חנייה

noonesmart

New member
חנייה

היכן ניתן להחנות? מאילו שעות אפשר להחנות באוניברסיטה (גם בימי חול וגם בשישי)?

חניה...

מתחת לאוניברסיטה, יש כביש ארוך שניתן לחנות לאורכו משני הצדדים. יש חניון אחד בדיוק מול המדרגות שיורדות לכביש הנ"ל מאיזור הבניין הראשי, ויש עוד חניון אחרי הכיכר שבה מסתובבים כדי לחזור חזרה לכיוון חיפה. אחרי השעה 4 אפשר לחנות בתוך האוניברסיטה. בקשר לימי שישי אני לא יודעת.

noonesmart

New member
כל החניונים באוניברסיטה פתוחים אחרי 4?

ניסיתי רק להיכנס עם האוטו לתוך האוניברסיטה ב-6 והשומר בקושי נתן לי... אחרי 4 זה פתוח לכולם (ללא תו נכון)?

flutter girl

New member
כן, אבל

גם אם את באה אחרי 4, עדיין שואלים אותך שאלות כמו "למה את נכנסת?" "האם את לומדת פה?" - משתי סיבות: 1. הם שומרים, זה גם בדיקה בטחונית בשאלות. 2. סטודנטים עדיין לומדים אחרי השעה הזאת, ולא צריך שאנשים אקראים יתפסו את המקום. כעקרון אחותי נכנסת בימי חמישי ב7 בערב לאסוף אותי מבפנים ולא עושים לה בעיות, כנ"ל אני חניתי כמה פעמים בחניון של הבניין הראשי אחרי 4. בחניון של הרב תכליתי בכלל לא מדברים איתך אחרי 4.

noonesmart

New member
ומה לגבי יום שישי?

ייתנו לי להיכנס לחניון שליד ביניין חינוך אחרי 4? אתמול ניסינו ורק אחרי המון שיכנועים נתנו לנו (רצו שנחנה בחניון השני (של הבניין לאומנויות נראה לי)

flutter girl

New member
אין לי מושג מה קורה ביום שישי

ואם בחניון שליד בניין חינוך מדובר בחניון שנמצא מימין לבניינים של חינוך וג'ייקובס (כשאת עם הגב לראשי), אני לא מבינה מה הבעיה, אף פעם לא עשו לי בעיות לחנות שם.

noonesmart

New member
השבוע בפעם הראשונה שחבר שלי הגיע עם אוטו

לאוניברסיטה עשו לו צרות... שבוע הבא אני מגיעה עם האוטו... אז אני מנסה לברר איך להימנע מצרות...

flutter girl

New member
הדבר הכי חכם שאת יכולה לעשות

זה פשוט לעלות, לשאול, מקסימום לחזור אחורה ולחנות למטה. לא מבינה את הסיבה שלך יעשו בעיות ולי לא, אז אין לי הסבר או הצעה אחרת.

אליהו ד

New member
לי אף פעם לא נותנים להיכנס

השאלה אם זה בגלל שם המשפחה שלי שנגמר באללה או שסתם החגורת נפץ לא הייתה בסטייל שלו

למעלה