חנות הקומיקס הראשונה בישראל

ykonijn

New member
חנות הקומיקס הראשונה בישראל

ב 15 בספטמבר 2003 זה קורה ! קומיקאזה - חנות קומיקס, פנטזיה ומד"ב ראשונה מסוגה בישראל תפתח את דלתותיה. מה יהיה בחנות ? הכל. קומיקס, פוסטרים, בובות (Action Figures), פסלים, DVD, ספרים ועוד הרבה הרבה דברים שרות מנויים יחודי המציע הנחות אשר טרם נראו כמותם בארץ. אפשרות הזמנת מוצריים יחודיים מחו"ל. והכי חשוב - מקום מפגש לאוהבי קומיקס בישראל איזה סוג קומיקס ? כל הסוגים, מהחדשים ביותר עד לקומיקס ישנים ונדירים. איפה תהיה החנות ? החנות תהיה במרכז המסחרי ברחוב ברודצקי 15, רמת אביב - תל אביב מה לגבי קומיקס-נט ? קומיקס נט ימשיך לתפקד תחת השם קומיקאזה בשבועות הקרובים יוסב האתר לאתר החנות ויאפשר הזמנת כל מלאי החנות מהאתר אך אל דאגה, על אף שהאתר ישונה חזותית ימשיכו הפורומים לפעול, ביקורות וחדשות יתווספו באופן רציף, והאתר אף ישתכלל ויציע דברים חדשים רבים אז תזכרו - ב 15 בספטמבר כולנו בקומיקאזה !!! כל הפרטים והשאלות באתר החנות (כיום עוד קומיקס-נט).

היאח הידד!../images/Emo45.gif

חחח...איזה כותרת טיפשית.. ואיי מגניב סוף סוף חנות שמוקדשת בעיקר לקומיקס.... אני בא ביום הפתיחה...אולי נארגן מפגש קטן ככה של הפורום? (כן אני שנוא קצת אבל לא נורא)

Supermans girl

New member
סוף כל סוף חנות קומיקס בארץ...!

באמת מזל טוב! נקווה שלא תפריזו במחירים...

oril123

New member
בהצלחה ומספר שאלות :

1.האם תחזיקו TPBs במלאי (לפחות של החברות הבולטות כמו מארוול ודי סי) ? 2.מה יהיה היחס בין הדולר לש"ח. תודה

ykonijn

New member
תשובות

1. כן. יהיו די הרבה TPBים - לא רק של DC ו MARVEL 2. אני אפרסם מחירים לקראת פסטיבל הקומיקס. יהיה גם שירות מנויים אשר החברים בו יקבלו הנחה קבועה של 10% בחנות והנחות של עד 20% על הקומיקס במנוי.

תגיד יהיה לכם HellBoy ???

אני מת על הסדרה הזו למרות שהצלחתי להשיג רק גליון אחד שקניתי בצרפת... אחלה סדרה! ותגיד אתם גם תחזיקו מרצ'נדייז של קומיקס?? לא יודע חולצות פסלונים כל מיני...

ykonijn

New member
תשובות !!!!

יהיו ויהיו (עד שיקנו ואז יהיו אחרות). יהיה גם מנגה.

murmur

New member
מלך!../images/Emo47.gif

אין כמוך... אבל עכשיו אני אצטרך לעבר לרמת אביב?!
אבל מה קרה עם המעבר לארה"ב?

austin1

New member
ושאלה יותר חשובה

תגיד יוסי אתה צריך עובד במקרה ?? :)

ykonijn

New member
כן

כמו שאתה יכול להבין הנסיעה לארה"ב התבטלה, ותוכנית אלטרנטיבית נכנסה לפעולה. וכן, יהיו משלוחים ושירות מנויים.

ailag

New member
אתה גדול!!

מגניב, גדול, ענק, חבל"ז,
- בדיוק מה שתעשיית הקומיקס בארץ צריכה. כל הכבוד על האומץ (והאומץ הכלכלי ..) ובמיוחד שאתם פותחים את החנות קרוב לאוניברסיטה
(דיי קרוב).

ailag

New member
רגע,

הכוונה למרכז שהיה בו הבורגראנץ' ואופטיקה פולק?

ailag

New member
הליכה ארוכה מדי מהקמפוס ../images/Emo4.gif

אולי תפתחו חנות בבית התפוצות?

ykonijn

New member
ספורט זה טוב לבריאות ../images/Emo178.gif

אבל כדי לקצר לאנשים הליכה חשבתי לפתוח חנות בכל פינת רחוב.

ailag

New member
../images/Emo45.gif נזכור שאמרת את זה.

15 לספטמבר, אמרנו?

למעלה