חנונים יקרים שלי..

Mr Pig

New member
חנונים יקרים שלי..

יש לי כמה שאלות: כמה חברים\חברות [אבל באמת טובים] יש לכם? כמה מהם הם חנונים בעצמם? כמה מהם מתקשרים אליכם סתם בשביל לשאול מה קורה? כמה מהם נזכרים בכם כשהם רוצים משהו\צריכים עזרה\משעמם להם? כמה מהם הכינו לכם מכתב טיסה\מתנה מושקעת ליומולדת? אני בגיל שמעלים בו הרבה שאלות ללא תשובה. P:

שאלות קשות... המחקרים מצביעים ש...

כמה חברים\חברות [אבל באמת טובים] יש לכם? אבל באמת טובים... משהו כמו 50 שאני רואה אותם כחברים בצורה ממש טובה... יש את הגרעין שהם 4 ויש את התמונה שהם השאר (השפעות ממתמטיקה, אני יודע שלא קשור) כמה מהם הם חנונים בעצמם? הגרעין חנונים, השאר, רובם. כמה מהם מתקשרים אליכם סתם בשביל לשאול מה קורה? שניים מהגרעין, חצי מהשאר בערך כמה מהם נזכרים בכם כשהם רוצים משהו\צריכים עזרה\משעמם להם? כולם כמה מהם הכינו לכם מכתב טיסה\מתנה מושקעת ליומולדת? טיסה? אף אחד, אנחנו לא ממש נוהגים לעשות דברים כאלו בינינו. עם החברה הקיטשית שלי כרגע, אני מניח שאקבל מתנה קיטשית כמיטב המסורת

Mr Pig

New member
אמממ

כמה מהם נזכרים בכם כשהם רוצים משהו\צריכים עזרה\משעמם להם? ^^^ התכוונתי שהם נזכרים בכם רק כשהם צריכים משהו..

אם זה רק זה משהו אחר...

אף על פי שלא כל כך... אין הרבה אנשים שאני בקשר איתם שיתקשרו בשביל סתם, בדרך כלל יש סיבה, להפגש וכדומה. לכן אפשר להגיד שכשמשעמם להם, זה גם סתם... הדבר הכי חשוב בקשר בין בני אדם זאת הגשת עזרה, לא? אדם

ואני בגיל שעונה עליהם כניראה..../images/Emo4.gif

כמה חברים\חברות [אבל באמת טובים] יש לכם?
יש שמונה שהם טובים, אבל זה תלוי בתקופה. כרגע אני בקשר עם חמישה מתוכם.
כמה מהם הם חנונים בעצמם?
|(כל השאלון סובב את החברים הטובים ככה הבנתי לפחות)
מכל התשע 2 אחד סתם מתנהג ככה לא ניראה ולא מגדיר את עצמו ככה אבל תנסה לדבר איתו על אוירודינמיקה והכל יוצא החוצה. השני ניראה לא מגדיר את עצמו ככה אבל אותו סיפור אם תשאל אותו משהו על טיפול בכלבים וזוחלים.
כמה מהם מתקשרים אליכם סתם בשביל לשאול מה קורה?
3
כמה מהם נזכרים בכם כשהם רוצים משהו\צריכים עזרה\משעמם להם?
3
כמה מהם הכינו לכם מכתב טיסה\מתנה מושקעת ליומולדת?
2,למרות שאני ניסיתי להסביר שאני לא אוהב ולא מאמין בימי הולדת

שלוקמן

New member
שאלות קשות..

כמה חברים\חברות [אבל באמת טובים] יש לכם? 1.200 כמה מהם הם חנונים בעצמם? 200 כמה מהם מתקשרים אליכם סתם בשביל לשאול מה קורה? 1000 כמה מהם נזכרים בכם כשהם רוצים משהו\צריכים עזרה\משעמם להם? 69 כמה מהם הכינו לכם מכתב טיסה\מתנה מושקעת ליומולדת? 99

noname202

New member
מממ

כמה חברים\חברות [אבל באמת טובים] יש לכם?3 כמה מהם הם חנונים בעצמם?2 חח...אחת אפילו בפורום
כמה מהם מתקשרים אליכם סתם בשביל לשאול מה קורה?0
בשביל זה יש מסנג'ר
כמה מהם נזכרים בכם כשהם רוצים משהו\צריכים עזרה\משעמם להם?כשצריכים משהו, כמובן שכולם..בשאר, לא יודעת
כמה מהם הכינו לכם מכתב טיסה\מתנה מושקעת ליומולדת?2 אאל"ט..

Nimst

New member
בלופ

כמה חברים\חברות [אבל באמת טובים] יש לכם? טובים באמת? 3. כמה מהם הם חנונים בעצמם? כל השלושה, הייתי אומרת:) כמה מהם מתקשרים אליכם סתם בשביל לשאול מה קורה? שלושתם. כמה מהם נזכרים בכם כשהם רוצים משהו\צריכים עזרה\משעמם להם? כמה מהם נזכרים בי *רק* כשהם רוצים משהו? אפס. כמה מהם הכינו לכם מכתב טיסה\מתנה מושקעת ליומולדת? שלושתם. אבל נו, זה חלק ממה שחברים עושים.

עונה

כמה חברים\חברות [אבל באמת טובים] יש לכם? כרגע, שואף ל-0 כמה מהם הם חנונים בעצמם? הייתי מהמר על חצי כמה מהם מתקשרים אליכם סתם בשביל לשאול מה קורה? אין מספיק כאלו בשביל שיתקשרו כמה מהם נזכרים בכם כשהם רוצים משהו\צריכים עזרה\משעמם להם? חלקם כמה מהם הכינו לכם מכתב טיסה\מתנה מושקעת ליומולדת? אני לא נותן מתנות יומולדת, אז אני גם לא מקבל

אהה איזו חסרת חברים אני:(

כמה חברים\חברות [אבל באמת טובים] יש לכם? 5. כמה מהם הם חנונים בעצמם? 3. כמה מהם מתקשרים אליכם סתם בשביל לשאול מה קורה? 0. כמה מהם נזכרים בכם כשהם רוצים משהו\צריכים עזרה\משעמם להם? 5. כמה מהם הכינו לכם מכתב טיסה\מתנה מושקעת ליומולדת? 1.

יהיה טוב.

במחשבה שנייה, אני לא באמת חושבת שיש לי חברות טובות. למרות שזה נחמד לחשוב שיש לי.

Nici13

New member
../images/Emo4.gif

יש לי כמה תשובות: כמה חברים\חברות [אבל באמת טובים] יש לכם? כמה,אני עדיין לא סגורה אם הם באמת. כמה מהם הם חנונים בעצמם? אחת או שתיים,רובן וונבי כאלה. כמה מהם מתקשרים אליכם סתם בשביל לשאול מה קורה? כנ"ל ^__^,אחת או שתיים. כמה מהם נזכרים בכם כשהם רוצים משהו\צריכים עזרה\משעמם להם? אמ.רובן הטוב. כמה מהם הכינו לכם מכתב טיסה\מתנה מושקעת ליומולדת? לא שזכור לי,גם אף פעם לא הכנתי מכתבי טיסה,וגם לא הכינו לי,אה! אבל אחת כן הכינה מתנה מושקעת ליומולדת.

Mr Pig

New member
Excuse me?!?!

אני וונאבי?!?! חוצפה לא קטנה יש לך גברתי.

קמילעעע

New member
עונהה

כמה חברים\חברות [אבל באמת טובים] יש לכם?בעיקרון,5 בלי להחשיב את כל השאר..הכי טובות 5.יש עוד מלא.כולל בנים. כמה מהם הם חנונים בעצמם?אפ'חד כמה מהם מתקשרים אליכם סתם בשביל לשאול מה קורה?מסתומרת?יענו בטלפון? כולן כמה מהם נזכרים בכם כשהם רוצים משהו\צריכים עזרה\משעמם להם?כולם כמה מהם הכינו לכם מכתב טיסה\מתנה מושקעת ליומולדת?כולם הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה