חנות הבגדים "שאהין"ועדכון לגבי המחזור בקבוקים

MADMUAZEL

New member
חנות הבגדים "שאהין"ועדכון לגבי המחזור בקבוקים

יש מתקן למחזור בקבוקים בחניון של המעונות - כשיורדים במעלית צריך לרדת לקומה מינוס 1 ושם ניתן לשים את הבקבוקים (אבל לא מקבלים כלום ולא כרטיסי צילום) - מישהו נחמד שגר שם הראה לי...לידיעתכם. ועכשיו לעניין המרכזי - שלשום רכשתי ג'ינס ומכנסיים בחנות הנ"ל - החנות שליד הבנין הראשי, ליד כל החנויות. המחיר יצא סביר ויצאתי מרוצה הג'ינס מעולה - אני מאוד מרוצה ממנו אבל את המכנסיים - לבשתי אתמול רק פעם למשך 3 שעות (שעתיים הרצאה + נסיעות הלוך וחזור הבייתה) והנה - הוא מלא שערות !! מסתבר שזה בד שתופס שערות ! והמוכרת לא אמרה לי ! באתי לשם היום עם הקבלה ורציתי להחליף - והמוכרת לא הסכימה ! היא אמרה לי "היית צריכה לדעת שזה בד שתופס שערות" ! מאייפה בדיוק הייתי צריכה לדעת את זה? מה אני, מומחית לבדים?! המוכרת אומרת לי "לא נורא, קצת שערות, הנה גם על המכנס שלי יש..." זה לא קצת! זה ממש הרבה, ועוד אין לי מושג מאייפה (אין לי נשירה או משהו כזה, זה פשוט בד כזה מאפן) בקיצור היא לא הסכימה להחליף לי...יצאתי ממש מאוכזבת - שילמתי סתם 78 ש"ח...(ואין לי כסף מיותר)
החלטתי שאני לא קונה שם יותר... בקיצור - לבנות - תבדקו טוב טוב לפני שאתן קונות שם...

salt of earth

New member
אני קונה שם הרבה... ותמיד יוצאת מרוצה

וכך גם הרבה בחורות שאני מכירה, בגדים יפים עם מחירים סבירים והעיקר שזה קרוב לאונ'

MADMUAZEL

New member
מדיניות ההחזרות

שאני מכירה (עבדתי כשנתיים בשירות לקוחות) היא שעם קבלה ועד 14 יום חייבים להחליף ובמיוחד כשהפגם באשמת החברה ולא הלקוח. לפי החוק החדש שיצא להגנת הצרכן- יכולתי לתבוע את החנות, אבל בגלל 78 ש``ח כבר ויתרתי להם. אם זה היה 200 ש``ח ומעלה אני חושבת שכן הייתי תובעת.

stkachov

New member
לא

מדיניות ההחזרות שאת מכירה לא קשורה לעניין. ישנה תקנה מיוחדת לגבי שיטת המכר המרחוק, ושם אכן העסק רשאי הלקוח להחזיר את המוצר לחנות בתנאים מסויימים. לגבי קניה רגילה בחנות, חוק זה אינו תקף, ולכל חנות יש זכות לקבוע בעצמה את מדיניות ההחזרות שלה. אבל(!) היא חייבת להיות מוצגת במקום בולט לעין בזמן הקניה. עסק שלא נוהג כך, בהחלט יכול להתבע לדין.

MADMUAZEL

New member
אני לא ראיתי בחנות שלט עם המדיניות

מה גם שקניתי שני פריטים- הג`ינס שקניתי עלה 100 ש``ח, ורק בבית שמתי לב שעל הקבלה היה רשום 178`` ש``ח,פריטים:1`` , כך שיוצא כאילו קניתי ג`ינס ב178 שקל! בלי מכנסיים בכלל! לי השיטה הזו נראית תחמנות ורמאות.

stkachov

New member
לכאורה יש כאן 2 עבירות על חוקים

הנוגעים לצרכנות. גם אי הצגת מדיניות החזרות בצורה ברורה ובולטת, וגם שוני בין המחיר הרשום על המוצר לבין התשלום בקופה. לדעתי את בהחלט צריכה לחזור לחנות ולדרוש שבקשתך תיענה בחיוב. במידה ולא, יש לך עילה מצויינת לתבוע את בית העסק.

berta84

New member
בד שתופס שערות...זה מזעזע!

היתה לי חצאית כזאת, אף פעם לא הבנתי מה זה עכשיו לאחר שראיתי את הודעתך הבנתי

למעלה