חנות "קטנה ומטריפה"

חנות "קטנה ומטריפה"../images/Emo80.gif

היי שוב אתמול הייתי בחיפה, וכמו תמיד, כשאני בחיפה, משתדלת להגיע לואדי ניסנאס. כיף גדול להסתובב בין דוכנים הירקות, פירות, דגים ופירות ים טריים טריים, אבל הכיף הגדול ביותר מבחינתי - לבקר בחנות של במבינו, זאת שמחוץ לואדי. כחובבת בשרים - אני מסתובבת שם כמו ילד בחנות ממתקים....... נקי, מזמין, טרי , שרות מדהים והכי הכי - בשר שווה. אם לא היו לי הגבלות תקציב - חצי חנות הייתי "מורידה" שם בכיף. רק מלראות את נתחי הפילה המדהימים, אנטריקוט, צלעות עגל קטנות וחביבות, "שדרת" צלעות מזמינה וזה עוד לפני שנדבר על הקציצות והקבבים שהם מכינים שם. בקיצור - למי שמזדמן - מומלץ ושווה!!

Master Stav

New member
אחלה מקום ..

ואם זאת מעדיך את האחים אסקנדר בתוך הואדי ... קטנים ....וממזרים ....איכות ללא שום תחרות

bLuEbLeI

New member
אני חייב להוסיף....

אין אין אין על במבינו לא הבנתי בדיוק באיזה סניף היית יש אחד שבתוך הואדי ויש אחת ברח אלנבי שמתחת לוואדי. אני כבר משהו כמו 6 שנים קונה בשר רק אצלו. יש שם את חוסאם בחור מדהים אני מרים אליו טלפון הוא מכין לי הכל מודיע לי ואני בא לקחת. רק שתדעו היום שהוא באמת קנה את ליבי זה שבאתי לקנות פילה והוא לקח אותי לאיזור הפירוק בשר שלהם הוציא לי בערך פרה שלמה מהמקרר יישון שלו וחתך לי את הפילה ממנה מול העיניים שלי אין על הטריות אין על הניקיון פשוט בית מרקחת ואין על השירות

רק במבינו שברח' אלנבי

כמו שאמרת - ואין מה להוסיף - שרות, אדיבות, מקצועיות והבשר, אח הבשר.......

למעלה