חנות חדשה לכריות מעוצבות באטסי

plume1

New member
חנות חדשה לכריות מעוצבות באטסי

היי אנשים יקרים...כפי שכבר הבנתם לפי הכותרת אני מעצבת כריות ומוכרת אותם באטסי

אני מחפשת אנשים שאני יכולה לדון איתם אודות החנות באסטי ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון :)

אז ככה, החנות שלי כבר בערך חודש באוויר, שילמתי 14$ על כך שהיא קיימת (מה שלא ידעתי עליו). וכנראה שזה הולך להיות כך כל חודש. עדיין לא הייתה לי מכירה.

1) אני אשמח אם תספרו מתי הייתה המכירה הראשונה שלכם? כעבור כמה זמן זה קרה לאחר פתיחת החנות? האם שיניתם משהו בחנות (מחיר, תגיות וכו')?
2) איך אתם מקדמים את החנות באטסי? האם יש לכם גם דף עסקי בפייסבוק שאתם מקדמים, סרטונים וכו', או מסתפקים בחנות בלבד?
ושאלה אחרונה האם כל מוצר שאני מעלה לחנות בעצם עולה לי כסף? לפי מה שהבנתי כן אני אשמח לדעת מה העלות
ולמי שרוצה להציץ בכריות המעוצבות שאני מכינה יכול לראות אותם כאן:
https://www.etsy.com/il-en/shop/PLUMEpillowdesign?ref=hdr_shop_menu

חג שמח!

avivit510

New member
היי אור , אני חדשה באטסי ולצערי לא יכולה לעזור

לוקח קצת זמן כאן עד שעונים , אבל עונים בסוף, רציתי להגיד לך שהכריות ממש מהממות , משונה שעדיין לא רכשו , האם בדקת עלויות של כריות דומות בכמה נמכרות?

avivit510

New member
לגבי עלות העלאת מוצר , אני יודעת שייש תשלום

ממש נמוך לתקופה של 4 חודשים , לגבי תשלום חודשי לא שמעתי , אני פתחתי חשבון ולא חייבו אותי בתשלום חודשי אבל אני לא יכולה להיות בטוחה בזה , מכיוון שעדיין לא העליתי מוצרים אני לא מסתדרת עם שיוך חשבון אטסי לפייפאל שלחי לי מייל אשלח לך כמה סרטונים יוטיוב אולי יועיל לך

AmorArt

New member
יש עלות להעלאת מוצר

כל מוצר שאת מעלה עולה לך 20 סנט והוא תקף ל- 4 חודשים או עד שהוא נמכר,
בגלל שהעלאת את כל המוצרים החודש יצא ששילמת 14 דולר על הצגת הסחורה אבל אם לא תעלי עוד מוצרים או תעשי חידוש מוצר לא תצטרכי לשלם כלום עד שלמוצרים יפוג התוקף.
&nbsp
מכירה ראשונה זה עיניין משתנה, יש הטוענים שאנשים שרואים חנות ללא מכירות פוחדים להיות הראשונים ולכן ממליצים לעשות מכירה פקטיבית (שחברים יקנו וישאירו פידבק מפרגן שירגיע קונים עתידיים).
&nbsp
מעבר לכך כדי שיראו אותך בתוצאת החיפוש של אטסי בדפים הראשונים את צריכה להבין איך מערכת החיפוש של אטסי עובדת. בקצרה: היא בנויה על מילות חיפוש הנמצאות בתגיות ובכותרת של המוצר.
אני רואה שבקושי השתמשת בתגיות של החנות אז מהבחינה הזו את כמעט בלתי נראת בחיפושים שאנשים עושים בתוך אטסי ולכן יותר קשה להגיע למכירות...
את חייבת לקרא על הנושא, יש כאן "בכלים ומידע" של הפורום המון אינפורמציה לגבי קידום חנות בתוך אטסי, איך מערכת החיפוש עובדת וכן הלאה (etsy seo).
&nbsp
אני ממליצה לך קודם כל להתחיל לקרא על הנושא, לנסות להגיע למצב בו לקוח רושם באטסי decorative pillows והוא רואה את המוצר שלך בעמוד הראשון או לפחות בשני או השלישי.
רק אחר כך תתחילי להשקיע בפלטפורמות שיווק נוספות כמו פייס, יוטיוב, פינטרסט וכו'
&nbsp
התמונות יפות מאוד, אולי שווה לצלם מזויות נוספות או "בשימוש" - על ספה או מיטה. לרוב ממלץ להשתמש בכל 5 התמונות שמאפשרים להעלות למוצר ובכל מקרה יותר מאחת.
&nbsp
המון בהצלחה
&nbsp

plume1

New member
תודה רבה לך על התגובה

היי,
תודה רבה על על התגובה.
אני באה מתחום ה-SEO ויודעת על קידום, מילות מפתח וכד'. האמת יש כל כך הרבה תוצאות לכריות נוי לפחות"200,000" ממה שראיתי באסטי, כך שזה לא פשוט להתשחל לתוצאות הראשונות. בתוצאות של כריות נוי להולווין מצאתי את עצמי בעמוד השני.
כנראה שאני צריכה באמת להוסיף יותר תגיות, גם הורדתי את המחיר (הוא היה פי 2 בהתחלה). ואני באמת צריכה לראות איך זה מתקדם. מצד שני אני כל כך רוצה ליצור ולהעלות עוד דוגמאות אבל אולי כדי באמת להמתין עם זה קצת.
לגבי המכירה בהתחלה מחברים ומשפחה יכול באמת להיות התחלה מצויינת. מודה לך על כל הטיפים שנתת! תבורכי...

מי273

New member
כדאי להיזהר ממכירה פקטיבית

הם סוגרים חנות בגלל כאלו דברים, אם יש לך מישהו מחו"ל שיכול לרכוש ואז תחזירי לו כסף עדיף לך ולא מישהו מהארץ. על כזה דבר סגרו לחברה שלי חנות.
מכירה ראשונה לוקחת לפחות שבועיים עד חודש.
בהצלחה - כריות מדליקות

AmorArt

New member
לא מבינה למה שזה לא יהיה חוקי

אטסי מקבלי את עמלות המכירה,
היו לי מספר מכירות מהארץ ואין שום דרך שהם ידעו אם זו חברה או אישה זרה.
לדעתי אין שום סיכון, מבחינת אטסי תעשי גם 100 מכירות כאלה העיקר שהם מקבלים את העמלות...

למעלה