חנות

jonrambo

New member
חנות

אולי אתם יודעים היכן ניתן לקנות את טבעת שר הטבעות ואת תליון כוכב הצפון???

n o g i t

New member
כן../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

את הטבעות את יכולה להשיג מנחושת כסף וזהב בקניון רננים שברעננה, בחנות "היער". כרגע אין להם טבעות אבל זה אמור להגיע בסוף השבוע או בתחילת שבוע הבא. בקשר לתליון כוכב הצפון אין ל שמץ

את יכולה ->

לתת טיפונת יותר פרטים, מחירים וכו'.. מיקום. הייתי מאוד רוצה לדעת.

פרפר15

New member
מחירים לטבעת../images/Emo7.gif

היתקשרתי אתמול ניגמר להם
בשבוע הבא הם יביאו
נחושת 25 כסף 35 זהב 45
בקניון של רעננה בחנות היער בקשר לטליון אני לא יודעת

hermayony

New member
../images/Emo28.gif נצ'לש התחלתי לקרוא שוב את

הספר של שר הטבעות, ושמתי לב, שביום הולדת של בילבו, הוא לא ר-ק של בילבו, באותו יום יש גם את היומולדת של פרודו (22 לספטמבר נדמה לי..) אז הם חוגגים ביחד, בילבו הוא בן 111 ופרודו 33. משום מה בסרט מראים כאילו רק לבילבו יש יומולדת...
מה אתם אומרים

aniviel

New member
../images/Emo26.gif

כן אני זוכרת שגם שמתי לב לזה (כי קראתי את הספרים רק אחרי שראיתי את אחוות הטבעת). אני לא כל כך מבינה למה הם שינו את זה... אני מניחה שזה לא היה מתאים לתסריט בסרט

aniviel

New member
זה המחיר...

קניתי שם את הטבעת המוזהבת לא מזמן, ב45 שקל... היא בסדר, לא בדיוק נראית כמו המקורית חוץ מהעובדה שהיא מוזהבת ויש עליה את הכתוב חח... קשה להסביר. אבל זה נחמד
אהבתי גם שיש שם לקנות רגליים של הוביטים (ביער)

hermayony

New member
../images/Emo28.gifחחח... הספר שלי הוא ממש

ענתיקה
דוד שלי נתן לי אותו, וכתוב שם "לגל (דוד שלי) מזל טוב ליום הולדתך ה-14
חחח

חיח ../images/Emo6.gif ו..

חבל שהיא מוזהבת אני רוצה זהב אמיתי.. מישהו יודע איפה ניתן להשיג?!

go girl1

New member
אינטנט אינטרנט טינטרנט../images/Emo66.gif

מילת הקסם: אינטרנט! ממש לא צפוי... אתר-אמזון אאל"ט...

יאפ.....

באתר של ניו ליין אני יודעת שאפשר להזמין, רק שלא בטוח שאפשר לשלוח את זה מחוץ לארה"ב אז תנסי אמזון. כעיקרון המחירים הולכים ככה: זהב אמיתי 300$ כסף מצופה זהב 150$- לי אחותי קונה כסף מצופה זהב. (אוח רגשי האשמה הכבדים שיש לה.)

בניו לין

בדקתי התחילת דרכי, בכל אופן אי אפשר להזמין את הפריטים מחוץ לארה"ב או קנדה.. :( חבל. בשאר המקומות זה ממש ממש ממש יקר.

למעלה