חנות רהיטים בעייתית : דעתכם בבקשה

Ejay03

New member
חנות רהיטים בעייתית : דעתכם בבקשה

היי,
קנינו סלון עור בחנות מסוימת ב8000 ש"ח. כעבור פחות משנה (בתקופת האחריות) הופיעו פגמים וקילופים בעור. פנינו אליהם, הגיע בחור שטיפל בחלק הפגום. הטיפול שלו החליף לכל החלק הפגום את הצבע. הסכמנו לבלוע את זה אבל כעבור כמה חודשים (כבר אחרי תום האחריות) שוב חזרו הקילופים (על עניין החלפת הצבע שהוא גרם היינו מוכנים להבליג). פניתי אליהם שוב ואחרי שהם הוציאו לי את הנשמה עם השירות הכי רע שנתקלתי ב27 שנות חיי, הגיע האיש שירות שלהם לביקורת, ורשם בדו"ח שלו שניקינו את הסלון בכימלים (משתמע מזה שהם טוענים שיש לנו אשמה) דבר שכמובן לא היה ולא נברא. כמובן שהם מאד נחמדים והציעו לנו כהצעת פשרה לשדרג לסלון אחר אצלהם, תמורת 4500 שקלים. על הסלון שלנו הם לכאורה נותנים זיכוי של 5000 שקלים. דחיתי את ההצעה ודרשתי שיביאו את הסלון שלי למצב סביר לסלון תקין בן פחות משנתיים (אין אפשרות לעשות את זה בעלות סבירה) או לשדרג לסלון שהם מציעים תמורת הפרש המחירים בין כמה ששלמנו על הסלון שלנו לעלות של הסלון שאנחנו רוצים בחנות שלהם. 1500 שקלים.
עוד דבר שחשוב להדגיש זה שהם לא הציעו זיכוי כללי ל5000 שקל בחנות אלא רק במקרה שאני מבקש את הדגם הספציפי שרציתי.

בהנחה שיש לי חוו"ד של מומחה עורות שמסכים שאין סימנים של נזק מצידי וכן שהאיכות של העור של הסלון שסופק לי ירודה (כלומר מצב של עד מומחה שלהם נגד חוו"ד של מומחה שלי). יש לי פה קייס לדעתכם?

הטענה שלי היא שהם סיפקו לי מוצר שהוא פגום מן היסוד וכן טיפלו בו (בתקופת האחריות) בצורה שרק הזיקה לו ועל כן זיכוי רק על חלק מהעלות ששלמתי לא מקובל עליי.

אשמח לשמוע דעות.

חסכתי פה הרבה פרטים אבל זאת התמונה בגדול. רציתי לשמוע את דעתכם בעיקר על הסירוב שלי לדיל שלהם.

כרגע אני עומד לשגר להם מכתב התראה לפני תביעה. כשבתביעה אני דורש ביטול עסקה

מאיפה = איך
זה מה שקורה כשעונים

בשלוש בבוקר

Ejay03

New member
אם המומחה שלהם

רשם שניקיתי עם אקונומיקה.
אני חושב שאוכל להשיג מומחה שיעיד שלא עשיתי את זה..(שזאת במקרה גם האמת).

מה לגבי שאר התביעה.

למעלה