חנות לי, חנות לי....

• פותח הנושא kosh
  • פורסם בתאריך

kosh

New member
חנות לי, חנות לי....

המקום ירושלים, אני הולך לאחר החנויות שיש להן לפעמים ספרים נחמדים. הפעם הלכתי לאחת במרכז כלל ומייד לשני המדפים של occult, שם מצאתי ספר sacred sites שזה בעצם מדריך טיולים לצפון אמריקה (משמע אר"הב), וזה נותן כול מני מקומות כמו איפה יש סטונהאג´ וכו... בחנות הזו המוכרת אומרת לי שיש בעמק רפאים חנות נחמדה בשיש לה ספרים בנושא של ניו אייג´, אמרתי נו טוב נלך לבדוק. אז נכון זו חנות שאין בה ספרים פאגנים בהמוניהם אבל יש שם את Drawing Down the Moon, אבל הכי טוב זה שאפשר להזמין שם ספרים דרך קטלוגים של llewellyn ויש שם עוד קטלוג ממש גדול לפי שמות של סופרים וראיתי שיש גם דברים של סקוט קנינגהם. בקיצור אם מישהו רוצה להזמין ספרים שם זה מקום טוב, זה קצת יקר אבל יותר זול מלהזמין דרך אמזון. החנות,"עולם קטן" נמצאת בעמק רפאים 52, ירושלים, זה יוצא אחרי המקדונלדס שם, והחנות נמצאת לייד חנות פרחים. יש שם גם דיסקים, קטורות וקריסטלים, לצערי אין שם פנטגרמים אבל בעל המקום אמר לי שהוא אולי יקבל קטלוג שבו יש פנטאגרמים וכו... אז לסיכום זה מקום נחמד רק קצת חבל שרוב הדברים שקשורים לפאגניזם צריך להזמין ואין לו שם, אבל אם אפשר להזמין אז למה לא? אני חושב להזמין דרכו לוח שנה פאגני. ואם אני כבר ממליץ על חנויות אז גם ב"ספר וספל" יש למעלה כמה מדפים, מצאתי שם ספר של שחר הזהב. kosh we are gray

Justin Angel

New member
כופרים.

llewellyn = כופרים שדינם מוות. ועכשיו לעניין חשוב יותר, למה אתה חושב שאתה לא מגיע למפגש?

kosh

New member
work, work, work

התחלתי לעבוד במאפית ברמן ויש לי משמרת ביום רביעי בערב ככה שאני לא יכול להגיע הפעם, לפני המפגש הבא אני אסדר את המשמרות ככה שאני לא אעבוד ביום של שמפגש. kosh we are gray

Justin Angel

New member
*מרים גבה*

אם סדר העדיפויות שלך זה אוכל לפני פאגאנים, אז שהיה ככה :) אני צוחק, נשמח לראות אותך במפגש הבא :)

L e s t a t

New member
ג´סטין, אולי תזיזו את התאריכים?

יום רביעי הוא יום שמאוד לא נוח לי ואני מאוד רוצה להגיע למפגשים.

Justin Angel

New member
לא יקרה :)

לאף אחד זה לא נוח, כולל אותי. אבל זה התאריך הבין-לאומי, ומאיזהשהי סיבה Meetup לא מוכנים לגרום ל2,500 פאגאנים ברחבי העולם לעבור יום רק בגללנו :)

למעלה