חניה ברמת החייל

דל נתרן

New member
חניה ברמת החייל

אשמח להמלצות על חניונים באזור רמת החייל (האופציה הזולה ביותר, עבור קורס של חודש שנמשך כל היום, קרוב למקס-ברנר). לא מחפש אלטרנטיבות לרכב. תודה.

Red Ninja

New member
בחניון של מגדלי זיו

קצת הליכה, אבל בד"כ המחירים שם ממש סבירים, ואם זה חודש הייתי מברר גם אופציה למנוי. המגדלים ברחוב ראול ולנברג 24.

be_roo

New member
יש הרבה חניונים באיזור במחירים שונים

החניונים המקורים במגדלי זיו ומגדלי אור הם יקרים יחסית (לא זכור לי מחיר מדויק), אם זכור לי נכון מנוי במגדלי אור עולה כ-450 ש"ח וגם החניונים של עירית ת"א לא זולים כי הם נועדו לתחלופה גבוהה. אם לרכב יש תו חניה איזורי של עירית ת"א, חניה יומית בחניון של רחוב הנחושת תעלה 30 ש"ח. גם בחניו הזה יש אפשרות לעשות מנוי. לא ידוע לי המחיר אבל אפשר לברר מול עירית ת"א. יש חניון פרטי ממש בכניסה של רחוב הנחושת (דקה הליכה) שגובה 25 ש"ח. חניונים נוספים אפשר למצוא לאורך רחוב הברזל בטווח מחירים של 15-25 ש"ח (המחירים משתנים לעיתים קרובות בגלל התחרות). כולם נמצאים במרחק של כמה דקות הליכה.

wil

New member
תבדוק עם המקום שמעביר את הקורס

לכל המשרדים יש חניונים תת קרקעיים והרבה פעמים יש להם חניית אורחים או שימצאו לך מקום של עובד שנמצא בחופש או כל סידור אחר. אולי ביום הראשון תשחד את המזכירה בעוגיות והיא תארגן לך חניה לשאר הימים.

למעלה