חנוני העולם - התאחדו

mantrix

New member
חנוני העולם - התאחדו

סתם חשבתי על כותרת מפוצצת, עכשיו לעניין

"Understand that friends come and go, but with a precious few you should hold on."​
(מתוך שיר ה-Sunscreen) בניגוד לסטריאוטיפים שאומרים לכאורה שלחנונים אין חברים או קשרים חברתיים כלל, אני מניח שיש לכם חברים/ות (תקף לשני המינים, ולא מדובר בבני/בנות-זוג), כולל כמה טובים/קרובים/ותיקים. אין קריטריון של גיל בפורום, ועם זאת ארשה לעצמי גם להניח שעברתם דבר או שניים בחיים, וגם הייתם במסגרות שונות (ואולי גם משונות), מגוונות, וגם שאת חלקן לא ראיתם כבר שנים. השאלה שלי היא כזאת - אם תחשבו על החברים הטובים שלכם, כלומר כאלה שאתם מכירים יותר משנה ו\או צופים לשמור על קשר בהמשך, כיצד הכרתם ובאיזו מסגרת? האם הייתם ביחד במסגרת רגילה (למשל בי"ס, איזור מגורים) ושם הייתם יוצאי דופן וכך מצאתם אחד את השני? האם הייתם ביחד במסגרת חנונים טיפוסית (למשל יחידה בצבא / לימודים אקדמיים / עבודה וכו') ושם הכרתם? האם במקרה נפגשתם במסגרת חנונים אופיינית מיוחדת (למשל מצפה כוכבים / כנס מד"ב / תחרות מדע או מחשבים / וכו')? האם הצטרפת במיוחד למסגרת ייעודית (למשל פורום חנונים) כדי להכיר אנשים שכאלה? האם גם אותם הייתם מגדירים כחנונים (והאם גם הם מגדירים את עצמם ככאלה?), גם אם כן וגם לא, מה אתם מוצאים בהם? האם אתם מחפשים או תחפשו מסגרות כלשהן כדי למצוא בהן חברים טובים דומים בעקבות אותה הצלחה, ולחלופין האם תמנעו ממסגרות כלשהן מסיבה הפוכה? הרבה שאלות, אני מקווה לשמוע הרבה תשובות

RichardSmith

New member
מבחינתי.

יצאתי מביה"ס עם שלושה חבר'ה בעיקר שהקשר שרד את תלאות הזמן (איות נכון? עייף ואין כוח לבדוק). מהצבא יצאתי עם שניים, כאשר עם אחת הקשר קצת רופף. בשנת העבודות לפני האונ' לא הכרתי חברים בעבודות, הכרתי אנשים באופן וירטואלי. (בזמן הצבא והלימודים, כמעט ולא הכרתי אנשים באופן וירטואלי לטווח ארוך.) ועכשיו באונ' הכרתי כמה, 20 אולי, שנראה איך זה ימשך בעתיד. המשך אחר כך.

DDN

New member
מנסה לענות

מבית הספר נשארו לי חבר אחד ושני שלישים (שני השלישים הם שני חברים שאני בקושי שומר יאתם על קשר) שאר החברים שלי כיום, את כולם הכרתי דרך הרשת (או דרך אנשים שהכרתי מהרשת) וכן, חלקם חנונים ויגדירו עצמם ככאלה, חלקם חנונים בהכחשה, וחלקם סתם חבר'ה נחמדים. אני מרגיש חייב לתפוז את מעגל החברים הנוכחי שלי, וספציפית לפורום היאבקות WWE ופורום משחקי תפקידים.

mantrix

New member
איפה הכרתם ברשת?

כיצד בחרתם אחת את השני/ה שם? האם אתם נפגשים גם במציאות דרך קבע, או שמא רק ברשת? ומי אלה שלדעתך יישארו איתך לעתיד הרחוק?

DDN

New member
מנסה לענות

החברים עליהם דיברתי הם חברים איתם אני נפגש גם במציאות. איך בחרנו? לפעמים לפי תחומי עניין, בפורום משחקי תפקידים יצא לי לשחק עם כמה, והחברות המשיכה מעבר לזה. חבר טוב אחד (שכיום חבר בפורום משחקי תפקידים) הכרתי דרך ידידה שאותה הכרתי באתר היכרויות החבר'ה מפורום היאבקות, התחלנו לראות אירועים ביחד (זה עבר מפורום לICQ, ומשם למפגשים חיים, עד שנוצרו ה"חבר'ה") יש בשני המקומות חברים שישארו איתי לאורך זמן. אני בהחלט חושב שחברים שפגשתי באינטרנט בזכות עניין משותף ישארו לאורך זמן.

אוקיי...

מכייון שבניגוד לרוב האנשים בפורום הזה, לא עברתי כ"כ הרבה מסגרות בחיים (גן ובי"ס יסודי), אז אני לא ממש יודעת אם מי אני אשאר בקשר. מה שאני יודעת זה שהצטרפתי לפורום במטרה למצוא עוד חנונים. אבל כמו שראיתי יש פה רק מבוגרים. עוד לא נואשתי, אז מישהו אולי מכיר בת בחטיבת ביניים +-, שמגדירה את עצמה חנונית?

כן...../images/Emo123.gif

אתם מעצבנים... לא מבינים אותי... מדברים שטויות... סתם!!! אני לא אמרתי שאתם לא בסדר, אבל יש גם יותר טוב...

mantrix

New member
זה לא הגיל, זה התרגיל

וזה שאנשים גדולים פה ממך בממוצע ב-10 שנים, לא אומר שאנחנו זקנים
בכל מקרה, איפה את לומדת? אם כבר בחט"ב - האם במגמה מקצועית? אולי בי"ס למחוננים? מה עם חוגי העשרה אחה"צ? שם רוב הסיכויים להכיר אנשים כמוך, כי לפחות האנשים שאני מכיר בגילך עוד לא סגורים על ההגדרה העצמית שלהם.

אמממ...

כפי שאני רואה אתה לא כ"כ שמח מזה שאתה זקן... זה בסדר, גם לי זה יקרה מתישהו... אני לומדת בבי"ס רגיל (ובלי להעליב- אולי ברמה נמוכה מהממוצע) ויש לי אפשרות ללכת לחוגי העשרה במקום יום בבי"ס. אבל משהו הסתבך אז אני לא מצליחה ליצור אתם קשר כבר מתחילת השנה...

majsbi

New member
אני בן אדם אומלל...

אני לומדת בבית ספר דתי, לא שזה רע,כל עודהבית ספר לא רואה את יעודו בלהפוך את הבנות לבעלות"רמה רוחנית גבהה" הייתי צריכה להתלבט בין מגמת כמיה למחשבים כי הן היו על אותם השעות. אם אני רוצה בצבא לעשות משהו שקשור למחשבים ,אז אני עוד יכולה? יש לנו רק שעת ספורט אחת,14 שעות תורה לסוגיה(ושיעורים מטמטמים במיוחד, כמו:אהבת תורה,זהות דתית,אמונה וכו') חתולים יפלו מהירח לפני שההורים שלי יסכימו להעביר אותי בית ספר. אאאה החיים קשים. אני שונת את הבית ספר שלי!!!!

majsbi

New member
מממ...

אני לא בחטיבת בינניים.. אבל בתיכון. באיזו כיתה את?

SuperGirl711

New member
הממ...

אני עברתי כמה מסגרות שבהם יש אנשים שונים, ואני חייבת להגיד שמאף אחת מהן אני לא יצאתי עם חברים לכל החיים... אני יודעת את זה למרות שסיימתי תיכון רק לפני ארבעה חודשים, אבל יש לי חברות משם שאני מדברת איתם פעם בחודש כשאני נזכרת שהן קיימות, וזהו. לעומת זאת, נראה לי שבמסגרת הנוכחית שאני נמצאת בה, יהיו לי המון חברות שישארו לי גם אחרי הצבא, מכיוון שאנחנו הולכות לבלות את ה-17 חודשים הקרובים ביחיד ואז לעשות טירונות ביחד, ועם חלקן אני גם הולכת לשרת ביחד בבסיס, והן חננות לגמרי. אבל חננות מגניבות. (אני עושה י"ג י"ד בהנדסת מכונות במכללת שנקר) ויש לי אחת שהכרתי מכל מיני פורומים פה בתפוז (פאנפיקים והארי פוטר הספר, ואני לא מגדירה את עצמי חברה באחרון, אני רק קוראת שם לפעמים, והיא המנהלת שם!!!) והיא האדם היחיד שהמשכתי איתו קשר רציף במשך כל השנים שאני מכירה אותה. רוב האנשים שאני מכירה זה היה לפי תקופות, אבל איתה תמיד דיברתי, ונראה לי שזה ישאר גם בעתיד, למרות שאני אהיה בצבא עוד שנתיים, וכל זה

למעלה