חנייה באילת...

Drill Bit

New member
חנייה באילת...

דבר ראשון ברכות רבות על פתיחת הפורום הרבה הצלחה למנהל הפורום ולכולם הרבה זריחות ושקיעות
בחברת האנשים שאנו אוהבים בחיק הטבע.

לעניין הכותרת.....אנו ( + 7, 10) מעוניינים לחנות באילת. אם יש מקום שבו יש תשתית מים וחשמל אשמח לדעת היכן. אם אין אז מה שחשוב שמקלחות חוף לא יהיו רחוקות מידי.
איפה כדאי להתמקם בחוף הדרומי או ה

תודה רבה לכל עזרה והכוונה.

חנייה באילת

היי,

תודה רבה על הברכות והאיחולים ובאמת נקווה להרבה זריחות ושקיעות יפות.(אמן)
לגבי שאלתך: אין באילת חוף מסודר ובו כל התשתיות הנדרשות לאירוח של קראוונים לא בחוף הדרומי ולא בצפוני המקום היחיד באילת זה ביה"ס שדה.
בחוף הצפוני יש מצב להיות קרובים למקלחות החוף.

Drill Bit

New member
בבי"ס...

שדה אמרו לי שהם לא מכניסים קראוונים. האם ידוע לך משהו אחר?
אנו לא "לחוצים" על תשתיות. האם בחוף הדרומי יש אפשרות להיות די קרובים לים?
&nbsp
איזה מהחופים יותר יפה?
&nbsp
תודה רבה על העזרה הרבה.

החוף הדרומי באילת

מעניין המידע לגבי ביה"ס שדה (זה חדש) לגבי החופים, החוף הדרומי הוא רצועת חוף מדהימה ואפשר לעמוד ממש 7 מ' מהמים.(אין תשתיות) רק צריך להגיע לתפוס מקום כמובן.

Drill Bit

New member
לגבי הבי"ס....

זה המון זמן כבר כך. מידי פעם אני מנסה את האפשרות ותמיד מקבל את אותה התשובה....אין כניסה לקראוונים. האם יש אפשרות ליצור איזו פלטפורמת עבודה מולם?
דבר נוסף....האם יש כיום אפשרות לעבור עם הקראוון על מעבורת לאיי יוון?
&nbsp
תודה רבה על תגובותיך, העזרה וזמנך.
יום טופ!

לגבי הביהס באילת

בעבר לא הייתה בעיה בכלל ולאחר בירור הבנתי שהיו להם כמה בעיות עם כל מיני אנשים שהשכירו קראוונים ובאו להתארח ולצערי קצת לא התנהגו יפה ולא כיבדו את המקום ולכן בשלב זה הם עצרו את הכניסה לקראוונים עד להודעה חדשה. לגבי מעבורת ליוון ישנה חברה אחת בשם "אלללוף" שמפעילה קו לאיי יוון באופן מוגבל וצריך לברר עימם את כל הפרטים. בהצלחה ואם אוכל לעזור במשהו אני לשרותכם.

למעלה