חנות צעצועים לחולי רוח שכמונו

yarivb

New member
חנות צעצועים לחולי רוח שכמונו

ביקרתי השבוע אצל מיודעינו היקר דב או בשמו האמיתי Bear.

בחור צעיר בן 65 שפרש לגמלאות לא מזמן ומתפרנס כרגע מלטפל בחולים שכמונו. בעברו שרת 25 שנה כלוחם אש (כבאי) ומתי שהוא הספיק גם להיות חוטב עצים.
יש לו מוסך גדול שבו הוא מחזיק את רוב המוצרים שהוא מוכר. הכל מסודר בקופסאות (פחות או יותר כפי שניתן לראות בתמונות) על המדפים והוא יודע בדיוק לאן לגשת כשאני מבקש משהו. הוא אוסף את הדברים מכל מני מקומות בעולם ואת חלקם מרכיב במקום.
בין השאר, הוא גם מייצר במקום ריזרים בכל מידה שצריך.

הבחור מאד מעריך את קהילת הטייסים שיש לנו בארץ ואת העסקים שהוא עושה איתנו. עושה רושם שהוא תמיד מנסה לתת את השרות הטוב ביותר ובמחירים מאד הוגנים. לפעמים יותר מדי הוגנים לפי מה שרואה החשבון אומר לו.
הוא אינו מומחה מחשבים אז היו סבלניים לפעמים אם לוקח לו זמן לענות להודעה שלכם. גם הבדל השפה מדי פעם הוא מכשלה שצריך להתגבר עליה.
תוך כדי הביקור גם פתרתי תסבוכת קלה עם אחד החברה שהזמין ממנו חלקים לארץ.

הסתובבתי שם כמו ילד קטן בחנות צעצועים מפוארת ואספתי דברים לתוך קופסא. זה יצא כמובן יותר יקר ממה שתכננתי אבל ביקור כזה יש רק פעם אחת.
אם מזג האוויר היה משתף פעולה אז גם הייתי מספיק לטוס על הכלי הוורוד שלו מהמנחת שיש לו צמוד לבית. מעט קטן ומוקף עצים, אבל היה שווה את הטיסה. אולי בפעם הבאה שאהיה באזור.
המנחת - [URL]http://youtu.be/LSH_UU5_xWU[/URL]. ברקע תשמעו שהוא מסביר לי שאמרו לו שקוראים לו דב בארץ. עד אותו רגע הוא לא ידע שזה שמו בתרגום לעברית.

בקיצור, חוויה נחמדה מאד וטוב להכיר פנים אל פנים את מי שלכולנו בסופו של דבר יוצא להזמין ממנו חלקים.

אם איי פעם תיתקלו בבעיה עם הזמנה ממנו, דברו איתי. הבטחתי לו לנסות לעזור.

יריב

bensand

New member
וואו איזה מדליק, הזמנתי ממנו הרבה אבל מעולם לא ראיתי....

את הבחור. מה בכלל חיפשת בפינת שכוחת האל הזו בג'ורג'יה?

MosheRudko

New member
עכשו סוף סוף מבין מדוע הוא מקיש נקודה עם שיפט לחוץ ,

בסיום כל משפט ..

בחור טוב

Drill Bit

New member
מעניין...

תודה רבה על השיתוף.גם לי יצא להזמין ממנו כמה פעמים. התרשמתי ממנו לטובה.
&nbsp

למה אתה מודיע בדיעבד?

אני הייתי מצפה ממך לעדכן בפורום מראש ובכל קבוצות הווטסאפ שאתה מגיע אליו.
היינו מכינים רשימת קניות.
אני מעדיף לשלם לך דמי משלוח מאשר להמתין חודש לדואר.

yarivb

New member
היה ברור שזה מה שיקרה ופשוט המזוודה קטנה מדי

בשביל ההמונים שיבקשו 'רק דבר אחד'

&nbsp
&nbsp
&nbsp

The Bear

מאחר ויש לי משפחה באטלנטה (ג'ורג'יה) יצא לי לבקר את דב פרקינס פעמיים בעבר. הבחור הזדקן קצת מאז אבל הוא תמיד היה בחור לעניין, ואני גם קניתי אצלו כשהייתי שם. הוא גר במקום שנמצא כ- 45 דקות נסיעה מאטלנטה.
יהודה הלפרן.

למעלה