חניך בעייתי

• פותח הנושא Blase
  • פורסם בתאריך

Blase

New member
חניך בעייתי

היום בקייטנה כבר נשבר לי הילד קילל אותי ותקע עליי גרעפסים הוא ועוד ילד העולים לכיתה ד' נמאס לי מזה!אני מדברת איתם יפה..מרימה עליהם קת את הקול...עוברת ל...אם תעשה את זה לא תיכנס לבריכה אבל הם לא מקשיבים לי בכלל ...מתעלמים ממני וממשיכים לעשות את זה מה אני יכולה לעשות?

lidor203

New member
וואי יש לי 3 כאלה

ועוד אחד שבטוח שאני אבא שלו... מצטרף לשאלה!

L o l e e t a

New member
מכירה את זה..

תנסי לערב את הילד הזה כמה שיותר.. תהפכי אותו לעוזר האישי שלך.תני לו לעשות כל מיני דברים למשל,להביא את הלחמניות או לשמור על השקט בקבוצה.. לפעמים שוחד קטן עוזר[סוכריות על מקל,מסטיקים..]. לקחת אותם לשיחות אחד על אחד? אם זה לא עוזר תנסי לערב את האחראי..

Blase יקרה

לפני שאתחיל את צריכה לזכור 2 דברים: 1. את כרגע בתקופת מבחן אצל החניכים והם מחפשים את הגבולות שלך. 2. הם בסך הכל ילדים קטנים. ועכשיו לעניינו, בכל קבוצה יש את אותם חניכים שמפריעים ומחפשים תשומת לב ולכן כל השיטות של "אם תעשה... אז..." לא עובדות עליהם. ואם כן זה מחזיק בדיוק 15 דק'. אני בעד לקחת את אותם חניכים ולהפוך אותם לעוזרים אישיים. אנחנו קוראים להם "סנג'רים" הם קוראים לעצמך עוזר מדריך וזה ממלא אותם בהמון רצון לעזור. עוד שיטה היא לטפח את הצדדים החזקים בילד: אם הוא חניך שאוהב מוזיקה אז לתת לו לחבר סיסמא מוזיקלית לקבוצה או לתת לו להופיע במפגש צהריים של כל הקייטנה. אם הוא מנהיג צעיר לתת לו לעשות משחק לכל הקבוצה ליום המחרת. את כבר תראי איך הוא מתחבר אליך. מאוד חשוב לא לצעוק ולא להעניש. את עכשיו בתקופה שהילדים בוחנים אותך
המון הצלחה

למעלה