חנות לספרי קומיקס משומשים

pazmania

New member
חנות לספרי קומיקס משומשים

אולי מישהו יכול לעזור לי ולתת לי כתובות וטלפונים של חנויות שמוכרות ספרי קומיקס משומשים באיזור הצפון והמרכז? תודה...

giri

New member
הייתה פעם...

חנות שהתעסקה עם כל מיני קומיקסים וכ"ו במרכז חורב בחיפה (נדנה לי שככה קוראים לקניון הגדול ליד מה שהיה פעם הגן חיות...) ל אממש זוכר את השם אבל שווה לנסות. חוצמזה, רוב חנויות "צומת ספרים" מחזיקות מלאי מוגבל של כמה חודשים אחורה של קומיקסים פופולרים במיוחד, אם כיח בדרך כלל במצב מחפיר ומטה. לגבי תחנה מרכזית בתל אביב, יש שם חנות ליד היציאה לרחוב צמח חיים (נדמה לי שזה השם) בקומה 3 בחלקים היותר שקטים ואפלוליים של הקניון. שעות הפתיחה הן 09:00 עד 16:00 או עד 13:00 ביוםפ ו´.

Ronan

New member
זה ביציאה ללווינסקי

אם אני א ועה. למי שיותר נוח לו לזכור, זה בדיוק בכניסה מהתחנה של קווי מרגלית (שזה מצויין, כי אני בא דרכם לתחנה).

DrorCh

New member
חוברות משומשות

ברשת סטימצקי מוכרים חוברות משומשות משנה שעברה ומעלה במצב מעולה של סופרמן אקסמן ספיידרמן ארצ´י ואחרים בחמישה שקלים בלבד וברעננה אפילו יש מבצע של שתי חוברות בחמישה שקלים, שווה!!!

illustrator

New member
מצב מעולה...?

חוברת עם מדבקה גדולה ומכוערת של 5 ש"ח עליה לא עונה על ההגדרה שלי של חוברת במצב מעולה. צריך לעלות בקרוב אתר חדש שינסה להציע מגוון של חוברות ישנות, יש את היריד בפסח, ויש חברות בחו"ל... זה מה אני יודע.

DrorCh

New member
הכריכה עשויה מנייר מבריק בקלי קלות

קילפתי אותם מ20 החוברות שקניתי בלי להשאיר שום סימנים חוץ מזה בשביל שני שקלים וחצי לחוברת קומיקס שעולה בימינו 23 שקלים זה לא כזה נוראי שיהיה מדבקה על הכריכה אני מתנצל אם אני פוגע או מעליב את הערך האמנותי והשלמות שאדם אובססיבי יחפש אבל יש אנשים כמוני שאין להם עודף של כסף ובלי לעבוד צריכים גם לכלכל לימודים ל4 שנים הקרובות שכר דירה כלכלת הדירה ויציאות עם החברה

למעלה