"חנות מיקרוסופט" לא פועלת.

avi2021

Member
שלום לכולם...
מתחילת חודש פברואר ועד היום קיבלנו מלא עדכונים בחלונות 11 עד שלפני כשלוש שבועות פתאום הפסיק לפעול "חנות מיקרוסופט". נכנסתי להגדרות והפעלתי את פוטר הבעיות של "חנות מיקרוסופט" ולא עזר כלום הקלדתי פקודה כמנהל "WSRESET" וגם לא עזר כלום. פתחתי את POWERSHELL וגם לא נתן לי כלום עד שחבר פורום אחר נתן לי את הקישור הזה:

https://www.translatetheweb.com/?from=&to=h... שזה למעשה התקנת מערכת הפעלה מחדש. השאלה כאן אם אפשר לתקן את הבעיה הנ"ל בעזרת "ארגז הכלים לתיקון ווינדוס ואז לא צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה... הנה הקישור: https://windows-repair-toolbox.com/
בתודה מראש...

exprexs

Member
היי.
אני רואה שאף אחד לא עונה לך.
אז אני עונה לך רק בתיאוריה ולא מניסיון אישי.

תראה, בעיקרון, ניתן להתקין הכל מחדש כתיקון, והכל מבלי להסיר תוכנות וקבצים.
זה למעשה מן שדרוג על גבי ההתקנה הקיימת.
אישית, אני לא אוהב את התיקון הזה בהתקנה חוזרת, גם אם זה רק שדרוג שלא מסיר כלום.

לגבי החנות הזאת, יש כאן מאמר שאולי יעזור לך.

נסה גם את הפקודה הבאה של POWERSHELL
Get-AppXPackage -AllUsers |Where-Object {$_.InstallLocation -like "*SystemApps*"} | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}​

נערך לאחרונה ב:

avi2021

Member
שלום לך "רוב הזמן נח"
כדבריך אם אנשים לא משתמשים ב"חנות מיקרוסופט" אז כיצד הם יכולים לעדכן את כל האפליקציות? כי אני הייתי ניגש ל"חנות מיקרוסופט" לוחץ על "ספרייה" ומעדכן בכמה שניות את כל האפליקציות ואפילו נוספים חדשים...
לפי דעתי מהנדסי מיקרוסופט שמידי פעם משדרגים ומוסיפים דברים חדשים במערכת ההפעלה היו צריכים לטפל ולפשט התהליך באפליקציה הקטנה של "חנות מיקרוסופט" כדי שלא יהיה צורך להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה...

רוב הזמן נח

Well-known member
שלום לך "רוב הזמן נח"
כדבריך אם אנשים לא משתמשים ב"חנות מיקרוסופט" אז כיצד הם יכולים לעדכן את כל האפליקציות? כי אני הייתי ניגש ל"חנות מיקרוסופט" לוחץ על "ספרייה" ומעדכן בכמה שניות את כל האפליקציות ואפילו נוספים חדשים...
לפי דעתי מהנדסי מיקרוסופט שמידי פעם משדרגים ומוסיפים דברים חדשים במערכת ההפעלה היו צריכים לטפל ולפשט התהליך באפליקציה הקטנה של "חנות מיקרוסופט" כדי שלא יהיה צורך להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה...
יש לי מלא אפליקציות. אף אחת לא מהחנות של מיקרוסופט. או של מיקרוסופט. התוכנות של מיקרוסופט הם סיכון אבטחתי.

avi2021

Member
שאלה נוספת ברשותכם...
לאחר סיום הפקודה של "WSRESET" מופיע הודעה קטנה כדלקמן: "תזדקק לאפליקציה חדשה כדי לפתוח קישור ms-windows-store", ולי לא הייתה ברירה אלא ללחוץ רק על אישור. לפי הבנתי האפליקציה לא קיימת. אם כך מדוע פקודת powershell לא פותרת הבעיה כי רשום שם
cannot find path c because it does not exist.
בבקשה מה עושים הלאה?

exprexs

Member
שואל אם כבודו ניסה את פקודת הפאוארשל שציינתי קודם.
מה התוצאות?
דבריך לגבי התקנה חוזרת של כל המע' הפעלה, נשמעים לי מוגזמים.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שאלה נוספת ברשותכם...
לאחר סיום הפקודה של "WSRESET" מופיע הודעה קטנה כדלקמן: "תזדקק לאפליקציה חדשה כדי לפתוח קישור ms-windows-store", ולי לא הייתה ברירה אלא ללחוץ רק על אישור. לפי הבנתי האפליקציה לא קיימת. אם כך מדוע פקודת powershell לא פותרת הבעיה כי רשום שם
cannot find path c because it does not exist.
בבקשה מה עושים הלאה?
תחסוך זמן תעשה התקנה נקיה, כמובן לאחר גיבוי כל החומר שלך. מורידים מהאתר של מיקרוסופט מעודכן.

מצא מדריך התקנה מדיסק און קיי שיסביר מחיקה מליאה ידנית של המחיצות. אם יש דיסקים פיזיים נוספים הכי טוב לנתק פיזית ולהחזיר לאחר ההתקנה. כל הבעיות יפתרו, ההתקנה קלה פשוטה מהירה...לא שווה לחפש פתרונות מדוייקים תמיד, מה גם שאתה מביא בעיה שנראה שהיא לעומק יותר..

שמתי מדריך מעצבן אבל, הוא בסדר.., כאמור הייתי מגבה מוחק את כל המחיצות, דיסקים פיזיים אחרים מנתק בעת ההתקנה כך זה פחות מסובך בחלק של הפירמוט מחיצות..מותאמת אישית

avi2021

Member
כן, ורשם לי בצבע אדום: foreach-object : cannot bind parameter remainingscripts. cannot convert the "?" value of type "system.string" to type "system.management.automaion.scriptblock" at line:1 char:185
edevelopmentmode -register "($_.installlocation)/appxmanifest.xml"(?
categoryinfo : invalidargument: :)) [foreach-object]. parameterbindingexeption
+ fullyqualifiederrorld :cannotconver targumentnomessage.microsoft.powershell.commands.foreachobjectcommand
ps c:\windows\system32
מקווה שהעתקתי נכון...

avi2021

Member
אני לא מבין מה כתוב ב-POWERSHELL באדום ואם צריך התקנה נקייה שזה הכי טוב לכל הדעות אז בבקשה תדריכו אותי שלב אחרי שלב כי אני ממש לא יודע כלום ולכן העדפתי לבצע "תיקון" בעזרתכם.
אם אפשר לקבל קישור וכמובן אולי כמה מילים איך להמשיך בהתקנה.
תודה רבה מראש (וסליחה אולי זאת דרישה מוגזמת מידי).

HelpSupport

Active member
אני לא מבין מה כתוב ב-POWERSHELL באדום ואם צריך התקנה נקייה שזה הכי טוב לכל הדעות אז בבקשה תדריכו אותי שלב אחרי שלב כי אני ממש לא יודע כלום ולכן העדפתי לבצע "תיקון" בעזרתכם.
אם אפשר לקבל קישור וכמובן אולי כמה מילים איך להמשיך בהתקנה.
תודה רבה מראש (וסליחה אולי זאת דרישה מוגזמת מידי).
יש להפעיל את ה- PowerShell במצב "כמנהל" ראה בקישור - את הפקודה תוכל להעתיק מהקישור

רוב הזמן נח

Well-known member
יש להפעיל את ה- PowerShell במצב "כמנהל" ראה בקישור - את הפקודה תוכל להעתיק מהקישור

אני מצטער לנדנד, אבל רשמתי קודם על הסיכון האבטחתי בתוכנות של מיקרוסופט. PowerShell הוא בראש הרשימה של התוכנות האלה. ובמיוחד אם יש לו הרשאות של מנהל.

נערך לאחרונה ב:

exprexs

Member
כפי שציינתי קודם, חנות מיקרוסופט זו אפליקציה קטנה ושולית מאוד.
אין שום צורך בהתקנה חוזרת.

בעיקרון צריך להריץ כמה פקודות פאוארשל כ"מנהל".
הפקודות האלו מתקינות מחדש את האפליקציה.
ניתן גם לבצע התקנת תיקון של האפליקציה "חנות" דרך הממשק הגראפי של ווינדוז.
דרך SETTINGS
APPS
STORE
REPAIR

נסה להתקין מהרשת עצמה.

העתק והדבק את הפקודה הבאה
פתח POWERSHELL כ"מנהל".
העתק את הטקסט הבא, כפי שהוא, והדבק אותו אל המסוף POWERSHELL .
העתק והדבק בבת אחת את הפקודות הבאות כך כפי שהן ( כמקשה אחת ).
הקש על ENTER.
תן לזה לרוץ כמה דקות.
Repair-WindowsImage -Online -RestoreHealth
Sfc /Scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Get-AppxPackage -allusers Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Get-AppXPackage -allusers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}​

אם שום דבר לא הולך, פתח יוזר חדש ובדוק אם ה"חנות" פועלת שם.
זה אמור לעבוד.
ספר לי אם זה הצליח.

צירפתי גם קובץ טקסט עם הפקודות שציינתי.

קבצים מצורפים

• לפורום תפוז.txt
    387 ביטים · צפיות: 3
נערך לאחרונה ב:

avi2021

Member
תודה רבה על העזרה....
אני כרגע לוחץ על התקנה ומיד מופיע הודעה שהאתר מבקש לפתוח את האפליקציה של חנות מיקרוסופט או ללחוץ על ביטול. אם אני אלחץ על אישור אז הכל ייסגר ואי אפשר להתקין האפליקציה כי אין לי אותו במחשב ולכן נשאר לי ללחוץ על ביטול... את מה לבחור בבקשה?

avi2021

Member
זאת ההודעה:

לפתוח את url:ms-window-store?
האתר microsoft.com רוצה לפתוח את האפליקציה הזו.

לחצן פתיחה--------לחצן ביטול

מה לעשות?

avi2021

Member
שלום רב לך מר "E"
עיינתי בקישור של המאמר שנתת לי ונכנסתי ל-SERVICES ופתחתי את "'windows-update וראיתי שליד סטטוס השירות היה מצויין STOP ולחצתי על START והופיע עדכון קטן אישרתי ויצאתי. עכשיו הבנתי מה הייתה הבעיה... ועכשיו אני שואל מה עושים הלאה? אולי להתקין מהקישור (מהאתר) את האפליקציה?
בתודה מראש

avi2021

Member
שלום לך מר "E"
דבר ראשון נכנסתי SERVICES ול-windows update ולחצתי על START והופיע עדכון קטן ואשרתי ואחר כך סגרתי את "פרוקסי ובדקתי עדכונים. הפעלתי הפקודה כמנהל בתוך POWERSHELL ולאחר כחצי שעה עשה תיקונים וגם היו שורות באדום ולאחר הסיום התחלתי מחשב מחדש וגם אי אפשר לפתוח את "חנות מיקרוסופט". כמו כן ניסיתי כמה פעמים להתקין האפליקציה מהאתר שנתת לי וגם לא מוריד כי מופיע הודעה שאתר מיקרוסופט רוצה לפתוח את windows store ואשרתי ולא עזר כלום.
ממש אני מאוד מצטער לא הולך לי ואני מאוד מודה לך על העזרה...

למעלה