חניה בתשלום

דיזוני

New member
חניה בתשלום

היום בשעה 06:00 בזמן צעידתי היומית , הופתעתי לגלות שאני צועדה על מדרכות שנצבעו בלילה בכחול. כל עוקף הפארק נצבע בכחול וכל מספר מטרים הוצבו מדחנים. ברור לי שהעיריה מנסה לגייס כספים במקום תשלום על הכניסה לפארק-מוצדק!!!! אך האם לתושבי רעננה עם מדבקה על הרכב -החניה תהיה חינם?

גור 2

New member
אז צריך לשים מדבקת תושב בחלון? איפה משיגים

את המדבקה? החלפתי אוטו. חוץ מזה. טוב מאד. לא מבין את ההיטפלות לרעננה בעינין זה. בהרצליה גובים דמי כניסה לחופים. אמנם לא נכחתי כאן עדיין בתק' המזוזואיקון אבל אני יכול להניח בודאות שהחופים לא נוצרו ע"י העיריה. יש עוד חופים בארץ שגובים תשלום כניסה בהם ועדיין לא הוזכרו גנים לאומיים, קק"ל, ש. טבע. שיפתחו את אתרי הטבע (כולל חופי הים) לכניסה חפשית. זה יותר חשוב מפארק עירוני מגודר. בכל מקרה, חינם או לא. את המנגלים צריך להשאיר מחוץ לפרק!

עומר247

New member
ממש לא

הכניסה לחוף הים בהרצליה היא בחינם כבר כמה שנים, יש חוק בנושא. בחלק מהחופים החניה בתשלום.

גור 2

New member
תודה על העדכון

כבר כמה שנים שאנחנו נודדים לחופים נתניה שבכל מקרה מוצלחים יותר, החניה חינם יותר ועדיין יש קו חוף נרחב יותר. מישהו, שם למעלה, לא אוהב את הרצליה. ראשי עיריה לא ידידותיים למשתמש, חופים הרוסים עם גישה פקוקה, "שיפוץ" רחוב ראשי שנראה @!$%#^&%~!!!

עומר247

New member
הטיילת של נתניה

הכי יפה בארץ. אני לא יודע אם שמעת, אבל עיריית הרצליה מתחילה החודש בבניית שלב א' של הטיילת, מקניון ארנה/חוף הנכים.. ודווקא השיפוץ של סוקולוב בהרצליה יצא הרבה הרבה יותר יפה מהשיפוץ של אחוזה לדעתי, הבעיה הגדולה שלהם היא הכביש- אי אפשר לזוז שם.

גור 2

New member
אני בדעתך לגבי הטילת של נתניה

המקומיים טוענים שהיתה מוצלחת יותר ללא הנתניתים. טוב. אני לא חווה את מה שהם חווים אז קשה לי להסכים איתם. הרצליה משפצים את הטיילת? מקוה שלמדו לקח או 2יים מהרפתקת סוקולוב. שיפץ אחוזה יפה אבל צריך ללכת בצד המשופץ כדי להבחין בו. "מסלול האפניים" נוגע ללב. אנא הקצו נתיבים לרכיבה באופן שיהוה אלטרנטיבה של ממש לרכב. איך אמורים הרוכבים להגיע לנתיב קצר זה, בנסיעה בין הבבונים על הכביש? השבילון הסמלי הזה מלעיג על הרוכבים ו\או על הוגיו.

ATAF151

New member
מעולה

סוף סוף העיריה אולי תתחיל לגבות כסף על חניה בפארק.

harhanegev

New member
והחכמים

יגיעו באוטובוס. אפשר לחנות גם במקומות אחרים, לא חסרה חניה חינם באזור השרון.

ATAF151

New member
אין אוטובוסים בשבתות וחגים

מדובר על גבית דמי חניה במקום גבית דמי כניסה לפארק בשבתות וחגים, ואז כידוע אין אוטובוסים. הכוונה היא לא לאפשר חניה חינם לתושבי חוץ בשום מקום שהוא קרוב לפארק.

ATAF151

New member
הבעיה שיהיה זול מידי

הם מתכוונים לגבות רק 4 ש"ח לשעה או 20 ש"ח ליום שלם. כלומר משפחה שבאה נניח ליום שלם תשלם 20 ש"ח לעומת 15 ש"ח למבוגר ו 10 לילד שהיו מקובלים עד אמצע אוגוסט בכניסה לפארק. ומצד שני תושב רעננה לא יוכל להכניס 4 חברים בחינם כפי שהיה. אם כי ללא ספק המצב ישתפר יחסית לעכשיו.

למעלה