חניוני קרוואנים בישראל

anatasul

New member
חניוני קרוואנים בישראל

שלומות לכולם, האם מי מכם מכיר חניוני קראונים בארץ המספקים חשמל? לא כל כך משנה באיזה מקום בארץ ( נכנסתי לאתרים באינטרנט המפרטים את החניונים, ניסינו להתסמך על מידע זה בטיול חנוכה לאילת - אולם לא הסתדרנו ). כל שעלי לקבל מן החניון הוא חיבור לחשמל. אינני זקוקה לתנאים אחרים - על כן, אינני רוצה לשלם סכומים אסטרונומים עבור מקלחות וכו' , שהרי את כל הדברים הללו אני יכולה לעשות בקרוואן שלנו. אנו שומרי שבת - ברצוננו "לעשות שבת" בקרוואן שברשותנו, איננו יכולים להוסיף דלק לגנרטור בשבת - ומכאן בעצם נובעת שאלתי. תודה רבה ושבת נפלאה, ענת

moshlomi

New member
חניונים עם חשמל

שלום אני בעל נגרר מתקפל שמחפש מאוד אתרים עם חשמל בקיץ האחרון ביקרתי בחוף ירדן כינרת והיה נהדר (רק חבל שאין כינרת) ביקרתי אבל לא ישנתי בחוף דור ושם זה ניראה מצויין היו שם גם קראוונים וגם קראונים מתקפלים אני אשמח לקבל תגובות על מקומות מסודרים לקמפינג גם לשומרי שבת בברכה שלומי

rs58

New member
חניוני קרוואנים בישראל

ניתן לקבל חשמל במספר מקומות ויש יותר ויותר אפשרויות . באילת ניתן לחנות בבית ספר שדה אילת . היינו שם בספטמבר - אין בעיה להיתחבר ולקבל חשמל ללא הגבלה . יש קופסאות חיבור באיכות ובפריסה טובה . יש מידע באתר של מועדון הקרוואנים-אפשר ללמוד מנסיונם של אחרים . אנחנו הרמנו טלפון ובדקנו לפני שנסענו לחניון מסוים . נשמח לעדכן לגבי מקומות נוספים .

למעלה