חנות למוצרים פאגאניים

gwizard

New member
חנות למוצרים פאגאניים

שלום לכולם! יש לי שאלה. מישהו יודע אם יש חנות למוצרים פאגאניים/וויקאנים בישראל ? אני מתכוון חנות שמוכרת אטאמי, ספרים בנושאים פאגאניים, כל מיני פנטגראמים, לבוש וכדומה. אני בטוח שחלקיכם אם לא רובכם יודעים על מה אני מדבר. אם אין חנות כזו, אתם חושבים שלפתוח אחת יהיה כדי מבחינה כלכלית ? יש לי ניסיון, קשרים וממון התחלתי אז חשבתי שאולי זה רעיון טוב להקים חנות שמתמחה בארצנו. סך הכל בחו"ל יש המוני חנויות כאלה והמשלוח די יקר. זה יכול גם להוות מקור הכנסה טוב לאלו שיודעים לייצר דברים, כגון תערובות צמחי מרפא או אטאמי או פרטי לבוש מסורתיים. מה אתם אומרים ? בברכה, אלון.

Justin Angel

New member
יש...

את קלטיקה בפתח-תקווה, אני אמסור פרטים מאוחר יותר היום...

mara jade

New member
נכון...

אבל בוא נודה בזה שכשזה נוגע לספרים זה ממש נדיר למצוא משהו אצלינו...

מדי פעם יש "מציאה"

ב"עידן החדש". בפעם האחרונה שהייתי שם (ביום של המפגש הקודם ב-9 לחודש) היה ספר שקשור בעקיפין לוויקה של סופרת בשם Gerina Dunwich שכתבה את הספר Wicca Craft (בינתיים, אני שם אותו בין חלש לבינוני...). המממ... אם נופיע שם כמות גדולה של אנשים ונתחיל להתעניין, אולי נצליח לגרום להם לחשוב על הזמנה יותר תדירה של ספרים מהסוג שאנחנו מחפשים? נקודה למחשבה...

אולי כדאי לעשות כמה טלפונים לשם?

תשאלי את המוכרת (אם היא תהיה) או את הבעלים (האמת שאין לי מושג כמה עובדים יש לו, אני רק יודע שהוא מדי פעם מגיע לחיפה) כמה אנשים הוא חושב יהיו "כמות סבירה" של אנשים. תשאלי אותו האם הוא רוצה שנברר בפורומים ובאמצעים אחרים מה הספרים שהאנשים מעוניינים בהם, כמה הם מוכנים לשלם (שייתן לך הצעת מחירים לפי הקטלוגים שלו, אני מוכן לעשות את העבודה השחורה של בדיקה מול אמזון וחנויות אינטרנט אחרות) ועוד כהנה וכהנה (גם כלים, אם אפשר לדחוף לעסק
) אני מקווה שאני לא מפיל עליך קייס גדול מדי, אבל אם הוא מוכן לסייע בעניין, הרי לקהילה שלנו יש אינטרס ו"נפיץ" את שמועת החנות גם בקרב הלא פגנים (מאחר והדברים עשויים לשמש גם אותם, למשל אם הוא יזמין ספרים על כישוף וחומרים שונים). כל זה, כמובן, אם אתה מוכנה. או שאולי gwizard יהיה מוכן להכנס איתו לעסק בתור "יבואן"... מה אתה אומר G?

Justin Angel

New member
been there, done that...

היא לא תביא ספרים מחו"ל, לא משנה כמה אנשים יזמינו.

suki da yo

New member
יש ב"תומר" החנות של הפריקים בכאילו

סיכה שכתוב עליה if at first you don´t succeed, suck harder...

Justin Angel

New member
אין מצב.

העמדתי חזות מקצועית-עסקית לחלוטין והפגנתי במקס´ ידע על הקלטים שהייתי שם והעלתי כדרך אגב את הרעיון של ספרים, הם סירבו חד וחלק. אין מצב בגהום שהם יהיו היבואן המיוחל. אבל גם לזה יש תוכניות :)

gwizard

New member
אני מוכן לנסות

רק תגיד לי איפה החנות נמצאת ואם יש לך מספר טלפון זה יחסוך לי חיפוש :) ואם לא יסכימו, יש מקומות אחרים שמייבאים ספרים ומוזיקה. כלים זה באמת בעיה ! אלא אם כן, מישהו בארץ מוכן להתחיל לייצר דברים בעצמו. מכוון שתהליך זה ממש לא פשוט ודורש מפעל מתכת וחרש אומן זה כנראה לא יקרה. אבל, יש לי חבר שמנכ"ל חברה שמייבת חלקי מחשב לארץ, אולי אני אסגור איתו איזה דיל, הוא גם ככה חייב לי
חוץ מכל זה, אני אחזור על מה שרשמתי בפורום וואלה. כל אלו שיודעים: צורפות, עבודה בעץ, יכולים לגדל צמחים (גינה או עדניות), עבודה במתכת מוזמנים לפנות עלי ונעשה מן אינדקס של אותם אנשים שיוכלו גם להרוויח קצת כסף מכל העניין כבונוס. כמו כן, חשבתי לעשות אינדקס של חנויות ש"קרובות" לנושא כגון מיסטיקה וניו אייג´ ברחבי הארץ ולצרף לאתר של המרכז הפאגאני הישראלי שאני ועוד אנשים בונים עכשיו. אתם מוזמנים לשלוח עלי או לפורום המלצות על מקומות אלו ואני אשתדל להגיע לשם ולסקור אותם. בברכה, אלון.

mara jade

New member
לא..לא החנות הזאת

"עידן החדש" או משהו כזה...לא? כי קלטיקה זה ממש ליד הבית שלי אז אני לא צריכה פרטים now do i?

Justin Angel

New member
חנויות מיסטיקה?

אף-פעם לא אהבתי אותן... מוצרים שמוסחרו למוות וכבר אין להם תוכן... אישית, אני אוהב לקנות מחנות שאני יודע שהיא לא "מתלהבת", זה נותן הרגשה יותר שמחה בלב (והארנק שלי גם מרגיש פחות כבד, אבל זה המחיר שמשלמים) :)

gwizard

New member
הפעם אני נעלץ להסכים

חנויות מיסטיקה רבות באמת "מתלהבים" כמו שאמרת. (אתה רואה, אני לא רק מתקיף אלא גם משבח אותך)
יש את ההרגשה הזאת כשאתה נכנס לאיזה חנות שפשוט בעלי החנות או המוכרת יודעים את הכל ואתה סתם אפס. לפחות זה מה שהם מנסים לשדר. וכמובן יש חנויות יותר "נורמליות", חה חה, בדיחה טובה :) ובקשר להתמסחרות, טוב, צריך לזכור שבעלי החנות מנסים להחזיק בית, אוטו ומשפחה בכסף שמתגלגל שם, אז פשוט צריך להבין גם אותם. בכל אופן, פשוט תרשמו איזה חנויות טובות אתם מכירים ואני אכניס אותם לרשימה שלי. אלון.

ANGELIKIKI

New member
יש את קסמיסטיקה המזרח

ברחוב הראשי בהוד השרון יש שם קמעות קלטיים, רונות, טארוט ואפשר להזמין הרבה דברים או להסתובב בחנות ולחפש, יש גם ספרים פעם אחרונה שהייתי לא היו על מאגיה או וויקה. בעלת החנות מזמינה הרבה דברים על פי בקשה תנסו שם. ענת רותם- קסמיסטיקה המזרח 09-7485527 חנויות נוספות שאפשר לבדוק: קורל(חיפה) 04-8493071 חנות קטנה ומטריפה(נצרת עלית) 04-6578388 מונסון(פרדסיה) 09-949675 מגנה(כרכור)04-6370620 מוזה(טבריה)04-6791877 קטמנדו(קריון,חיפה) 048762588 אור(גדרה)08-8598055

Unblessed

New member
אמ....

יש את החנות של הפיות בסנטר. הייתי שם רק פעם אחת ושמתי לב לספרים שהיו שם ויכולתי להסתכל ממש כמה שניות כי אחותי הייתה איתי, אבל ראיתי שיש שם טארות, ספרים על טארות, ספרים על פגאנים וספרים על מאגיה... אבל לא הייתי לוקחת את זה יותר מדי ברצינות כי החנות הזו גם מוכרת "כשפים מוכנים"... אולי הם בטעות הביאו משהו טוב בלי לשים לב...

למעלה