חנות חרוזים

shlomitg1

New member
חנות חרוזים

שמעתי שיש חנות גדולה בהרצליה שנקראת "אטרקציה". האם מישהי שמעה על החנות? מבחינת מחירים ומבחר. תודה רבה.

כדאי!

יש מבחר גדול של חרוזים מכל הסוגים (למעט סברובסקי לדעתי) וכן ציוד וחומרים נלווים. מחירים נוחים מאוד ושירות טוב. כדאי

rachel1234

New member
בדקתי את החנות :)הפלוס היחיד שלה

הוא שיש שם חניה :) יש להם אתר שעושה רושם גדול אבל במציאות כל מה שחפשתי לא היה להם. החנות מבולגנת עם כל מיני דברים שלא שייכים בכלל לחריזה..התאכזבתי מאוד. אם את בקטע של חרוזים מסויימים כתבי ונשלח אותך לחנויות מתאימות.

shlomitg1

New member
תודה רבה לכולם

אני חדשה בתחום, וגם בפורום הזה, ונורא כיף לקבל תשובות שעוזרות קצת בגישושים הראשונים. שוב המון תודה לכולם. האמת ששמעתי שיש גם חנות בקרית אריה בפ"ת, שכחתי את שמה, ומעניין אם מישהי יודעת משהו על החנות הזאת.

קודם כל ברוכה הבאה

נכון בקרית אריה יש את מלאכת מחשבת שיש להם שם חרוזים וגם חומרי אומנות נוספים אני אישית לא אוהבת לקנות משם יש גם את הובילנד בסגולה בפתח תקווה כדאי לבקר שם ואת רגע של פנאי ברחוב ההגנה בפתח תקווה גם שם אני אוהבת לקנות ושיהיה לך בהצלחה

rachel1234

New member
גם אני לא אוהבת את מלאכת מחשבת

אליה התכוונת. המחירים שם בשמיים והם לא סימפטיים במיוחד. יש לך את הובי ברחוב ההסתדרות ואת יכולה לעשות כרטיס חבר ולקבל 10 אחוז הנחה על כל קניה והן נחמדות מאוד שם. יש גם מוזה בקניון סירקין..הובילנד באזור התעשיה של סגולה (חרוזים עוד לא קניתי שם) רגע של פנאי בהגנה גם לא זול במיוחד. אם את ניידת ממליצה לך על חרוז ותכשיט ברמת גן או ברעננה.

shlomitg1

New member
במוזה יקר, לא?

מצאתי גם חנות בגבול ר"ג בני ברק, חנות נחמדה, אבל זאת הפעם הראשונה שקניתי כמות גדולה יחסית, לכן אין לי למה להשוות. מוזה בסירקין זאת חנות מאוד נחמדה, והמוכרות שם תמיד מסבירות פנים ונעימות, אבל יקר שם מאוד...

נ י ב ה1

New member
האמת היא שתלוי מה את מחפשת....

בכל חנות יש דברים זולים יותר, או חרוזים במבצע, ואז שווה לקנות אותם, והשאר לא ממש זולים. לי אין חנות מסויימת שאני נאמנה לה. אני קונה איפה שזול, והמבחר עונה לצרכים שלי. למשל: בחנות הובי בקניון M הדרך, יש מבצע על כל המולטיקאטים. קונים 2 חבילות ומקבלים את השלישית מתנה. וזה שווה... בניקולין ברעננה יש מבחר מקסים של סברובסקי. אני מאוד אוהבת לקנות את הסברובסקי שם. (וגם יש לי הרגשה שהסברובסקי שם נוצץ יותר
). ונציות וחרוזי זכוכית שונים אני קונה איפה שזול, או שיש מבחר צבעים יפה. ואז אני קונה כמות גדולה יחסית. בחנויות בדרום ת"א אני קונה בד"כ שרשראות, סוגרים, אביזרי מתכת ועוד פיצפקס....

הי ,אם את באמת מפ"ת שווה לך

לתת קפיצה להובילנד באיזור תעשיה סגולה בפ"ת. אני קונה שם הרבה יחסית יש הנחות על כל קריסטל צ'כי וסברובסקי מ- 30% ועד 50 % הנחה. יש מבחר מאד גדול (לא כמו ת"א) אבל יש הכל. לי זה מספיק :). מוזה פ"ת יקר מאד רגע של פנאי -סוחטת וישר מפנה אותך לסדנא,לא בסדר. מלאכת מחשבת - מבחר דל ,מחיר מופצץ. בהצלחה ליבנה

ORIT THE SWEET

New member
ליבנה תעוז - את עושה יופי של פרסומת

לחנות שלך כל פעם מחדש. למה שלא תכנסי בשמך האמיתי???????????????

גברת orit the sweet היקרה,

שמי הוא ליבנה תעוז ואני לא מנסה לעשות פרסומת לאף חנות. אני פעם ראשונה כותבת כאן על הובילנד. אני לקוחה מרוצה בסך הכל. יש לי זכות מלאה לכתוב כאן מה שאני רוצה ובטח שאני לא שואלת אותך. אם לא טוב לך אל תיקראי. לי נראה שאת אולי בעלת אחת החנויות שאני ציינתי וכואב לך לשמוע שהחנות שלך יקרה, אבל זו המציאות ואי אפשר להתווכח איתה. בהצלחה ליבנה

נ י ב ה1

New member
בקשר להובילנד בפ"ת... יש כאלה

שאוהבים לקנות שם, ויש שלא. אני דווקא לא. הייתי שם כמה פעמים, וכל פעם יצאתי משם בהרגשה של החמצה. כאילו.... הגעתי במיוחד ולא מצאתי כלום. החרוזים שם לא לטעמי (זה הטעם שלי), המחירים אומנם זולים, אבל יש לי שם הרגשה של שוק.... (מקווה שלא תזרקו עלי עגבניות....) זו בכל אופן דעתי האישית.

למעלה