חני איזה מטעמים!!!

חני איזה מטעמים!!!

אוי ואבוי אם תעזבי את הפורום!!!!! נכון שהרבה זמן לא הגבתי אבל אני עוקבת אחריך ואת עושה לי כל כך הרבה חשקים... דרך אגב, האם הכנת הבקלוואות קשה? האם אפשר מתכון? הכל נראה נהדר תבורכנה ידיך!!!

pirge

New member
חני,אני לא משתתפת פעילה,אבל ממה שאני מציצה

את כשרונית והמטעמים שלך מדהימים. יישר כח.

רותי410

New member
פירגה, אני יודעת שאת עסוקה בפורומים האחרים,

אבל אם יהיה לך זמן, תיכנסי יותר? אל תסתפקי בהצצה. את תורמת המון, וכל הצעה או מתכון שלך יתקבלו בברכה.

יפית מן

New member
לפירגה היקרה ,אני מוקסמת הכשרונותיך...

אני מציצה גם בפורם השכן של בישול לילדים ורשמתי את יצירותיך את אשת חייל וגדולה מהחיים אשמח שתבקרי מדי פעם בפורם שלנו כי זה מאוד משמח לראות אותך חודש מבורך משנכנס אדר מרבים בשמחה

cial 1

New member
Prige ערב טוב לך בובה ואני אותך מכבדת פה הכי

א אין עליך את והדברים שלך אני כול מה שאת נותנת כאן הולך או לגיסה שלי להכין ולנסות וגם אני נכון לפעמים סתם חסר לי כמו לכול אחד למשל סומסום אז אני מפזרת אגוזים או מה שיש מתאים נגמר לי ביצה להברשה אני אתן מעט סוכר חום וניל ויש עוד נלה טיפים אבל אצלך הכול מעודן אין מילים הכול מצולם גיסתי לא גולשת אבל נשבעתי שכול פעם שאת מעלה כאן את התמונהוהמתכון אני רושמת לה וגם היא מכינה ורוצה שאני אגיע לצלם אבל יש מרחק אז אני לא עושה זאת ואני את רשומה אצלי היא גם מוסרת לך וליוכי את אהדתה כמנוני על הדבריפ המדהימים נכון אני רוצה גם לעשות עוד דברים משלי כך שאני גם אתן ממני וכול פעם אני מכינה משלך ושל חנה פ וכמובן של יוכי מיוש וכול מה שחדש כך אנחנו פה לזה רוצה לשנוע אני כתבתי ושוב אני אכתוב לך המאפה גבינות שלך והדג של יוכי הם בכול העולם מצולמים וגם עםדגש שהם מהפורום וממך ומי יוכילה. עכשיו אני חייבת לתת לעצמי מחמאה אבל אני גם אכין ואתן לזה טון ומה על הדגים לו רק ידעת כמה מתכונים בראש לא משום מקור אחר בראש שלי אבל הבעיה שלי מאז שאני לבד ובן לא אוכל כול דג אז אני מכינה לי כמות קטנה ואין זה מצתלם יפה כמו שאני חושבת אז על כך בחרתי את הברכה של הדג הנילוס ומתכון של יוכילה וטעים .האם יש דבר שלא היה ניד המתןקה שלנו שהוא לא אוי ווי הכול מבורך ואמן תחזור עם זמן הפני שלה כמובן. מתגעגעים טוב PRIGE אני לרשותך ושל כולם ותודה על כול מילה שלך אחל
ה ערב אני לך מאחלת ומתוק תשיכי לתת גם תמונות אני מתמונה עושה מתכון כך הוא הטבח והשף חי נכון רק בשינוי ותוספות ובכלל? הכול עולה על הדימיון חני

cial 1

New member
אז גם סוד וגם ערב טוב לך שירת המדבר../images/Emo66.gif|חי

א גם לך מגיע הרבה תודה על העידוד ומה הסוד שלי יש לי מטפלת רק בסידורים תודה לאל הכול והרוב לבד עושה אני. אז כך היא נוצריה והיא משוגעת על האוכל שלי וכמובן גם המרוקאי כול חג וגם באפשרות היא מוזמנת הרי הרוב אנילבד הבן הכלה מהר עוזבים לבית וגם מי שבא אלי אז מי נותר פתן שמה אגב היא לא בשלנית טובה בכלל אבל היא משתדלת וזה כי לרוב אוהבות את המטבח גם גיסתי אחת מאלה היום לא אחת מהגיסות היום היא מכבדת טוב את המטבח ויש י עוד גיסה היא גם אשפית במטבח וגם בבנק אכן כך היא מנהלת מחלה גדולה בחיפה בנק המזרחי המאוחד ושם בבנק הם חוגגים על כול העוגות שלה אני מעבירה לה גם קצת מתכונים והיא שם בגדול ורזה היא.ולה יש מטבח בגודל הסלון שלי נו טוב לבריאות ומה לגבי המטפלת שלי אני שואלת אותה איך מכינים את העוגות הערביות למשל והיא נותנת לי אפ על פי שהיא לא כול דבר מכינה. ממנה גם מעמול למדתי אבל שלי הוא ניתן לחנות ראווה ממש וכמובן טעים ומרשים אני אכין קצת רק בשבוע הבא בעז"ה ולא כמו המעמול המצוי בשוק או גם פה באתרים אף אחד הוא לא הנכון ולא המקור כי המקור עם סולת ומה זה יוצא לי טוב טענוג של בצק הכול מבורך ומודה לאל כך אני מתארת לך את עצמי והכול בא גם מאהבתי למטבח רציתי להמשיך ללמוד בענף זה אבל קצת קשה לי כול הנסיעות . אז גם בלי תעודה אני בסדר ולך אחלה
ערב גם מתוקה האם . היום אני אנסה לתת עוד משהו ? בבישול וגם מתוק קיבלתי פודיניג בטעם מנטול ועוד דברים מאמריקה כך גם נעזרת לי.....

רותי410

New member
חני, שלחו לי מייל על השוק במרוקו

איזה שלל צבעים. לא יודעת, המתוקים שלהם הזכירו לי את הדברים שאת מכינה. הבקלווה, וכו'. פשוט מדהים ועושה חשק. יש להם המון המון דברים מתוקים. שפע של חמוצים שמסודרים כמו פירמידות ובכל מיני צורות. כנ''ל פירות יבשים ותבלינים מכל המינים ומכל הסוגים. ממש סימפוניה של צבעים - ומן הסתם, גם של ריחות. אני רואה איך הכול מסודר כך ושואלת את עצמי, איך הם שוקלים לאנשים? איך הם לא הורסים את כל המבנים האלה? ואם כן, לא חבל להרוס? בקיצור ממש תמונות מרנינות.

רותי410

New member
התמונות בטח לא זרות לך, ואני לא חושבת שאפשר

להעלות את זה לפורום. הן ''כבדות'' מדי. אם את רוצה, תשלחי לי במסר את האי-מייל שלך, ואשלח לך.

cial 1

New member
אני שולחת מסר מתוקה רותי ושם המיייל שלי

וגם קישור לא מזמן הגעתי מהבן ונכד היה יושן אז לא כול כך נהנתי אבל אני אעשה עוד מאמץ בעזרת השם להיות יותר מוגדם כך אני אהנה מהכול ובטח ממנו מזה מתוק עדין גם לכול דבר והבתי משלוח לבן לכלה אוכל צילמתי לפני וגם הבן תיקן המצלמה לאנגלית הייתה לי בעיה הכול הפף לסיני טוב מתוקה אני אשלך מאוחר לא יושנת וגם את את המתכון לאט לאט של עוגות הלימון ויש להפחית בלימון למי שלא אוהב הרבה כמו שחמטית כך כתבה. לילה טוב וגם שבת שלום ביחד כך אם לא אהיה בביום כאן מחר בעז"ה הכול יבוא אמן על מקומו וגבי יוכילה גם משהוא הגיע כאן כמו הדברים שלה המיוחדים והיא כאן ותמיד בגדול אז ביי לרגע זה אני אתן את המונות של האוכל שהכני גם לשבת רק הבשר הודו פרוס וההשאר לצהריים ויש תמיד חברים אל הבן חיבוק

למעלה