חנות בגדים...

ליאור א

New member
חנות בגדים...

טוב חוקרת יקרה .. אני התנתי אהבים די עמוקים עם מוכרת בחנות ``גולף`` אי שם בארץ .. בתוך תא ההלבשה בחנות כשהחנות הייתה די מלאה ... נו מה את אומרת .. מקום ראשון או לא ?

ליאור א

New member
שוטרת מדהימה ...

היי חמודה וסקסית .. מאד נהנה לקרוא את הגיגייך בפורום וגם בצ`אט .. מעוניין מאד לשמוע אותם גם בסיטואציה אחרת .. בתשוקה עזה עד אין קץ !! החטא השביעי (ליאור) נ.ב. צרי קשר !!

ליאור א

New member
כן דיברנו במספר הזדמנויות ..

אם את לא זוכרת .. אשמח להאיר את עינייך בשנית ... חושב עלייך כל הזמן ... בתשוקה עזה עד אין קץ !! החטא השביעי ...

ליאור א

New member
כפי שאמרתי ...

אני ליאור הידוע בכינויו ``החטא השביעי`` ... בצ`אט הידוע לשמצה של תפוז .. אני נמצא שם עכשיו ... צרי קשר ..

לך ליאור.....

אז תגיד קנית משם בסוף משהו ;-) סתםםםםםםםםםם אחלההה אהבתיי,,מדליק ככה בין הבגדים ועוד עם המוכרת,, היא עשתה ל הנחה אחרי זה?? :) חוקרת

ליאור א

New member
יש לי הנחה לכל החיים...

וגם התפרסמתי בקרב שאר המוכרות ... את יודעת זה עבר אחר כך מפה לאוזן ... יש לי ביקוש אדיר שם ... מאז אני לובש רק בגדים של ``גולף`` ....

אז יש לי שאלה......... :)

יש שם בחנות גם מוכרים.??? אני בשמחה הייתי רוצה ללבוש רק גולף ולקבל הנחה לכל החיים... ;-) חוקרת

ליאור א

New member
האמת היא ש ....

כרגע אין ביקוש לגברים כמוכרים ב``גולף`` למרות שביקשו ממני לעבוד בכמה סניפים ... אשמח מאד לדאוג לכל חסרונך הנפשי, הכספי והמיני ... וגם תקבלי הנחה לכל החיים ברשת החנויות ... חולה עלייך , חוקרת מתוקה !!! את האחת והיחידה (שוטרת לא להפגע .. אותך אני לא שוכח לעולם .. את המדהימה ביותר ) החטא השביעי ..

למעלה