כן אנשים לא מבינים עד כמה זה מסוכן!
נכנסים לחניות כפולות ברחובות סואנים,חוסמים נתיבים ומכריחים נהגים אחרים לסטות ממסלולם והסיכון הוא,טעות קטנה של חוסר תשומת לב הנהג העוקף את המפגע והתרחשות התנגשות בין מכוניות בנתיב הנסיעה ואף עלולה להתרחש תאונה חזיתית במקרה של כביש דו סיטרי,חד נתיבי. פשוט אין אין הבנה ושכל לנהגים האלה. כולם פה מחפשים תמיד את החנייה הכי קרובה למכולת/סופר/ספרייה/בית קפה או לא יודע מה. אין מצב שנהג יחנה את רכבו באופן מסודר גם במרחק של 100 מטרים ממקום חפצו וייגש לקנות את דבריו באופן פחות מלחיץ ונמהר. והכי גרוע זה שמשטרת ישראל מעדיפה,לתת דו"חות על מהירות נהיגה "מופרזת" למשל ולא להיכנס לתוך הערים ולתת דו"חות ללא רחמים על עבירות שכאלה. כי מפה מתחילה תרבות הנהיגה שלנו. החוצפה הישראלית שחושבת שהכביש שייך רק לנו. ויש את החוצפנים הגדולים יותר שאם ואתה מעיר להם על כך,אז אם לומר זאת במילים פשוטות ובלי בוטות יתירה,פשוט שמים עליך פס והתבטאות תוך שימוש בקללות עסיסיות וכל מיני איברים שמתנופפים להם מול עינינו. כבר קרה לי בעבר הרחוק שנהג חסם לי את נתיב הנסיעה,אז ציפצפתי לו קצרות וביקשתי ממנו שיזיז את הרכב עקב היותי רכב גדול [משאית] ואי יכולתי לעוקפו. הוא סימן לי באצבע משולשת מול עיניי. מקרה כזה של חוצפה אין מה לעשות מול הנהג הזה אלא פשוט ללמד אותו לקח קשה שהאמת בזמנו גם יצא מתוך עצבים,כי חיכיתי לו במשך איזה חמש דקות בסבלנות,אמרתי לעצמי שהוא בטח ירד לקנות סיגריות או משהו. ומאחריי השתרך לו תור ארוך של רכבים שהצפירות נשמעו למרחקים. בסופו של עניין אחרי שראיתי שהנהג משתהה ארוכות,פשוט נסעתי והורדתי לו את כל הצד השמאלי שלו,שיפשפתי לו את כל הרכב. כמובן שלפני שנהגתי באופן שכזה,ירדתי והשארתי לו על השמשה,פתק עם פרטי הביטוח,למרות שלפי דעתי לא הגיע לו. לאחר שהותרתי את הפתק,פשוט נסעתי לתוך הצד השמאלי שלו,תוך כדי שאני שומר מרחק צד מהקיר שהיה משמאלי. לפי דעתי לאחר מקרה כזה,אני חושב שנהג זה לעולם לא יחנה או החנה שוב את רכבו בצורה חוצפנית שכזו. אני יודע שנהגתי בפזיזות דעת ושיקול דעת קל,אבל איפה שהוא גם לסבלנות יש גבול. אז כן חניות כפולות/משולשות וחניות עקומות,מסוכנות לנהג הנוהג מאחריך.