חנות חדשה :)

ThumbeIina

New member
חנות חדשה :)

פתחתי חנות, כרגע יש לי רק ארבעה פריטים, אני כמובן אוסיף עוד אבל רציתי כבר לנסות למכור.
הבנתי שצריך לעבוד בשביל להביא אנשים לחנות, אבל איך?
פרסמתי בפייסבוק והיו כמה כניסות אבל בזה זה נעצר.
אפשר לקבל טיפים? איך לקבל כניסות? אולי גם שעות שבהן מומלץ לפרסם בפייסבוק?

נועה353

New member
נראה לי שקודם כל תכניסי עוד כמה פריטים לפני שתתחילי לשווק

כי תחשבי אם את היית נכנסת לחנות שיש בה 4 פריטים מהממים אבל עדיין רק ארבעה. אני לא בטוחה שזה עושה חשק לקנות

אבל זו רק דעתי:)

ושיהיה כמובן בהצלחה

ThumbeIina

New member
תודה :)

עוד כמה פריטים את חושבת שכדאי להוסיף לפני שאני מתחילה לשווק?
אני יודעת שזה טיפשי להתחיל מארבה פריטים, פשוט זה מה שהיה לי ורציתי כבר לראות איך זה עובד.
ובכל זאת, כשיהיו לי עוד פריטים, איך כדאי להתחיל לשווק?

בנצלחה! אבל איפה החנות שלך?

אני שואלת ברצינות, אתה רוצה תנועה? החנות שלך חייבת להיות בכל מקום שאתה חושב שיש קונים.

אתה כותב הודעה בפורום? תוודא שיש קישור בחתימה שלך, תחפש מקומות שבהם אפשר לפרסם ( איפה הקונים שלך יהיו? באיפה פורומים הם יגלשו?).
וזו עבודה יומיומית, מישהו אמר לי שלוקח סדר גודל של שנה (!) עד שמתחילים לשים אליך לב

( מחכה לתשובה
)

אה... מתנצלת על זה

יפה מאוד, כמו שאמרו, יותר חפצים, יותר מבחר, תוסיפי מילה או שתיים מה אפשר למצוא בחנות שלך, ולכי לדוג קונים

ThumbeIina

New member
תודה ^^

אני אתחיל לעבוד על מוצרים נוספים ואז אכנס יותר חזק לעניין הפרסום.
איך אני יודעת באיזה פורומים לגלוש?
גם אני מניחה שאלה יהיו פורומים בינלאומיים,האמת היא שאני לא גולשת יותר מדיי בפורומים.
איך דגים את הקונים? :p

ThumbeIina

New member
ראית בחנות שלי מה יש

בעיקרון אני עושה ציורים דיגיטליים ועושה כל מיני דברים עם הדפסים שלהם, כרגע הדפסים רגילים ותכשיטים, אני ארצה גם להדפיס על כל מיני דברים כמו תיקי בד, חולצות.
מי ירצה את זה? כרגע יש לי יותר דברים לנשים, גברים יוכלו לקנות הדפסים רגילים וחולצות.

לימיצ

New member
תתחדשי

תדמייני מצב בו יש לך מוצרים ואת יושבת באמצע שום מקום ומחכה לקונים.
זה פחות או יותר המצב של החנות שלך כרגע.
בשביל למכור, ולא משנה מה, את חייבתלדעת מי הלקוחות שלך, איפה הם נמצאים ואיך להגיע אליהם.
ובכמה שיותר דרכים יותר טוב.
זו בעצם בניה של מערכת יחסים עם הקונים שלך, בין אם מדובר על פייסבוק, פינטרסט, טוויטר, מיילים, פרסום בגוגל או ממומן בפייסבוק,
ויש עוד הרבה מאד אפשרויות.
אף אחד בעולם לא ידע לומר לך מתי לפרסם ואיפה, ככל שתדעי יותר לעומק מ"נשים" מי קונה ממך
ככה תכירי את הלקוחות שלך יותר טוב ותדעי מתי לגשת אליהן.
זה בהחלט עבודה, בעיניי זה מאד כיף, אבל ההכרה שחנות בETSY זה לא מספיק בשביל למכור
היא לגמרי חלק מהענין. היא עצם ה-ענין.
תרכשי ידע, תעבדי בזה, תתמסרי לזה ובעיקר בעיקר תיהני ואני מאמינה שתצליחי. כל קיצור דרך בלי לדעת את הבסיס
לא ילך. מנסיון.

ThumbeIina

New member
תודה רבה :)

כן לאט לאט אני לומדת, כרגע אני באמת אוסיף עוד דברים לחנות ואז אני אתחיל יותר לפרסם כמו שהמליצו לי פה.

למעלה