חנוכיה לי יש- העדכון השבועי

d@r121

New member
חנוכיה לי יש- העדכון השבועי

דבר ראשון הסקר- עדכנתי את הסקר ומכיוון שאני רוצה השתתפות מלאה מכולכם אני ישאיר את הסקר במשך שבועיים רק כדי שלכולם תהיה אפשרות להצביע הלוחות- הלוח מתחיל לפרוח ומספר ההודעות גדל השבוע תמשיכו כך אבל תזכרו לא לכתוב יותר מפעם אחת את ההודעה אני עדיין מחכה להצעות את מי נביא לפורום לשאלות של אחד על אחד חבר´ה תנו הצעות כדי שכולם יצאו מרוצים השיקולים לבחירת אורח אקטואליה מבחינתו של האורח שאלות שיהיה לכם לשאול למי שלא קרא ולמי שלא ידע- המאמר של נוקיה 9110 נמצא כבר באוויר אתם מוזמנים לקרוא להתרשם ולהגיב לכל מי שיש תמונה של מכשיר שלא נמצא בגלריות אפשר לשלוח אותו אליי ל[email protected] מי שלא הגביו לו להודעה מוזמן להקפיץ אותה ע"י כתיבת תוכן לתגובה אשר תקפיץ אותה למעלה שכולם יכלו לראות לפעמים לאנשים אין תשובות אתם יודעים נא לא לפתוח נושאים חדשים תחת הכותרת למה לא הגבתם לי וכו´ במקרה הצורך אעשה מקבץ הודעות שלא זכו לתשובה כל מה שצריך זה להגיב להודעה שבחרתם לענות לה למי שיש בעיות תכניות עם הפורום בכללי (העיצוב, המבנה וכו´) אני לא הפיתרון הפתרון הוא מערכת תפוז שאחראית לעיצוב ולבנה שאלות אתם יכולים להעביר לפוורם און-ליין שם ישמחו לענות לכם על הבעיות אנשים מטעם תפוז כי אני פשוט לא יכול לעזור לכם ד
ר- אל תשמינו במהלך מה שנשאר מהחג כי אחרת איך תורידו את זה?

למעלה