חנות וירטואלית
שלום לכולם
אני רוצה להתייעץ בנוגע לפתיחה של חנות בתחום של מחשבים וסלולר (תיקון ומכירה).
שוטטתי הרבה בין המערכות השונות לבניית החנויות באינטרנט, החל מוורדפרס דרך פלטפורמות מוכנות כמו eshop livedns וכד', ועד לבונים פרטיים.
כרגע הגעתי לכיוון הכללי הזה:
אתר מבוסס פלטפורמה בעלות של 2000 שח לשנה עבור 300 מוצרים (כל המחירים לא כוללים מעמ).
משלוחים דרך דואר ישראל/צ'יטה בעלות סבירה.
האתר יכול להתממשק עם זאפ ואתר "כמה" - כך תיארו והתפארו באוזניי בעלי הפלטפורמות, אך לא טרחו לציין שגם מכיוון אותם אתרים יש לי עלות לא מבוטלת.
כשבדקתי היום מול זאפ וכמה את העלויות הן כדלהלן:
זאפ- 55 אג' לקליק + 229 שח לחודש קבוע)
כמה - 45 אג' לקליק ללא עלות חודשית קבועה
(האתרים לא היו מוכנים להגיד לי מה העלות החודשית הממוצעת לחנות בענף שלי)
והשאלה היא האם זה משתלם?
יש פה מישהו שמכיר את העניין מקרוב?
העלות של הפלטפורמה לשנה נראית לי גבוה ממילא, ולאחר שביררתי את העלויות בזאפ ובכמה- בכלל יצא לי האוויר מהמפרשים והפסקתי, בשלב זה, להמשיך לפתח את אתר הניסיון שפתחו לי.
אני עסק קטן שבעיקר משמש כיום כמעבדה לטלפונים ולמחשבים, ורוצה להגדיל את המכירות כך שזו המטרה.
אודה לכל עזרה !
שלום לכולם
אני רוצה להתייעץ בנוגע לפתיחה של חנות בתחום של מחשבים וסלולר (תיקון ומכירה).
שוטטתי הרבה בין המערכות השונות לבניית החנויות באינטרנט, החל מוורדפרס דרך פלטפורמות מוכנות כמו eshop livedns וכד', ועד לבונים פרטיים.
כרגע הגעתי לכיוון הכללי הזה:
אתר מבוסס פלטפורמה בעלות של 2000 שח לשנה עבור 300 מוצרים (כל המחירים לא כוללים מעמ).
משלוחים דרך דואר ישראל/צ'יטה בעלות סבירה.
האתר יכול להתממשק עם זאפ ואתר "כמה" - כך תיארו והתפארו באוזניי בעלי הפלטפורמות, אך לא טרחו לציין שגם מכיוון אותם אתרים יש לי עלות לא מבוטלת.
כשבדקתי היום מול זאפ וכמה את העלויות הן כדלהלן:
זאפ- 55 אג' לקליק + 229 שח לחודש קבוע)
כמה - 45 אג' לקליק ללא עלות חודשית קבועה
(האתרים לא היו מוכנים להגיד לי מה העלות החודשית הממוצעת לחנות בענף שלי)
והשאלה היא האם זה משתלם?
יש פה מישהו שמכיר את העניין מקרוב?
העלות של הפלטפורמה לשנה נראית לי גבוה ממילא, ולאחר שביררתי את העלויות בזאפ ובכמה- בכלל יצא לי האוויר מהמפרשים והפסקתי, בשלב זה, להמשיך לפתח את אתר הניסיון שפתחו לי.
אני עסק קטן שבעיקר משמש כיום כמעבדה לטלפונים ולמחשבים, ורוצה להגדיל את המכירות כך שזו המטרה.
אודה לכל עזרה !