חניות באחוזה

חניות באחוזה

שלא תבינו אותי לא נכון, השיפוצים של המדרכה כל כך יפים עד כי אני לא מבין למה לא עשו ואתם קודם. בקרוב רעננה תהיה עיר כל כך אירופאית שזה מרגש. אפילו שחצי מהעיר כבר אירופאים P: עכשיו היא גם תראה אירופאית מאוד. רק רציתי לשאול לידע כללי אם במקום החניות שהורסים יהיה איזה חניון תת קרקעי או משהו, או שפשוט ויתרו עליהן לגמרי?

אענה מה שיודעת ואבקש משוצמן להשלים

אז ככה... בשני המפרצים היו כ- 60 מקומות חניה, שבשעות המסחר היו תפוסים ברובם ע"י סוחרים ועובדי הבנקים סביב. לפני השיפוץ הורחב חניון המשביר, בכ- 70 מקומות חניה, ומגרש החניה לידו (מול הישיבה) צופה באספלט. אני לא זוכרת את מס' החניות הכולל שהתווספו שם, אבל זה בהחלט יותר מאילו שבוטלו. בנוסף, העירייה במגעים עם חניונים באיזור אחוזה על מנת להשמיש את הסגורים שבהם ולהסדיר חניה מוזלת (עם שעה ראשונה לפחות חינם) לתושבי רעננה. אני חייבת לומר שהתחילה פה מגמה חיובית שקיימת בכל מקום אחר בארץ ונעדרה עד כה מרעננה: עסקים מסחריים מסדירים חניה ללקוחותיהם. ובאה לציונ/ה גואל/ת

למה שלא תהיה?

תהיה, ממול בבנין של מכבי או במרכז פוזין, או שתעמדי רגע במעלות למעלה ותשלחי את הילד/ה להביא פיצה (כמו שאיני עושה....).

shian

New member
הרעננים פשוט התרגו לפינוק

אחוזה משופעת במקומות חנייה בכל הרחובות שיוצאים מאחוזה. נכון, צריך ללכת חמש. אם מישהו לא מתקשה בהליכה (קשיש/נכה) מה הבעייה לחנות קצת יותר רחוק? ועכשיו בשביל הגילוי הנאות אני חייבת להגיד שאני גרה חמש דקות הליכה מאחוזה. עוד שבועיים עוברת קצת יותר רחוק ואז נראה אותי מדברת

חניות באחוזה

בגדול את צודקת אנחנו נמצאים במו"מ לחפתיחת חניונים למען הצביר ברחוב חנקין והנגב חניון בל"ל גם יפתח בקרוב. אפשר להחנות גם בחניון העירייה מהשעה 4 אחה"צ

Mapno

New member
מה לגבי חניה לתושבי האיזור?

הרי לא מעשי לצפות שמי שגר בהרצוג/מעלות/קלאוזנר יחנה בחניון המשביר או ברחוב חנקין האם קיימת כוונה להגביל את החניה באיזור לתושבי הרחובות הנ"ל משעה מסויימת? (בדומה לז'בוטינסקי ואליעזר יפה) האם מתקיימים דיונים בנושא? האם ישנו פתרון אחר שמתוכנן לתושבי האיזור? תודה מראש

למעלה