חניות יצירה באזור ר"ג-גבעתיים
|עז

lilachh

New member
חניות יצירה באזור ר"ג-גבעתיים../images/Emo35.gif|עז

מכיוון שעברתי לא מזמן לרמת גן ורמת ההיכרות שלי עם החנויות בעיר שווה לאפס אני מחפשת חנות ליצירה באזור, כך שאם מישהי מכירה אני אשמח להמלצות....יחסוך לי את הנסיעה לחנות הקבועה בחולון... (שנסיעה אליה מתוכננת לשישי בבוקר) תודה והמשך יום נפלא לילך

lilachh

New member
../images/Emo51.gif - אני מכירה

אבל מכיוון שאני גרה ליד הפארק הלאומי של רמת גן נסיעה לשם או לחולון היא אותו דבר, במיוחד כשההורים גרים בחולון. אבל תודה בכל אופן, גם המקום הזה נחוץ מדי פעם. שיהיה יום נפלא

hoggle

New member
יש עוד חנות יצירה בבני ברק

שנקראת גלזור. יש לי את הטלפון בבית, אם תרצי. היא נמצאת שצד שקרוב לז´בוטינסקי. לא הכי זולה בעולם, אבל עמוסה וישנה עם ריח של כיף! את מכירה את החנויות האלה?

lilachh

New member
../images/Emo51.gifאשמח לכתובת של החנות

האמת שאני עוברת כמעט כל יום ברחוב ז´בוטינסקי ותמיד אני רואה שם חנות שכתוב עליה ציוד לגנים ולאומנות (לא רחוק מפינת הרחוב הראשי של ב"ב ששכחתי את שמו - נראה לי רחוב רבי עקיבא) בכל אופן אף פעם עוד לא עצרתי להסתכל כי חניה זה לא הצד החזק שם...אבל בהזדמנות נבדוק מה יש שם... בכל מקרה אשמח לכתובת של החנות שאת מדברת עליה

hoggle

New member
נראה לי שזו בדיוק החנות הזו

השם של הרחוב נראה לי מוכר. חכי שניה, אני אבדוק באתר של דפי זהב

lilachh

New member
../images/Emo140.gifתודה רבה

אז נראה לי שזו חנות אחרת ויש עוד אחת על רחוב ז´בוטינסקי עצמו, בכל מקרה שניהם ייבדקו בשבוע הבא (מרפאת השיניים שלי נמצאת בדיוק שם ולצערי אני נאלצת לבקר שם שבוע הבא..
)

ahif

New member
יש עוד כמה חנויות

קודם כל עד כמה שאני ראיתי גלזור דיי זולה ( יותר מפנאי לי) - וגם החנוות שעל זבוטינסקי - כל בו גן - זבוטינסקי 4 03-5707352 אבל שם אין בכלל הרבה מבחר. חץ מזה יש 2 חנויות בפתח תקווה בשם תחביב לכל או משהו כזה - מחירים טובים אחת מהם זה הסיטונאות - והיא ממש בתחנה המרכזית בפתח תקווה ופעם הסכימו למכור לי בסיטונאות וזה היה ממש ממש זול. מקווה שעזרתי

lilachh

New member
לגבי החנויות ../images/Emo60.gif

כל בו גן - נראה לי שזו החנות שאני תמיד רואה על ז´בוטניסקי - תודה על המידע , בכל מקרה אני אבדוק אותם בשבוע הבא - בתקווה. לגבי החנויות בפתח תקווה אשמח אם תוכלי לרשום את הכתובת המדויקת מכיוון שאני חדשה באזור הזה וממש לא מתמצאת, כך שעם כתובת מדוייקת חבר שלי יוכל להנחות אותי או אוכל להסתכל במפה תודה תודה

lilachh

New member
רשמתי ../images/Emo51.gif

האתר משום מה לא עובד אבל הכתובת של המקום נרשמה תודה תודה

שמשאור1

New member
מכללת ורצברגר

המכללה נמצאת ברחוב זבוטנסקי 28 ברמת גן. יש להם חנות לחומרי יצירה בכל התחומים אבל הם קצת יקרנים

av_i_va

New member
חוזרת ומבקשת! ! ! !

חוזרת ומבקשת: להעלות את הכתובות ללוח - לטובת כולם!!!

א אוהל

New member
אני אשמח להמלצות על חנויות בתל אביב

שלום, אני מעיינת בפורום הנהדר כבר כמה ימים, קוראת את המאמרים ומתפעלת מהיצירות. גם סוף סוף הבנתי למה מוכרים מפיות בחנויות יצירה! אני אשמח להמלצות על חנויות לחומרי יצירה טובות ולא יקרות באזור תל-אביב ורמת גן. תודה!

lilachh

New member
אוהל - תבדקי בלוחות ../images/Emo39.gif

יש שם רשימה של חנויות ובנוסף כמה הודעות מעל הודעה זו יש המלצה לשתי חנויות בב"ב שאני הולכת לבקר שם היום (אני מקווה). שיהיה יום נפלא ובוקר מצויין

lilachh

New member
אביבה - היום אני הולכת לבקר בחנויות

מתכננת היום אחרי העבודה ביקור בחנויות בב"ב, ולאחר התרשמות אעלה את הכתובות ללוח, כתובות של החנויות בחולון כבר הועלו ללוח לטובת כל המשתתפים/ות

למעלה