדליקה מוזיקה/מגבירה את ערוץ 24/שמה גרביים/מדליקה מזגן 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מחלישה את המוזיקה או את הטלויזיה. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? שאני לא רוצה לעזוב. 4. מהו צבע העיניים שלך? ירוק כלשהו. 5. מהו צבע השיער שלך? חום. (בשמש הוא אדום משום מה) 6. מה מעורר אותך? מוזיקה. 7. מה מרגיע אותך? מוזיקה. ולהסתכל מהחלון בנסיעות. 8. ההרגשה הכי טובה היא... 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? כמו הסופ"ש הזה- אהבה, מוזיקה וקצת גשם. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ?ממממ.... לא יודעת 12. 3 תחביבים שלך: כתיבה, צילום וזהו בינתיים. 13. 3 תכונות טובות שלך: אוי. 14. 3 תכונות פחות טובות שלך: אוי. 15. זיכרון טוב שלך: המבט ב"חופשי". 16. זיכרון רע שלך: החלום המפחיד מהלילה. 17. מה אתה שותה במהלך היום? מים. 18. משקה אלכוהולי או אחר אהוב במיוחד? שום משקה אלכוהולי לא אהוב עליי. 19. מקום בו היית רוצה לבקר: כמעט בכל העולם... 20. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: חיפה. 21. מה יש לך מתחת למיטה? מלא נעליים. 22. מה הכי רומנטי בעיניך? ממ... 23. ספר על רגע מאושר בחייך: קשה לבחור. 24. שתף בתקרית מביכה: אני מעדיפה להדחיק.
25. מעשה נועז שעשית: לא מדברים על זה. P: 26. מעשה טיפשי שעשית: אותו מעשה. 27. תופעת טבע שמקסימה אותך: עננים. 28. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: 29. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? לא יודעת. 30. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... 31. אני מפחד/ת מ... כשלון. 32. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית. 33. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? שירה. 34. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? נשארת פה. 35. המוטו שלי בחיים הוא: "האור בא מבפנים". 36. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? לא בגורל, אבל כן מאמינה. 37. מהי המילה האהובה עליך? אהא 38. מהי המילה השנואה עליך? אהא 39. מהי הקללה האהובה עליך? אהא 40. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? גשם. 41. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? של אנשים מוזרים שמחכים איתי בתור לאנשהו ופתאום נוחרים לי באוזן. 42. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? עם מגש פיצה האט. 43. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס. 44. שוקו או וניל? וניל. 45. חוף או הרים? גם וגם. 46. לישון או לקום? לישון. 47. שקיעה או זריחה? לילה או יום? זריחה. ולילה. 48. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזינת בעקרון. 49. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? גם וגם. דברים אהובים עליך: 50. צבע: סגול 51. בעל-חיים: פיונה
52. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): "שתהיי לי הסכין" - דוד גרוסמן 53. סרט: אהבתי את "אביבה אהובתי". 54. שחקן: 55. שחקנית: 56. דיסק: "פורטה" - היהודים, "עזרה בדרך" - נעם רותם 57. שיר: או-אה 58. מאכל: פיצה. 59. מקום בילוי: 60. פורום אהוב: 61. עונה:הכל חוץ מהקיץ. 62: מקום להעביר בו חופשה: אנגליה. 63: רכב: מתי בפעם האחרונה: 64. חייכת? היום בצהריים. 65. זכית לחיוך? אתמול. 66. הענקת מחמאה? היום. 67. קיבלת מחמאה? היום. 68. פינקת מישהו/י? איך? היום, לא ביקשתי מאבא לבוא לקחת אותי.
69. פינקת את עצמך? איך?הרשיתי לעצמי להישאר כמה שאפשר. 70. צחקת? היום. 71. גרמת למישהו לצחוק? לא זוכרת. 72. התחרטת על משהו שאמרת? עכשיו. על אתמול. 73. בכית? אתמול. 74. הסתפרת? כמה חודשים... האם אי פעם... 75. עשית משהו מסוכן? מה? יותר מדי. 76. נשארת ער/ה כל הלילה? כן. 77. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? יש מצב. 78. נרדמת בשיעור? כן. 79. מה היית משנה בעצמך ?הרבה. 80. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אודי. 81. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 82. למי את/ה מתגעגע/ת? 83. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? 84. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? 85. מתי כבר יגמר השאלון הזה?

behappy

New member
שאלון ולישון

שזה אומר שאני אשן פחות וזה עצוב ושלא יהיה לי שאלון לעבודה מחר!! 1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מתמתחת, גונבת עוד כמה שניות שינה 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? חושבת מחשבות של כמעט שינה 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? קיללתי את המכשיר הזה שנתקלתי בו
וזה היה חמש וחצי בבוקר, אנשים
4. מהו צבע העיניים שלך? חום 5. מהו צבע השיער שלך? חום-ג'ינג'י-צהוב מחומצן קצת- סגול 6. מה מעורר אותך? אוויר ירושלמי צלול וקריר כזה, [כן קיפודה, אני יודעת:|:|] שמחה, התעמלות 7. מה מרגיע אותך? יוגה, חיבוקים טובים, מגע, מים 8. ההרגשה הכי טובה היא... יש המון הכי כאלה. אחת מהן- התחושה הזו שממלאת הכל כשמטיילים במקום מקסים. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... כשנשמטת הקרקע מתחת לרגליים. באי וודאויות מסריחות כאלה. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? חברים, טיולים, סקס, שינה, הופעות, - עם אנשים טובים=]]] 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? צורחת 12. 3 תחביבים שלך: ריקוד, להריח את הכלבוב הצ'וקלולוולוווו החעבודי הזה, לכתוב 13. 3 תכונות טובות שלך: יצירתיות, שמחת חיים וציצים שווים
14. 3 תכונות פחות טובות שלך: נטייה היסטרית להכנס להיסטריה:|, יכולת התארגנות לקויה מאוד מדי פעם, אימפולסיביות 15. זיכרון טוב שלך: אני ומלא בני דודים שלי מתנדנדים בנדנדה ענקית בטבריה; לרוץ לכינרת יחפה בגיל 14 עם מלא חברים ולהרגיש שהכל נפתח; הפעם הראשונה שהתאהבתי; הנשיקה הראשונה,... טוב, די:| חפרתי 16. זיכרון רע שלך: פעם ישנה אצלי חברה שלי מהגן ועשיתי פיפי במיטה:| זה היה טראומתי! 17. מה אתה שותה במהלך היום? מים ותה בעיקר 18. משקה אלכוהולי או אחר אהוב במיוחד? יין אדום, בייליס, ג'וני שחור 19. מקום בו היית רוצה לבקר: סקוטלנד, איטליה, ספרד, כל דרום אמריקה, סין, ניו זילנד 20. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: יוון 21. מה יש לך מתחת למיטה? אבק ופויות 22. מה הכי רומנטי בעיניך? לישון ממש טוב עם מישו והרגעים הראשונים של הבוקר 23. ספר על רגע מאושר בחייך: עוד? על המטוס לצרפת [ומשם לניו יורק] בפעם הראשונה בחיים, בגיל 15. הייתי באופוריה מכל דבר, אפילו מהעננים במטוס
24. שתף בתקרית מביכה: השתכרתי ליד מלא מהעבודה שלי באירוע פנסי שמנסי לפני שבוע ומשו 25. מעשה נועז שעשית: הגעתי לאותו אירוע עם שמלת מיני ומחשוף מטורף 26. מעשה טיפשי שעשית: שני הנ"ל? 27. תופעת טבע שמקסימה אותך: פיורדים 28. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: מלא. מלא מלא מלא מלא 29. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? המפיקה של רידינג. ולולהפאלוזה. וכאלה. 30. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...- טד יוז, רחל המשוררת, ברטולוצ'י, מאן ריי, טריפו 31. אני מפחד/ת מ... מוות, בדידות, חוסר אונים 32. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית ואנגלית 33. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? לשיר 34. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? איזה עשרים שלושים שנה אחורה אבל בטח לא הייתי מסתדרת 35. המוטו שלי בחיים הוא: דחה למחר מה שאפשר ובזבז את האמאמא של המשגורת שלך 36. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? בגורל לא כלכך. באלוהים- הממ. בצורה מסוימת 37. מהי המילה האהובה עליך? צ'וקלולווו ונגזרותיה 38. מהי המילה השנואה עליך? לא עולה לי אחת בראש 39. מהי הקללה האהובה עליך? כוסעומו וכאלה 40. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? של ציפורים אחהצ כשהן הולכות לישונה=] 41. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? צפירות של מכוניות ואוטובוסים 42. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? יוווווווו, עם מלא מלא מלא מתנות! 43. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 44. שוקו או וניל? מעדיפה שוקו 45. חוף או הרים? חוף והרים 46. לישון או לקום? לישון! עכשיו! מה אני עושה פה!! 47. שקיעה או זריחה? לילה או יום? די נו 48. בזבזן/ית או חסכן/ית? אין הנחתום
הכל יחסי
מרוב עצים לא רואים את היער [שהיא הכי בזבזנית פה, תאשימו אותה!] 49. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מעצבנות-שילכו-ויבוא-הקיץ אלא אם כן אני במרתון סרטים בבית עם מלא שוקו חם ואז לאכפת לי טוב, היתר יהיה מחר. לילה טוב!

noosh

New member
turpentine and patches

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מנסה לזהות את השיר 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מורידה את המשקפיים 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? אוף 4. מהו צבע העיניים שלך? חום 5. מהו צבע השיער שלך? חום 6. מה מעורר אותך? פיג'יי הארווי בפול ווליום 7. מה מרגיע אותך? ג'וני מיטשל 8. ההרגשה הכי טובה היא... זה כלכך תלוי ברגע. אבל בעיקר, להרגיש שלמה 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... לדעת שאכזבת את מי שאת אוהבת 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? באינטרנט, עם ספר, עם חברים 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? שמה חלק בבנק, והולכת לקנות דיסקים. 12. 3 תחביבים שלך: ציור, אפיה, מוזיקה (כמה עצוב זה שאני לא מנגנת יותר) 13. 3 תכונות טובות שלך: הקשבה, מסירות, נתינה 14. 3 תכונות פחות טובות שלך: חוסר סבלנות, קיצוניות, תלותיות 15. זיכרון טוב שלך: Total Eclipse באוטו, עם חברה, בערפל. 16. זיכרון רע שלך: הא. 17. מה אתה שותה במהלך היום? מים 18. משקה אלכוהולי או אחר אהוב במיוחד? יין לבן 19. מקום בו היית רוצה לבקר:לונדון, ברצלונה, אירלנד, איטליה 20. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: לונדון, אירלנד, ברצלונה 21. מה יש לך מתחת למיטה? תיק עם הרישומים שלי 22. מה הכי רומנטי בעיניך? לצחוק בגלל אותו דבר בלי שהוא נאמר בכלל 23. ספר על רגע מאושר בחייך: פסטיבל ג'אז 2005, ההופעה של טורי, לא בא לי להכנס לפרטים. 24. שתף בתקרית מביכה: נכנסתי בטעות לשירותים של הבנים, וכשיצאתי מהתא לידי יצא מישהו שפעם יצאתי איתו לתקופה. 25. מעשה נועז שעשית: היו כאלה, לא יודעת כמה הם היו חכמים 26. מעשה טיפשי שעשית: 27. תופעת טבע שמקסימה אותך: קשת 28. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: לא עשיתי דברים מטורפים. אולי חבל. 29. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? לא יודעת 30. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... ג'ניס ג'ופלין, אלברט איינשטיין 31. אני מפחד/ת מ... מים 32. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית, קצת ספרדית 33. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? שירה, מחול 34. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לסיקסטיז 35. המוטו שלי בחיים הוא: אלוהים נמצא בפרטים הקטנים; יופי הוא בעיניי המתבונן; דברים טובים באים באריזות קטנות. 36. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? לא יודעת, ולא 37. מהי המילה האהובה עליך? פנטזיה 38. מהי המילה השנואה עליך? קונסיסטנטי
אני שונאת להגיד את זה 39. מהי הקללה האהובה עליך? כוסעמק 40. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? זה שהדלת עושה כשמישהו שאני אוהבת פותח אותה, רעש של גשם על החלון 41. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? צפירת אמבולנס, מקדחה 42. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? "מעולה, טוב שבאת, ג'ימי וג'ניס בדיוק מתחילים איזה סשן, בא לך להצטרף?" 43. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 44. שוקו או וניל? וניל עוגיות
45. חוף או הרים? הרים 46. לישון או לקום? לישון 47. שקיעה או זריחה? לילה או יום? שתיהן, לילה 48. בזבזן/ית או חסכן/ית? שניהם, זה תלוי לגבי מה ומי 49. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות דברים אהובים עליך: 50. צבע: הכל 51. בעל-חיים: חתול 52. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): יש חמישה, תתמודדו: עשו, הנסיך הקטן, EL&IC, Everything Is Illuminated, על העוורון 53. סרט: כמעט מפורסמים, שמש נצחית, המספריים של אדוארד 54. שחקן: קווין ספייסי, ג'ק ניקולסון 55. שחקנית: אין לי אחת מועדפת 56. דיסק: הא, אין מצב לבחור 57. שיר: כנ"ל 58. מאכל: Cookie Dough של B&J 59. מקום בילוי: כזה שיש בו מוזיקה 60. פורום אהוב: כל אלה שלי 61. עונה: חורף 62: מקום להעביר בו חופשה: לא העברתי הרבה כאלה, אבל יש לי הרגשה שאלה שציינתי לעיל. וניוטון. 63: רכב: שלי
מתי בפעם האחרונה: 64. חייכת? היום, בטח לא מזמן 65. זכית לחיוך? היום, בשיעור ציור 66. הענקת מחמאה? היום, בעבודה 67. קיבלת מחמאה? היום, בשיעור ציור 68. פינקת מישהו/י? איך? היום, בגמד-ענק
69. פינקת את עצמך? איך? היום, בלישון 7 שעות 70. צחקת? היום, בשיעור ציור 71. גרמת למישהו לצחוק? כנ"ל 72. התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכרת מתי הפעם האחרונה. בטח לא מזמן. 73. בכית? היום, בדרך לשיעור (רג'ינה
) 74. הסתפרת? ביוני האם אי פעם... 75. עשית משהו מסוכן? מה? לא יודעת 76. נשארת ער/ה כל הלילה? כמובן 77. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? נו באמת 78. נרדמת בשיעור? בוודאי 79. מה היית משנה בעצמך ? אין לי כוח לפרט. אבל יש. 80. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אני משתדלת להגיד, אם אני לא מצליחה אז יש סיבה לזה 81. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? הו. יש כמה ברשימה, בעיקר... לא יודעת, במקום נעים. 82. למי את/ה מתגעגע/ת? 83. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? מוזיקה, פסנתר, חברים 84. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא כזה משנה לי 85. מתי כבר יגמר השאלון הזה? עכשיו הודגש באמצעות מדגישומטיק

noosh

New member
pick up your cloud

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? לא עונה על כאלה דברים, וזה לא מצטמצם ל-5. 2- אתה אהב עגבניות?
3- וגמבה? לא ממש. אם זה מופיע איפשהו לא כזה אכפת לי, אבל אינ לא אבחר בזה, לרוב. 4- ותותים?
5- אתה נגעל מדם? לא כזה, בדיקות דם זה נחמד. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אממ.... לא זוכרת, בטח בימים האחרונים. 7- יש לך בגדים באדום בארון? כמובן. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: הפס בטרינינג שלי 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? זה תלוי איזה גוון של אדום ובאיזה מצב. אבל אהבה, או תשוקה. 10- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? טעים 2- אוהב חרדל? לא ממש 3- וגבינ"צ? לפעמים, מעט 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כמו כולם 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אין לי 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...עשיתי חיסונים, הנה תשובה 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? צהבהב 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? העטיפה של The Last Waltz
9- מה לדעתך צהוב מסמל? חיוּת, וגם קנאה. 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש. אבל זה תלוי בגוון. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא |מריםגבה| 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא, אבל הוא עושה לי גירודים. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אני אשמח לנסות זאת, אבל לא על דשא, זה לא כיף
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?לפני כמה ימים 5- מה עדיף: עלה או גבעול? הא? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה, וזה מגניב כי אלו צבעים משלימים 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? הוא כתום כזה, והוא אכן יפה 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? סוללות נטענות 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חיים 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? נוסטלגיה 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי 4- אוהב ללכת לים? לא ממש 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? כן, אבל רק את הבריכות של חברים שלי
6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? אני לא אוכלת כאלה 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא ספרתי 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? המשטח לעכבר 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חופש 10- אהב את הצבע הזה? חביב ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? סוכריה על מקל 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא ספרתי, אבל יש 4- זה צבע רק לבנות? תלוי באיזה הקשר 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) כן 7- החיים ורודים? תלוי מתי
8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? מנורת שולחן 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? המון דברים 10- אוהב את הצבע? כן כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?
2- וקלמנטינות? לא ממש 3- וגזר? לפעמים 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"?
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? מחזיק מפתחות של אלקטל 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת, אבל אני אוהבת אותו 10- אוהב אותו?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

behappy

New member
אני במוזת שאלונים!

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? לא עונה על כאלה 2- אתה אהב עגבניות? כן 3- וגמבה? כן 4- ותותים? כן 5- אתה נגעל מדם? לא כלכך 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול 7- יש לך בגדים באדום בארון? מאוד. אוהבת מאוד את הצבע הזה בבגדים 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: השדכן על השולחן במשרד 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? חום, חיים, יופי 10- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? טעימי! לפעמים אני אוהבת לאכול אותו ככה 2- אוהב חרדל? כיין 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?
צהוב? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...- צהבת זה רע!!! אנשים היזהרו מצהבת! אל תשתמשו במזרקים משומשים
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לוידעת, שנים לא קניתי/שתיתי 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הממואים על המסך של העבודה 9- מה לדעתך צהוב מסמל? קיץ, ולפעמים אובר-חום, אובר רגשות 10- אוהב את הצבע הזה? כן, למרות שאין לי נניח שומדבר צהוב בארון חוץ מאולי זוג תחתוני מחזור [למד וכל סמויי הפורום, כןכן גם אתה, סתמו
], כי זה פשוט לא יפה עלי. למרות שכשהייתי קטנה אמא שלי טענה שזה ה-צבע שלי והיו לי מלא שמלות ילדות צהובות!! יו כמה אני חופרת על בולשיט:| ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חחחחחחחחחח זה מזכיר לי משהו. לומשנה.
2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לפעמים כן! פעם לפני מבחן שכבתי על הדשא של האוניברסיטה בנסיונות ללמוד קצת ואז כל המבחן התגרדתי, וזה לא קרה לי בהפסקות שלא היה אחריהן מבחן
[מסקנה, אני אלרגית למבחנים] 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כןכןכן ועכשיו אני רוצה קיץ
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? עכשיו. גופיה ירוק-זית מתחת לחולצה הארוכה 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה. נו מהזהזה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? גם בשגיעוט קטיו אני לא מוכנה לענות על זה 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? עוד ממו של המסך, ונייר טואלט בריח תפוחים בצבע ירקרק עם לבבות ורודים אללה-יוסתור שקנו פה בעבודה:| והסמל של המסנ על המסך
9- מה לדעתך ירוק מסמל? צמיחה, אוויר נקי, המון דלתות וחלונות פתוחים, מרחבים 10- אוהב את הצבע הזה? מאוד מאוד מאוד כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? המומינים יותר שווים
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () לא מתחברת במיוחד לפורנו העכשווי; עם זאת, לפורנו שנעשה במהלך שנות השבעים המוקדמות אני חבה סימפטיה והערכה רבות, בעיקר לאופן העריכה הייחודי ולצורת הבימוי שהיוותה פריצת דרך קולנועית. כואפת לי הבטן. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? זה כייף! במיוחד בנדנדה! 4- אוהב ללכת לים? כן
חורף קקע 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? אין על ים 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה מגניבבבב
ואחד הארטיקים השווים! 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? די הרבה 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? החולצה שלי עם פסים כחולים כאלה והיא יפיופה
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? מים, רוגע, מרחב. [יו איזה פלצנית אני עם כל המרחב האלה] 10- אהב את הצבע הזה? כן=] ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? השיר של אירוסמית' ופקאצות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? חחחחח
3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כמה חולצות קיץ וכובעי צמר/צעיפים. ורוד זה יפה במידה
4- זה צבע רק לבנות? כן. למד, סתום
5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא, ושיהיה לו לבריאות [עם הרבה שיבולת שועל בצד], אבל עדיין
6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) אחותי [
!] 7- החיים ורודים? כשמסתכלים עליהם במשקפיים ורודות ובוחרים לראות את האור ולהאמין בטוב ליבם של בני האדם ושאר יצורי היקום!
!!11 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? ממו
של העבודה
9- מה לדעתך צבע זה מסמל? ממואים
וברביות 10- אוהב את הצבע? על השיער, כן כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? כן, מאוד מאוד 2- וקלמנטינות? גם כן, אבל טיפונת פחות 3- וגזר? הכי בעולם!! 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד. אבל לא כמו שעשו אותה ולא מה שהשיגו ממנה 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת. הדשא של השכן וכיו"ב 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אני פה או לא?
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? האתר של תפוז והזה של האאוטלוק על המסך 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? תפוזים 10- אוהב אותו? כן

יאללה

כי אין לי כח לעשות שום דבר אחר ולירון הורסת לי את התמימות
אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? איך זה קשור לאדום? 2- אתה אהב עגבניות?
3- וגמבה?
4- ותותים?
5- אתה נגעל מדם? תלוי של מי ומתי 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול, חתכתי את הסלט וחתכתי את האצבע... כרגיל
7- יש לך בגדים באדום בארון? לא 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: הגיטרה שלי 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? רצח. 10- אוהב את הצבע? נחמד. צהוב 1- מה דעתך על לימון? דעתי די חיובית נראה לי 2- אוהב חרדל? לא
3- וגבינ"צ? מאוד 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? זה מוכיח שאני אנושית? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אין לי 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... תנסי יותר חזק 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? מיץ תפוחים בא מתפוחים, לא מאריזות! 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? בלוק כתיבה 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אור 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כל הקשרים שלי עם אבוקדו הסתיימו באהבה גדולה... 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? מאוד מאוד
זה קורה לפחות פעם בשבוע כשיש לי שיעור חופשי
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני כמה חודשים אולי 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה! 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? הוא ספר מהמם נקודה. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? שקית מילוי של מגבונים לחים של האגיס. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? בית חולים 10- אוהב את הצבע הזה? נחמד. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים קטנים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי אבל זה נשמע נכון.. 4- אוהב ללכת לים?
5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה כיף 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אין לי כח לספור 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הג'ינס שלי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? מרחבים, שמיים וים. 10- אהב את הצבע הזה? מאוד :) ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? מסטיק בזוקה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? בלי הכללות 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש לי, שניים שלושה בערך. 4- זה צבע רק לבנות? ממש לא. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? אני מתה על בנים בחולצות ורודות בהירות! 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) בתי. 7- החיים ורודים? רוב הזמן כן 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הגרביונים של אחיינית שלי. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? ילדות. 10- אוהב את הצבע? נחמד, בגוונים הבהירים שלו. כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? מאוד 2- וקלמנטינות? רק כשהן קשות ממש 3- וגזר? חביב. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? למה לי פוליטיקה עכשיו? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? אותם דווקא עדיין לא ניסיתי
7- ומה עם "תפוז אנשים"? לא יורקת לבאר ששותה ממנה וזה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הוילונות שלי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? חום וביתיות. 10- אוהב אותו? מאוד מאוד מאוד.

אבגדהווווווו

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? באמת לא עונים על כאלה! 2- אתה אהב עגבניות?לא אהב ולא אוהב גם וגם לא אוהפת! 3- וגמבה? כןכןכייין 4- ותותים? כייייייייייין 5- אתה נגעל מדם? תלוי, לא ממשששששש 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? בטח היום, כזה יבש בחורף 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן, משהו כלשהו בטוח. מינימום איזו גופיה.. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: עיפרון מכני? 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה להלהלה 10- אוהב את הצבע? הוא בסידר צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ 2- אוהב חרדל? יאכס 3- וגבינ"צ? יאמנאמנאמ 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? אבל בכז בתור ילדה הייתי מנסה לראות כמה אצליח להסתכל עליה 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? זהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... זה מזכיר לי תיונוקת חמודים
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? מאיפה לי 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? בפנוכו של ספל 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אור 10- אוהב את הצבע הזה? חביב ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? מעולם לא היה, אנחנו אל ממש אוהבים אחד את השני |סנובית| 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לאאא! אבל אחרי שמתגלגלים עליו
זה אכן מגרד
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני שבועיים פחות יומיים, וכן, קרה אז משו שאני זוכרת. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. או גבעול, של חמצוצים. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננע 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? חחח הם כולם שווים 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? כוס מים מפלסטיק שווה על 9- מה לדעתך ירוק מסמל? רעננות 10- אוהב את הצבע הזה? כין כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? גרגמל מגיע!!! 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () כשאראה אודיע
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? מתארת לי שכן 4- אוהב ללכת לים?
קיץ
5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? ים
6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? צבעי מאכל
|פולניה| 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? נו לא יודעת. כלמיני. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הלמטה של הצג של המסך של המחשב. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? מים ואויר וחופש כזה ולעוףףףף 10- אהב את הצבע הזה? הכי בעולם ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? ילדות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? בעיר שלי, אין זו אגדה
3- יש לך בגדים ורודים? כמה?
4- זה צבע רק לבנות?
5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? או שהוא רוס גלר 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) דס? 7- החיים ורודים? כמו במשקפי הקסם של ליאור, כן. או שחורים
כנל. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? תיק רחצה. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פוצימוציות. 10- אוהב את הצבע? כמו שאוהבים חברה שלך פקאצה מהצבא כזה שאתה חייב
סתם נו, כאילו, סבבה. זורם
כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? סבבה 2- וקלמנטינות? כייייין 3- וגזר? בלע, אמ, אוקי 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא הייתי |יש| 6- אורנג' חברה טובה? מהיום אתם יכולים לבחור. אבל אתם נשארים באורנג'. אז כנראה שכן! 7- ומה עם "תפוז אנשים"?
!!!!!!!!!!!!!!!!111 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הכתום מסביב ל+ של הוספת תגובה?!?! 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? חמוצמתוקיות כזאת 10- אוהב אותו? כין, חביבסקי :)

למעלה