חנות באיי קיימן

Happytom

New member
חנות באיי קיימן

כאשר שוטטתי באתרי טיולים לדרום אמריקה כדי לתכנן את הטיול הקרב, הבחנתי במודעה של בחור שיש לו חנות טלפונים באיי קיימן והוא מחפש עובדים לעבודה מבוססת מכירות, הוא מציע אישור עבודה חוקי והחזר חצי כרטיס טיסה אחרי 3 חודשים. חשבתי שזו הזדמנות נהדרת בסוף הטיול להגיע אליו ולהחזיר חלק מהכסף ולא לחזור לארץ במינוס.

האם המסוכנות של דבר כזה? האם אפשר לבדוק את חוקיות או האמינות של אותו בנאדם?

נשמע יותר מדי טוב לא?

קודם כל למה לו לקחת עובדים מבחוץ כשהוא צריך לסדר להם אישור עבודה? אין אנשים שיעבדו בשבילו שם?
מה יכול להיות מסוכן בזה? אין לי מושג. הדימיון עובד שעות נוספות.
אולי לחפש מישהו שעשה כזה דבר?
למישהו יש רעיון?

Happytom

New member
תגובה

"קודם כל למה לו לקחת עובדים מבחוץ כשהוא צריך לסדר להם אישור עבודה? "
דווקא לזה יש תשובה מאוד הגיונית וידועה. זה ידוע שישראלים מוכרים הכי טוב. ישראלי ימכור לו הרבה יותר ממקומי לכן זה שווה לו להביא ישראלי- לישראלים יש בDNA חוצפה, חריפות ופלפליות שנדרשות למכירות. המקומים "לפלפים".
&nbsp
אני עושה איתו שיחת סקייפ עוד מעט. ואני אדרוש כתנאי להגעה שלי שיממן כרטיס טיסה בשבילי. כנראה שהוא יסרב. יכול להיות שאני באמת מפספס הזדמנות להחזיר את הכסף של הטיול. אבל החלטתי שאני לא מוכן לקחת סיכון, גם אם הוא 1%

Happytom

New member
עדכון

הרגע שוחחתי.
הוא אמר שצריך להוציא תעודת יושר במשטרה בישראל, ולשלם 300 שקל לנוטריון שיתרגם את זה לאנגלית- ואחרי זה הוא מתחיל בתהליך של בקשת אישור עבודה.
&nbsp
אני טס עוד שבוע לדרום אמריקה, והוא אמר שאם אני אשלם על הנוטריון- הוא מוכן לשלם לי על הכרטיס טיסה מקולומביה לאיי קיימן.
&nbsp
לא יודע.. מפתה, אך גם מאוד מסוכן...

אז גם הוא חושב שזה מסוכן

300 שח נשמע לא המון. אם אתה מחליט ללכת על זה, חשוב שכרטיס הטיסה יהיה דו כיווני
שלא תיתקע.

למעלה