חנוכה
חנוקה!!!

SARA120

New member
חנוכה../images/Emo18.gifחנוקה!!!

ערב טוב לנוכחים!
קצת קשה לתפוס תור למחשב אחרי הילדים,הבעל
... היה לי קצת "כבד" על הנשמה עם הנושאים שהועלו לאחרונה. לקחתי ללב
.. ולנושא אחר:חנוכה
בפתח וכל שנה הסופגניות שלא אוכלים היו מגיעות "לפח האשפה" הדומם או האנושי. איך מתגברים השנה על כל המטוגנים?

הי שרה ../images/Emo9.gif

מכירה את הקטע בשומרי משקל ששם הם מדגימים מה קורה לסופגניה אחרי שמכניסים אותה למים לכמה שעות. אחרי מה שרואים....חבל"ז..בדרך כלל פתאום החשק לעגולה המתוקה הזו פוחת..לא נחמד. אבל בלי קשר, רעיון קטן. רק שאינני יודעת האם בתזונה שלך מותר לך או לא. את יודעת יש מתכונים למתוקים דיאטטים טעימים. שבהחלט יכולים להתחרות בכל נוטפי השומן האחרים. אולי כדי לא להרגיש בכל זאת שאת מחסירה משהו ככה נפשית. תכיני לעצמך בערב חנוכה משהו כיפי טעים מתוק (דיאטטי הייי...). שיעשה לך טוב (ותאמיני לי גם בריאותית וגם מבחינת הכבדות שמאפיינת אכילה של דברים מטוגנים את תרגישי הרבה יותר טוב וגם לא תקלקלי תוצאות שכבר השגת). רעיון עם אור קטן שרה. שיהיה לך ולמשפחתך חג מואר ומאושר, מדליה.

SARA120

New member
דליה../images/Emo39.gifיקרה!

האם מותר להשתמש בשם האמיתי???? ול"תחלאס",תודה על ההענות:גם רצינית וגם מצחיקה (בשביל האיזון..) לפי מה שהספקתי להכיר מדפדוף בשיחות (אני מקוה שמותר?)הרי שכדאי לשמוע לעצות שלך וכדאי להיות בקשר. אז שוב תודה
ונאחל לנו רק טוב! נראה לי שאעבור את החג בשלום ואכין לי מיני יוגורטים מוקפאים ...

בוקר טוב שרה

תשמעי קטע. כשהתחלתי בפורומים בכלל. את יודעת שואלים שאלות וכו´. ואני כמו סרגל עניתי על כולם (כמעט. כמעט
)) בכנות. שאלו שם. כתבתי. כששאלו שם משתמש כתבתי שם אחר. חשבתי שזה יופיע בפורום טעיתי. אבל כבר השארתי את השם ובעצם זה נעים יותר. תודה על המחמאה. בסך הכל מה שאני כותבת זה מתוך ניסיון ולי זה נותן הרגשה נפלאה כשאנשים יכולים לעזור גם לעצמם אם מה שאני כותבת מתאים להם. (עוף שכזה). שיהיה לך יום מקסים, מדליה. (שרה...בקשר לחנוכה. תעשי משהו שאת אוהבת אוהבת. (יוגורט קפוא זה משהו שעושה לך כיף???) חשוב שזה ייתן "קונטרה" למה שהעיניים יראו...) שרה, איך אתם כאן עושים ציור של חתול וכל מיני דברים חמודים כאלה בתוך ההודעות. לא בכותרת??

SARA120

New member
דליה../images/Emo68.gif.

אז ככה! למען האמת אני מעדיפה עוגת " היער השחור" או עוגת גבינה טריה אבל,מה לעשות וצריך להתפשר...
..ולשאלתך על הציורים:בסוף המקום הממוסגר של "תוכן ההודעה" יש (סמלים וסימנים..)ולשם אני נכנסת בכל פעם שמתחשק לי ציור.אבל לשם גם את נכנסת לפי ה"סמיילי" ששתלת בהודעה. אני יוצאת לסידורים,להתראות בערב (אולי אשכנע את הילד שכדאי לקרוא ספר לפעמים או לראות טלויזיה,אבל הוא תכף יבין שאני "מתחמנת" אותו ...ביי

ronnymp

New member
דליה - אני ממש מתפלא על השאלה שלך

כי בעצמך הכנסת סמיילי כזה בהודעה שלך - בעצמך -
אז בכל מקום שאת רוצה - תבחרי לך סמיילי מהמלאי הגדול והמרשים שיש פה - ותדביקי
רוני

רוני, התכוונתי בתוך ההודעה עצמה

לא בכותרת. אבל אחרי ההודעה של שרה הסתכלתי לתחתית העמוד ושם מצאתי את האוסף החמוד שמשבצים בתוך תוכן ההודעות. תודה תודה. דליה.

למעלה