חנות עודפים חדשה בר"ג. חזיות ספורט.

vdraaui

New member
חנות עודפים חדשה בר"ג. חזיות ספורט.

היי, במקרה נכנסתי לחנות חדשה שפתחו בצמוד ליבואן של סאקוני בר"ג ליד הקניון. עדין אין שלט בחוץ אך בפנים עודפים מחו"ל ועוד, מזכיר את "עמק", רק יותר קרוב... יש חזיות ספורט טובות גם למבורכות. ותחתונים, וביגוד ספורט בכלל. והם אפילו נחמדים!! אז רכשתי חזיה ב-50 ש"ח, והבטחתי שארוץ....לספר לחבר'ה. תהנו, תמי

תודה. חשוב לדעת.

יש לך מושג איך יקראו למקום? איך אוכל לזהות אותו כשאתקל בו?

avivar

New member
החנות נקראת..

החנות נקראת "new line textile" הם למעשה פתחו עוד חנות ממש באותו המתחם, כאשר ביניהם ממוקמת החנות של סאקוני (נעלי ריצה.. וכו הזכיינית -חמדה..((שכנה שלי משוהם)) ). הכתובת : הכנרת 15 טל:03-6169728 ליאת,ענת,מתי ודני. אפרופו המתחם מכיל מספר חנויות מעניינות במיוחד לספורטאים: חנות חדשה של אסיקס . חנות עודפים של ספורט ורטהיימר חנות סאקוני כאמור, חנות ניו ליין טכסטיל כל אלה בקומה שיורדים אליה במדרגות חיצוניות. למעלה נמצאת חנות נייק של ספורט ורטהיימר. וסתם לביזבוזים פתחו חנות אמפוריום.. וכמובן אופטיקה הלפרין למי שזקוק. כל הקומפלקס מול קניון איילון. יש לו 2 כתובות (מתאים לנו..) או ששת הימים מס 6 רמת גן או כנרת 15 בני ברק.. לבחירתכן בכל מקרה תגיעו לאותו המקום.

bjill

New member
ממש עבודת מחקר עשית! כל הכבוד...+ שאלה

ואת עובדת כל כך קרוב...איזה פיתויים...שלא תצטרכי לעבוד שעות נוספות לממן קניות
אביבה, את רוכבת בשהם, נכון? האם את יכולה להגיד לי משהו על המסלול של המרתון בשבת?

avivar

New member
אני רק יכולה לעשות קופי פייסט..למסלולים..

אבל את זה בטח את יודעת לבד.. אם התכוונת לתוואי הרכיבה - אין לי מושג ירוק בקשר לרכיבת שטח. אבל - יש לנו לפחות מומחית אחת בשטח הלוא היא דגנית מקא...
ואחיותנו בקומונת נשים רוכבות, הן שטיחוניות ובטח יודעות יותר ממני..

bjill

New member
תודה בכל זאת - וחזרתי לפני כמה שעות

מהכרת מסלול....זו הפעם הראשונה שהייתי בשהם והופתעתי מהגודל! איזה חגיגי היה הבוקר לראות את הילדוד'ס בדרך לבית הספר...ממש יפה. והמסלול היה ממש כיפי, מאד מגוון - איך בדיוק אצליח לעשות המסלול פעמיים עדיין לא ברור לי, אבל אני מקווה לטוב...

avivar

New member
ברוכה הבאה לשוהם..

אכן משבוע שעבר שוהם מלאה ברוכבים הבאים להכיר את המסלול , וזה בנוסף לכל הרוכבים המקומיים ויש בשפע לשמחתנו. ג'יל, שמחה שאת איתנו בפורום, זוכרת אותך מהקומונה די בתחילת דרכה נדמה לי שהיה איזה שהוא קשר לבן עמי -רוכבות נס ציונה..? אגיע לעודד, אשמח לפגוש אותך, התלתלים והאישה... אביבה

bjill

New member
היי אביבה

וואו, יום אחד לא נכנסים וזה פשוט מטורף מה שקורה בפורום הזה....אני ממש רוצה לשבת ולקרוא ולענות על כל כך הרבה דברים שמרגשים אותי או שאני מזדה איתם - ופשוט אין אפשרות. יש כאן נשים מוכשרות ברמות...גם ביכולת הביטוי והפתיחות והרגש, ומה לא...טוב, הייתי פשוט צריכה להוציא את זה באיזה שהוא מקום..
לא, אין לי קשר לבן עמי או רוכבות נס ציונה (למרות שגרתי שנה אחת ב-1984 בבית קטן וחמוד בנס ציונה...אך זה לא נחשב...). מחכה לפגוש אותך בשבת - אני כל הזמן מעודדת את עצמי שאשרוד את ה-40 ק"מ (אבל לא נראה לי שתלתלים יישרדו...). ג'יל

avivar

New member
אפרופו פיתויים..שהזכרת,

קרוב מאוד אלינו יש חנות שנקראת "אטלנטיס" ובחלון ראווה יש מספר זוגות אופניים מרהיבות של פינרלו..נכנסתי אליהם מספר פעמים ויצאתי כלעומת שבאתי. יקר אש!! אני רוכבת כבר כמעט שלוש שנים (עכשיו על מרידה) וחושבת שעדיין ארוכה הדרך לשידרוג הבא..או ביומולדת.. לא חולת שידרוגיטיס,לא עושה לי את זה.כמו כל מותג, לא מרגש אותי.

bjill

New member
שידרוגים..

זה ממש מצחיק....אף פעם לא הייתי חולת קניות (טוב, אולי רק של ספרים - תמיד החולשה שלי..), ולא "אהבתי" חפצים (נגיד כמו שאמא שלי ואחיותיי יכולות פשוט להשתגע על תכשיט או בגד...). אחרי שלוש שנות רכיבת שטח על אופני זנב קשיח, קניתי אופני סנטה קרוז סופרלייט (דגם נשים), וזו הפעם הראשונה שממש התלהבתי מחפץ (אהבה זה לא - את האהבה אני משאירה לבני אדם ואפילו לכלב שלנו...) - אבל התלהבות של ממש - כן. ועכשיו, אחרי קרוב לארבע שנים באופני כביש שקניתי יד שנייה, כיף לרכוב על אופניים חדשים שיותר מתאימים לי...אמנם לא פינרלו (באמת מרהיבות - כל אחת כמו תכשיט בעצמו...) - רק פוקוס, אבל נחמד מאד... באמת אין סוף לעדכונים וכל אחד צריך לעשות לעצמו סדרי עדיפויות. מעכשיו בעלי ואני חוסכים לטיול אופניים לחו"ל עם חברים (לרומניה) בשנה הבאה...שנה שנחגוג 25 שנות נישואים וגם ימי הולדת 50, קודם לי ואח"כ לו....

avivar

New member
אחלה..

קודם כל כיף לך שאתם אוהבים את אותו סוג הספורט, יש חוויות משותפות,צרות משותפות ויש שפה מיוחדת לכל סוג ספורט.. גם אני לא "אוהבת" במובן ההומני שום חפץ, או פוזיציה בחיים, או כל דבר שיכול להגביל אותי במהותו החומרית..קרי אם ילקח ממני, לא אאבד את מה שאני ומי שאני...(בודהיזם..) אני חגגתי השבוע 20 שנות זוגיות ממוסדת..ובעלי שלי 50 שנות קיומו, (50 שלי היה בפברואר.). ספרי על הטיול שאת מתכננת , מאוד התלהבתי מהטיול של מורן לאילטליה נשמע מדהים.

bjill

New member
לגבי אהבה לאותו ספורט.....

המממ...זה היה ועודנו (ככה אומרים "עדיין" בעברית יפה?) כרוך בהרבה עבודה קשה מצידי...תמיד שנינו אהבנו ספורט - הוא גדל קרוב לים וגלש גלים הרבה שנים ואני תמיד עשיתי "משהו" ..בקטנה - הליכות, חוגים כאלה או אחרים, חדר כושר. טוב, ים אין באזור שלנו והוא לא אהב לשחות בבריכה ובתור מאמינה גדולה של סגולות פעילות ספורטיבית על הנפש, חשבתי (הרגשתי..) שמאד חסר לו....אז סחבתי אותו לחוג טניס לפני איזה עשר שנים. בהתחלה היה מה זה כיף ביחד - עד שהגיע השלב שהוא כל כך השתפר שלא הצלחתי יותר לשחק איתו והוא כמובן העדיף פרטנרים יותר ראויים (והבנתי אותי - גם לי לא היה כיף...). fast forward כמה שנים - אני גיליתי את האופניים. התמכרות. כל שישי, כל שבת - הוא בטניס, אני באופניים. נחמד, אבל היו חסרים - כמו שאת אומרת - חוויות משותפות, צרות משותפות והשפה המיוחדת (ראיתי פעם חולצה שאני ממש אוהבת - כתוב עליה: I only speak cycling). גם נסעתי לחו"ל (בולגריה) עם חברים...ונשאר לו רק לשמוע את הסיפורים... טוב, לאט לאט, הוא נכנס לזה...זאת לא שגעון אצלו - הוא אוהב יותר את הטיול באיזי מאשר האימון - אבל בדרך כלל, יוצא שלפחות פעם בשבוע אנחנו רוכבים יחד - וזה באמת כיף גדול. והכי חשוב - הוא מאד מפרגן והמעודד מס' 1 שלי... אז מזל טוב גם לכם ואספר בפעם אחרת על הטיול....יצא לי ארוך... ג'יל

למעלה