חנונים וגיקים ופריקים וכו' יקרים

mr Zebra DS

New member
חנונים וגיקים ופריקים וכו' יקרים

אני קוראת בפורום גאווה צעירה ופעילה שם (יאי..והכול) קוראים לי מורגן וכתבתי פה אולי תגובה אחת לשרשור של אבוקדו מקולף הסקסית
.. עכשיו, בפורום הנ"ל נתקלתי בהודעה שמאוד עניינה אותי.. ההודעה עצמה עסקה על כך שיש הומוסקסואליות בטבע, ותגובה שהייתה קשורה אליה של ספירוש, טענה שבכך זה סוטר לחלוטין את העובדה שהומוסקסואליות לא באה מהבית. עכשיו אני טענתי בתגובה שלי שזה לא סוטר בכלל ולהפך. אנחנו יצורים הרבה יותר מפותחים רגשית, ושכלית מכול שאר יצורי הטבע המופלאים. מבחינה פסיכולוגית אנחנו לא אמורים להיות ברמתם ומכך נובע שאנחנו לא אמורים לחשוב רק על רבייה אך אמורים לדעת שזה מה שהגיוני לעשות ונכון לעשות. אך כול מיני הבטים פסיכולוגים בחיי כול אדם מעצבים אותו וכך גם את הנטייה המינית שלו. עכשיו מה דעתכם בקשר לזה? הנה לכם.. קישור

Bakura

New member
../images/Emo96.gif בלי לכתוב הודעה ארוכה יותר

מדי, הומוסקסואליה קיימת גם בטבע בין בעלי החיים. בלי קשר לרבייה, זו פשוט הנטייה שלהם. למשל, הפינגוונים בספארי ברמת גן? יש שם שלושה זוגות הומוסקסואלים של פינגווינים, למרות שהביאו במיוחד בשבילם נקבות מחו"ל, הם פשוט לא מעוניינים בהן, ומעדיפים אחד את השני. היה על זה גם פעם ביס, אבל לא ראיתי כי יש לי HOT. ואגב, אולי אנחנו מפותחים יותר שכלית מבעלי חיים, אבל לא תמיד מבחינה רגשית. יש חיות מפותחות רגשית בדיוק כמו האדם ואולי אפילו קצת יותר. כלבים, למשל, הם לא פחות מפותחים רגשית. הם ייכולים לקנא, לאהוב, להתגעגע, להיות עצובים או מדוכאים, לשמוח (בזה הם הכי טובים :}) וקיים בהם כל רגש שקיים בבני אדם.

../images/Emo45.gif. בהחלט נמצאה בטבע הומוסקסואליו

יש בנשיונל ג'יאוגרפיק תוכנית שבועית [?] על זה.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ועכשיו קראתי את מה שהיה כתוב

בהודעה בלינק. זה, אה, הרחיב את הידע שלי על בעלי חיים. Oo

בטח

נמצאו זוגות פינגווינים הומוסקסואליים גם במס' גני חיות בארה"ב, יפן, גרמניה וניו זילנד. התופעה שכיחה גם אצל פרות, ביזונים וכבשים. ראיתי בעצמי ושמעתי על התנהגות כזאת גם אצל כלבים וחתולים.. את העמדה שלי לגבי אינטיליגנציה של בע"ח אני לא אגיד פה כי אין לי כוח עכשיו להתגונן נגד כל העולם בערך. נשאיר את זה לפעם אחרת

mr Zebra DS

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ועכשיו רק לחדד את הדעה שלי בנושא. אני בטוחה שיש לבעלי חיים רגשות הרי אני רואה את זה כול יום אצל הבעלי חיים שלי. לכן אף פעם לא יכולתי לקנות נחש משום שהוא אוכל את אחת החיות הכי חמודות שקיימות עכברים. ועובדה שרואים בעכברים רגשות. כך גם אצל כלבים, חתולים, פילים פינגווינים וכמובן ברווזים סקסים. אבל הומוסקסואליות לא נפוצה בטבע, לפחות לא במיימדים שהיא נפוצה בגזע האנוש. הכול פעילות הורמונלית מופרזת ופעילויות פסיכולגויות. אם תהיה לי היום שעה חופשית בבית ספר אני אתן לכם מידע על זה.
מורגן.

MajorWinters

New member
קראתי פעם אודות מחקר...

לא קראתי את המחקר, אבל הוא תומצת ונאמר בו שיש מחקרים שמגלים בקרב בני אדם, שהומוסקסואליות היא נטייה מלידה. אני מניח שזה לא הגורם היחיד, ויש השפעה פסיכולוגית, אבל הנטייה הבסיסית מולדת, הוכח מחקרית.

mr Zebra DS

New member
טוב הנה העדכון האחרון שלי.

זה העידכון שלי.. אני לדעתי הכול פסיכולוגי וחברתי, עכשיו יכול להיות שיש גם הביט ביולוגי מסויים אבל לפחות אצל בני האדם (או הגזע האנושי איך שתרצו) זה יותר פסיכולגי מביולוגי. זהו

MajorWinters

New member
לדעתי...

ההחלטה לצאת מהארון באופן רשמי, היא 100% חברתית, פסיכולוגית... אבל... המשיכה המינית, אפשר לומר- החייתית, היא גם גנטית וגם פסיכולוגית. זה ידוע שאי אפשר באמת להפוך אדם הומוסקסואל ו"להשיבו למוטב". אם הנטיה הייתה רק חברתית, זה היה אפשרי. ברור שברגע שאתה מכריז, כלומר מקבל על עצמך את הפסיכולוגיה, זה קשה הרבה יותר, כי הגעת להשלמה. אבל הנטייה הבסיסית היא גנטית. את לא תמצאי הרבה הומואים בדרום ארה"ב, לא תמצאי הרבה בשכונות חרדיות, אבל את לא יודעת מה קורה שם בחדרי חדרים.

למעלה