חנות הטבע "אמירים"

Elizab3th

New member
חנות הטבע "אמירים"

מישהו יודע מה קרה עם החנות הנ"ל?, ממש לפני סגירתה שאלתי את בעלי החנות למה נעלמו משם כמה מדפים ואם הם משנים משהו בחנות, אחד מהשותפים ענה שעוד הרבה שינויים החנות עומדת לעבור לקראת שיפוצים ואף אחד מהם לא טרח לומר שהם למעשה מתקפלים והולכים משם, במקומם נפתחה חנות טבע אחרת בשם "אניס", לדברי בעלי החנות החדשה, אמירים פשטו רגל והסניף בנתניה גם עומד לפני סגירה, קצת חבל, משום שמאד אהבתי את השרות המקצועי שלהם.

ATAF151

New member
אכן פשטו את הרגל

כאשר יש פשיטת רגל, המוכרים לא משתפים את הקונים בעניין. אגב, אניס מאוד מושקעת אבל יותר יקרה משאר האפשרויות (טבע קסטל, שקדיה, ניצת הדובדבן, ביו סנטר).

ATAF151

New member
יש מספר סיבות

עובדה שגם את הצהרת שאת קונה במכולת ליד הבית למרות שברור שהיא יותר יקרה מסופר רמה למשל. אותו הדבר באניס, יש כאלו שזה יותר קרוב לבית שלהם, יש כאלו שאוהבים את המוכר/בעלים החנפן בטירוף שעובד שם. כל אחד וסיבותיו.

אני קונה שם לפעמים כי זה קרוב אלי

אבל יש לי שם תחושה של מוזנחות לא נעימה. אני תמיד מדמיינת את מה שאולי (חו"ח) טייל על ארגזי האגוזים והעוגיות הפתוחים שם, למשל.

LuLiLoPiLaTo1

New member
בעיקרון את די צודקת...

כל בוקר כשאני עוברת שם אני רואה איך משאירים להם בפתח החנות על המדרגות ארגזים...לא נעים:/

BellA עלמה

New member
אני קניתי שם בעבר לא מעט

ואני לא ראיתי שום הזנחה (בעיקר קניתי עוגיות ומוצרי קוסמטיקה וכו)

Elizab3th

New member
ואני התרשמתי לטובה דוקא משקדיה, היחס שם..

מקצועי ואדיב, כשאמירים היו כביכול ב"שיפוצים" כפי שטענו בעלי החנות, הלכתי לשקדיה שנמצאים בכניסה השמאלית של מרכז אלרם, המוכרת היתה כל כך אדיבה, הסבירה על כל דבר ודבר בפירוט מלא. וכשהלכתי לאניס לפני כשבועיים לקנות לבן שלי אומגה 3, כל כך התאכזבתי מהשרות שם, כל מה ששאלתי הם לא ידעו מה לענות שזה כבר אומר המון על טיבם המקצועי, חבל. לגבי ניצת הדובדבן, אני עכשיו בשוק, קנינו שם כמה פעמים מהפירות היבשים, אבל עכשיו, אין סיכוי שאגע בזה, תודה ששיתפתם. ואם במקומות זולים וטובים עסקינן, איזה סופר הכי זול אצלנו?

גם אני נהנית מהיחס ב"שקדיה"

ביו סנטר לא רע בכלל ומצאתי שם נוזל כביסה בהפרש של כשישים ש"ח לעומת חנות אחרת בעיר.

ננו9

New member
בהחלט ../images/Emo45.gif לשקדיה

אני קונה שם את מרבית המוצרים שמצויים בחנויות מסוג אלה. הזבנית המלאכית אפרת היא נטרופטית במקצועה - ותמיד ששה לספק מידע, להדריך ולענות לכל שאלה בנושאי תזונה. תמיד טרי, תמיד טעים מקצועי ואדיב מומלץ בחום חנן

אלי566

New member
יש גם את טבע קסטל

אם את הולכת לאניס תדברי עם המוכר/בעלים, הוא כן מבין וגם מאוד משתדל. שקדיה נחמדים ויש שם מוכרת משקיענית אולם הם קצת התייקרו לאחרונה. הכי זולים הם טבע קסטל, ואיתם אפשר גם להתמקח במחיר. ביו סנטר גם די זולים, ואחר כך ניצת הדובדבן.

למעלה